Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vnitroukrajinský masakr: Portrét jednoho kyjevského nacisty. Nová válka proti stejnému nepříteli. Znovu proti východním podlidem? Zrcadlo NATO a jejím hodnotám. Co vy na to, naši mravokárci? Více dronů pro Vetchého!

Vnitroukrajinský masakr: Portrét jednoho kyjevského nacisty. Nová válka proti stejnému nepříteli. Znovu proti východním podlidem? Zrcadlo NATO a jejím "hodnotám". Co vy na to, naši mravokárci? Více dronů pro Vetchého!

3. 2. 2024

Tisk článku

Michal Svatoš na příkladu vysoce postaveného ukrajinského důstojníka, který je typickou ukázkou "nacistického demokrata", jenž vycvičen v Polsku a na Západě je prodlouženou rukou Američanů a zemí NATO (včetně naší fialové vlády) ve válce proti Rusku ukazuje, jakým "hodnotám" pomáháme v tomto světě opět růst

Válka na Ukrajině nesmí přestat, jinak bude okamžitě zahájena “vnitro-ukrajinská řež”, “vnitřní masakr”, varoval včera v médiích všechny ukrajinské politiky a stoupence mírového urovnání konfliktu s Ruskem Eugen Karas, zástupce velitele 14. samostatného pluku úderných dronů, nyní považovaného za nejmodernější elitní jednotku celého režimu - podřízenou přímo nejvyššímu velení.

Eugen Karas, ukrajinský nacista vycvičený aliancí NATO v Polsku, veřejně vyzývá k likvidaci příslušníků sexuálních menšin a nižších ras, které považuje za hrozbu existence svobodné Ukrajiny. A přitom se současně chlubí, že absolvoval vojenské velitelské stáže v Polsku i v USA, což dokládá fotografiemi ze svých profilů na sociálních sítích:

Eugen Karas, zástupce velitele 14. pluku úderných dronů vycvičený aliancí NATO v Polsku, vlastní portrét, síť X, kanál Eugen Karas, zveřejněno 31. ledna 2024

Eugen Karas, zástupce velitele 14. pluku úderných dronů při výcviku aliancí NATO v Polsku. Vlastní portrét – síť Telegram, kanál Eugen Karas, zveřejněno 31. leden 2024

Eugen Karas, zástupce velitele 14. pluku úderných dronů vycvičený aliancí NATO v Polsku, ukrajinská agentura UNIAN, portrét, zveřejněno 1.2.2024

Různá doba – Stejný nepřítel – příspěvek Eugena Karase, kanál Telegram, květen 2023. Zástupce velitele 14. pluku úderných dronů Eugen Karas se sám definuje jako oddaný nacista

24.12.2023 Eugen Karas, zástupce velitele 14. pluku úderných dronů vycvičený v USA a v Polsku zveřejnil na síti X k tuto fotku a tento text oslavující Hitlera a vyvražďování muslimů: Na mešitu bych napsal deus vult zabij nevěrné Kristu?????? Hitler!!!! Intolerance!!!!! Menšiny jsou přeplněné!!!! Jebat Ježíše!!

Eugen Karas nesnáší členy komunity LGBTQ, a na svém kanále sdílí ukrajinská nacistická videa, která jsou zaměřena na likvidaci jejich základních lidských práv i jich samotných. (Video Ukrajinské nacistické organizace Freikorps – sdílené Eugenem Karasem dne 20. dubna 2023, na kanále Eugen Karas – Telegram.)  V sobotu 23. září zase napadal ukrajinské homosexuály, a vyzýval k zabavení jejich majetku, pro potřeby armády.

15. prosince 2023 se Eugen Karas na kanále Telegram vychloubal, že není ve Varšavě, jak si mnozí myslí, ale přímo v USA! 

Je velmi zajímavé, že ani ministru obrany USA Lloydu Austinovi (pravidelně se vychloubá, jak je hrdý na příslušníky armády USA, jež jsou členy komunity LGBTQ, a jak bojuje za jejich práva) nevadí, že armáda USA vycvičila otevřeného ukrajinského nacistu. Eugena Karase nechala ho dosadit do velitelské funkce nejmodernější elitní ukrajinské formace, a vůbec jí nevadí, že jde o rasistu jako prase a fanatického nacistu, který nenávidí podřadné rasy a lidi jiného vyznání. Který se vychloubá, že sice bojuje v jiné válce, ale proti stejným nepřátelům. A dokládá to fotografií německých nacistů z druhé světové války prohlížejících podřadné “asijské” zajatce...

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 5. 2. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Je právě tak velmi zajímavé, že Ursula von der Leyen, která se ještě v květnu 2017 veřejně chlubila, že konečně vyčistila všechny nacisty a jejich odkaz z Bundeswehru, se v roce 2024 nezajímá, že zástupce velitele 14. úderného pluku ukrajinské armády Eugen Karas je rasista jako prase, vystupuje veřejně na sociálních sítích jako nacista, vzývá Hitlera a chlubí se, že v nové válce pokračuje v tažení proti starému nepříteli – východním podlidem. To Ursule ani jejím kolegům z Evropské komise (včetně Věry Jourové) už nevadí!?

Je neméně zajímavé, že český herec Ondřej Vetchý, který se proslavil rolí českého pilota za druhé světové války bojujícího proti Hitlerovi, v ČR pořádá sbírku na ukrajinské válečné drony. Ty totiž primárně používá právě elitní 14. samostatný pluk úderných dronů, pod velením nacisty, rasisty a osoby, která nenávidí podlidi a menšiny všeho druhu. Obludu, jež veřejně vyhlašuje, že pokračuje v Hitlerově vyhlazovací válce. 

A úplně nejzajímavější je, že ani nikdo z odpovědných generálů české armády a hlavounů tajných služeb ČR na tuto skutečnost neupozorní ani české politiky. Ani nevyzvou ukrajinské velení, a tamní politiky, aby se tohoto nacisty okamžitě zbavili, suspendovali ho ze všech funkcí, a udělali z něj varovný případ pro všechny ukrajinské obdivovatele III. říše a jejích hodnot! 

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Eugen Karas nastavil nelítostné zrcadlo Alianci NATO a jejím proklamovaným hodnotám. Buď Aliance zasáhne, a nebo si může do své modré vlajky vetknout nový znak – Hitlerův kříž, aby bylo všem jasno, co má za lubem!

Totéž se týká českých politiků. Eugen Karas nastavil to samé zrcadlo všem, kdo sedí ve vládních židlích či v parlamentu. Uvidíme, zda reakcí našich politiků bude zavedení povinného hajlování, nebo spíš výzva Kyjevu, aby s Eugenem Karasem a jemu podobnými nacisty rázně zatočili.

Protože jinak to udělá Vladimír Putin - a bude po Ukrajině i dalších státech, jejichž politici se najednou začali zhlížet v Hitlerovi! Ondřej Vetchý asi nemohl tušit, kdo bude jeho drony na Ukrajině nakonec obsluhovat. Jsem ovšem zvědav, zda mu to bude vadit, až se to dozví. Jestli mu to někdo řekne. 

Eugen Karas je mimořádně chytrý “nový nacista”. V interview portálu Unian 1. února, kdy oznamoval, že armáda si je jistá, že na Ukrajině v případě zamrznutí konfliktu, nebo míru před konečným vítězstvím, dojde k vnitřnímu masakru, a politickým bojům, které využije Putin, aby Ukrajinu dorazil. Několikrát se přitom samozřejmě zaštítil “obranou demokracie" (která se na Ukrajině ještě nevyvinula, ani tam nezdomácněla).

Ve velkých médiích vystupuje jako demokrat Na sociálních sítích mezi svou komunitou však jako uvědomělý nacista a rasista.

Typické.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky