Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Epidemie HIV na Ukrajině se šíří: Jedno procento obyvatel Dněpropetrovska má AIDS. Nebezpečí i pro nás. Junta si staví umělé ostrovy na Dněpru. Také za naše peníze, které jí Fiala rozdává plnými hrstmi. Tuší konec, kradou jako šílení

Epidemie HIV na Ukrajině se šíří: Jedno procento obyvatel Dněpropetrovska má AIDS. Nebezpečí i pro nás. Junta si staví umělé ostrovy na Dněpru. Také za naše peníze, které jí Fiala rozdává plnými hrstmi. Tuší konec, kradou jako šílení

4. 12. 2023

Tisk článku

Michal Svatoš má zprávy o rychle se šířícím onemocnění HIV na Ukrajině, což má bezprostřední význam pro exploataci této smrtelné choroby u nás, a přináší další informace o brutálním rozkrádání peněz z vojenské pomoci, za které si vládní kyjevské elity budují luxusní sídla a umělé ostrovy

Neuvěřitelná čísla zveřejnila o tomto víkendu na tiskové konferenci v Dněpropetrovsku ředitelka Lékařského centra pro společensky významná onemocnění doktorka Maria Gudová. Hrdina Ukrajiny Oleg Semoroz zase v Kyjevě veřejně obvinil gaunery Zelenského a Klička, že neproplácejí válečným hrdinům protézy, které potřebují k aktivnímu životu, ale že za desítky miliard vykradených z vojenského rozpočtu, z válečné pomoci, a z válečných daní, budují na Dněpru luxusní umělé ostrovy pro válečné zbohatlíky. I s umělým vlnobitím.

pp

Ukrajina zamořena HIV

V regionu Dněpropetrovsk se letos s HIV léči 30 000 obyvatel. (Dněpropetrovsk měl před válkou 3.1 milionu obyvatel. Tedy HIV má nyní 1% jeho předválečných obyvatel). Pro srovnání v ČR bylo za celou dobu zjišťování této nemoci od  1. 10. 1985 do 31. 10. 2022 zjištěno jen 4 323 případů, z nichž  556 už zemřelo. Tedy v ČR je výskyt nemoci HIV v populaci jen 0.035%, a ne 1% jako v říši na Dněpru.

Nárůst výskytu HIV v ČR, ke kterému nyní dochází i na území ČR, přiznal ve zprávě vládě ČR RNDr. Marek Malý, CSc., vedoucí oddělení biostatistiky SZÚ: Zejména to souvisí s vyššími počty nově evidovaných Ukrajinců, kteří žili v ČR a nemají tudíž status uprchlíka. Dvě třetiny z nich věděli o své HIV pozitivitě, léčbu dosud získávali na Ukrajině a kvůli válečné situaci požádali o zajištění kontinuity léčby HIV infekce v ČR.

Podle českých vládních dat byla nemoc HIV zjištěna u 0.13% ukrajinských uprchlíků v ČR, kteří se dobrovolně přihlásili k vyšetření, aby získali bezplatné léčení. Jde o 166 mužů, 353 žen a 18 dětí do 15 let. Plošné testování všech ukrajinských uprchlíků však vláda ČR zřejmě neprovedla.

pp

Čtěte ZDE:  Fialová ukrajinizace překonává metu za metou: Jsme další americkou laboratoří v podrobených zemích. Kultura ničení vhozená kyjevským oknem. Otevírají náckům brány - a ještě je živíme. Zase lidé druhé kategorie. Hitler je zpět

Tak která čísla platí?  

Maria Gudová také přiznala skutečnou výši letošní tzv. iniciace nemoci HIV v ukrajinské populaci, (iniciace znamená nové odhalené případy nemoci), která podle ní letos na Ukrajině činí až 68 nových případů na každých 100 tisíc obyvatel. Pro srovnání: Kdyby byla ČR stejně zamořena, mělo by podle těchto ukrajinských údajů dojít letos ke vzniku 7 140 nových případů HIV, a ne jen k 249 jak hlásí vláda ČR.

Že je třeba brát fialová vládní data s rezervou ukazuje jejich jasný nesoulad. Podle vlády bylo v ČR v roce 2022 zachyceno jen 249 nových případů HIV, z nichž Ukrajinci představovali pouze 89 případů. Ovšem podle jiného vládního materiálu, jen v roce 2022 bylo mezi ukrajinskými uprchlíky zachyceno 537 onemocnění HIV.

Jak je u Fialy typické, pravá ruka tak opět neví, co dělá ruka levá. A vládní média vše raději tají.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Epidemie i kvůli transfúzím?

Děsivá čísla ukrajinské vedoucí lékařky Gudové pro boj s HIV a podobnými nemocemi znamenají neuvěřitelnou hrozbu pro Evropu. Pokud by se současný ukrajinský model šíření HIV přenesl na území ČR, znamenalo by to, že v roce 2060 bude v ČR žít 238 761 osob s onemocněním HIV, a ne 3 767 jako na konci loňského roku. (Výpočet = iniciace 68 krát 105 krát 38 let – 12% obvykle zemřelých.) Podle Gudové děsivý růst HIV na Dněpru je vyvolán celoplošnou invazí, to znamená imigrací.

Skutečný důvod bude ovšem složitější, a bude spojen s ukrajinskou válkou. Dochází totiž k obrovskému nárůstu transfúzí, které jsou velmi často prováděny v nouzových podmínkách pouhými “frontovými mediky”, kteří nejsou lékaři, a současně k propadu už tak děsivé úrovně předválečného ukrajinského zdravotnictví.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

 

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Vojenský invalida: Žaluji!

Další hrozivá fakta o skutečném stavu Ukrajiny zveřejnil ukrajinský voják – právník Oleg Simoroz. Ten se na jaře 2022 dobrovolně přihlásil do jednotek kyjevské teritoriální obrany u Charkova. V říjnu 2022 vyletěl na mině, přišel o obě nohy, a části rukou. Přežil pouze zázrakem, jak říká, a díky pomoci svých kamarádů a dalších obětavých spoluobčanů se mohl léčit celý rok na těch nejlepších soukromých klinikách v Kyjevě, které jsou obyčejným Ukrajincům samozřejmě nedostupné.

Oleg se léčil 11 měsíců, ale dostal, stejně jako všichni ostatní ukrajinští váleční invalidé, jen základní náhradu končetin, v přepočtu asi za 500 tisíc korun – video jak se na nich snaží chodit zde. Podle Olega je ovšem k aktivnímu životu bezpodmínečně třeba moderních protéz, které ovšem kyjevská soldateska invalidům neproplácí. Tyto moderní západní protézy stojí podle Olega na Ukrajině kolem 3.2 milionu korun. On sám je díky veřejné sbírce získal, a nyní chodí.

pp

Oleg Simoroz, který získal díky sbírce prostých Ukrajinců nové západní protézy, které Zelenskyj a Kličko obyčejným ukrajinským vojákům zásadně neproplácejí a místo toho uprostřed války stavějí na Dněpru umělé ostrovy pro válečné zbohatlíky

Kradou jako šílení

Oleg Simoroz nyní bojuje proti nejnovějším plánům dvojice Zelenskyj-Kličko, kteří v Kyjevě nyní budují za státní miliardy poslané z EU soukromou luxusní zónu – tzv. umělý ostrov Obolon. Na ostrově na Dněpru se budují písečné pláže, umělá vlnobití, a další exkluzivní relaxační zážitky pro kyjevskou smetánku. Oleg Simoroz zuří, protože on a obyčejní Kyjevané neposílají své děti do škol, protože v Kyjevě byla zastavena kvůli šetření výstavba protileteckých krytů, a ve školách tak nejsou.

Kličko ve stejné době staví za miliardy luxusní silnice v luxusních čtvrtích, stavěné křižovatky obložené drahými dlažebními kostkami se rozpadají už ve fázi výstavby, všude se kradou desítky miliard, které z válečných daní směřují ne na obranu Ukrajiny, ale na výstavbu luxusního Kyjeva pro zbohatlickou smetánku a její úřednictvo.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 4. 12. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Simoroz zuří důvodně: Kyjevský primátor Kličko si díky válce a válečným daním nahrabal do rozpočtu dalších 10 miliard hřiven (asi 6 miliard korun), a teď je rozkrádá pomocí předražených nesmyslných staveb. A Olegovi spolubojovníci ze 112. brigády si přitom na frontě musejí kupovat za vlastní peníze naftu pro bojová vozidla.

Podle Simoroze obyčejní Ukrajinci bojují na frontě, zatímco politici a úředníci, schovaní v týlu a vyhýbající se vojenské službě, jenom všechno rozkrádají.

"Pokud se to nezmění, Ukrajina prohraje," říká Simoroz.

 Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky