Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Traktory na prahu: Na Prahu! Fialový režim se poprvé začíná bát. Protestují ti, kteří nás živí. Kolaborují ti, které živí vláda. Sprostota a drzost bez mezí. Platí stávkokazy z našich daní. Oni jsou režim? Tak pryč s ním!

Traktory na prahu: Na Prahu! Fialový režim se poprvé začíná bát. Protestují ti, kteří nás živí. Kolaborují ti, které živí vláda. Sprostota a drzost bez mezí. Platí stávkokazy z našich daní. Oni jsou režim? Tak pryč s ním!

18. 2. 2024

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje, že zemědělský protest může být jedním z prvních momentů, jenž může skutečně ohrozit bohorovnou fialovou vládu kolaborantů Bruselu, a proto je zapotřebí jej všemi prostředky podpořit

Teprve teď to začíná.

Jistěže měly smysl všechny dosavadní – občas docela masové – „pěší protesty“ proti vládě fialových kolaborantů. Jenže demonstrace je nechávaly v klidu. Jsou sice i podle patřičně zfalšovaných „průzkumů“ nejvíce odmítanou vládou v naší popřevratové (1989) historii – a premiér dokonce nejméně respektovaným předsedou vlády na celém světě – ale tím spíš je rozhořčení absolutní většiny veřejnosti nezajímá. Mají své domácí úkoly z Bruselu a z Washingtonu. Tam se zodpovídají, ne českým voličům.

Teprve traktory v Praze jsou mementem na prahu skutečných událostí, jež mohou naší realitou trochu pohnout. Zdaleka ne jen pro to, že způsobují chaos v dopravní situaci hlavního města. O ten se úspěšně starají Piráti (teď i s ODS) na magistrátu již několik let. V tomto případě však jde ale o dvě jiné podstatné skutečnosti: Jednak o přímou konfrontaci „venkova“ s Prahou, jednak o fakt, že do boje s "uchvatiteli“ vstupuje skupina, jejíž práce drží palec na tom úplně nejzákladnějším: Co jíst – a vlastně i co pít.

Právě toto chtějí Brusel, Davos a další globalistická centra tvrdě zasáhnout ve snaze o postupnou „depopulaci“ evropských států (vedle vakcinace, legalizace drog pro děti a zneplodnění mužů a žen). Vše pod vlajkou „gríndýlu“: Umělé astronomické ceny energií, inflace a zchudnutí většiny občanů. A ruku v ruce s tím nikdy nevídané fízlování, cenzura, rdoušení zbytku svobodných médií.

Proto mohutné protesty zemědělců v evropských státech – k nimž se ti naši nyní přidávají – směřují primárně k ochromení hlavních měst. Těch bašt zkorumpovaných „elit“, které představují sice malou menšinu, ale různými podvodnými metodami dál ve většině zemí drží páky moci – a výsměšně své brutální diktatuře říkají „liberální demokracie“.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 19. 2. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Míří na podstatu

Pražský magistrát je kopií „brněnské“ fialové vlády. Dali si záležet na tom, aby Prahu ovládli stejnou metodou jako po posledních všeobecných volbách (zfalšovaných nejen zásahem a změnami volebních pravidel ústavním soudem). ODS vyměnila „primátorský řetěz“ pro gerontního politického šarlatána Bohuslava Svobodu za veškerý vliv na město s bruselskými Piráty a Topkaři – hlavními „rudými revolucionáři“ naší doby.

Je to víc než symbolické: Fialová barva se totiž primárně míchá z modré a červené. Modrá barva je dominantní – a k ní se přidá červená barva v poměru 3:2 či 3:1 – podle toho, jak moc intenzívní „fialový hnus“ potřeba vyprodukovat. Jestliže tedy nyní zemědělci mezi své hlavní požadavky řadí na stejnou úroveň konec „gríndýlu“ a fialové vlády, míří na podstatu zla. Každý den trvání této zrůdnosti nás totiž ničí přinejmenším stejně účinně jako nedávné babišovské lockdowny a tvrdá vakcinace mRNA spike proteiny při plandémii vyvolané stejně uměle jako energetický, hospodářský a politický rozvrat „zeleným údělem“.

Podstatná část veřejnosti zatím zůstává stále jako zmrtvělá rychlými údery vedenými fialovci pod bruselskou (berlínskou) kuratelou. Zchudnutí jí totiž zčásti „kompenzují“ přechodně „sociálními dávkami“ – stejně jako protiústavní krádež peněz důchodcům – aby otupili narůstající hněv. A v obchodech přece ještě potraviny jsou, tak co? Že současně roste astronomický dluh, z něhož živí zkorumpovaný kyjevský režim a statisíce těch, kteří se k nám z Ukrajiny vydali na výlet (včetně léčení zanedbaných chorob, jež se teď u nás šíří - typicky černý kašel)? No a co?

Jenže právě zemědělci vědí, že se tohle všechno se děje za cenu jejich (a naší) další existence. Jde o vyrabování podstaty. Končí celé chovy hospodářských zvířat (o podivném vyvražďování drůbeže pod záminkou ptačí chřipky, která se nikde jinde nešíří, ani nemluvě). Kácejí se sady s ovocem. Brusel nutí zemědělce pod bičem sankcí neosévat úrodnou půdu, a tak ji zničit – což má důsledky v uměle vyvolávaném suchu. Nikoli klimatická lež o sodovkovém plynu (CO2) – ale právě tyto zásahy ve svém součtu vytvářejí podmínky pro vyhlašování zničujících nařízení gríndýlu.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Drzost bez mezí

Je téměř fascinující, jak se k protestu postavili fialoví papaláši ze Strakovky. Hlavně (v družné jednotě „spolu“) premiér Petr Fiala a ministr pro zničení zemědělství lidovec Marek Výborný. První jmenovaný označil o život bojující zemědělce - jak jinak - za agenty Kremlu. Ten druhý šel ještě dál. Využil tajné dohody s kolaboranty z Agrární komory a dalšími klasickými "stávkazy" uplácenými speciálními dotacemi k drzosti, která je opravdu větší než příslovečný "poplužný dvůr":

"Jak Agrární komora, tak Asociace soukromého zemědělství a Zemědělský svaz České republiky se od pondělní akce distancují. Když se podíváte na organizátory, tak drtivá většina z nich neví, co je pole. Nemají totiž se zemědělstvím nic společného. Naopak často publikují na různých dezinformačních webech. Je to těžko uchopitelná skupina na vedení dialogu."

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Sprostota typu "hnus fialovej" v plné parádě. Ti, kteří prý nevědí, co je pole, produkují 96 % všeho, co se na našich polích urodí. Kolaborantský Zemědělský svaz ČR reprezentuje nějakých 6 % zemědělců (a 4 % produkce). O zkorumpovaných bafuňářích z Agrární komory je skoro zbytečné ztrácet slova. Však si je také fialovci patřičně pěstují - a libují si, jak je poslouchají. Slovy ministra Výborného, když mluví o čtvrtečním zemědělském "protestu", který naopak Agrární komora a spol. podporuje:

"Podle mých informací čeští farmáři chtějí tento (čtvrteční) protest jako symbolický a nebudou blokovat silnice, ani hraniční přechody. Jen se zde setkávají s kolegy ze Slovenska a Polska, čímž vyjádří podporu požadavkům, které byly obdobně vzneseny v protestujícími v Belgii, Francii či Německu. Já naopak čtvrteční protest do určité míry beru jako vyjádření podpory mému mandátu."

POZOR: JANDEJSEK OPĚT MEZI NÁMI!

Sledujte ZDE: Fialova vláda zločinců porozumí jen síle: Zablokují zemědělci Prahu a Brno? EU nás má za kolonii. Kdepak neschopnost, vláda chce, aby lidé zchudli! Jedovaté obilí z Ukrajiny. Zelená lež. Podpořte nás! Bez dalšího převratu to nepůjde?

Zdeněk Jandejsek, jeden z hlavních organizátorů zemědělského "tažení na Prahu" přijde opět před kamery Protiproudu (nejspíše ve středu 20. 2.), abychom si s ním všichni pohovořili o tom, jak vidí výsledky protestu. Hodinu ještě upřesníme. 

Jejich nebezpečí, naše naděje

Je to tak průhledné, až se normálnímu rozumu nechce věřit. Ale právě tak je to se vším. Zkorumpovaní jsou na fialové vládě zcela závislí. Ve snaze poškodit Andreje Babiše - jednoho z největších producentů - zkrouhli peníze velkým a dali je malým, kteří nás sice neživí, ale fungují jako politická záloha současné diktatury. A v tomto směru fungují spolehlivě, jak právě vidíme. Prostě si z našich daní stát platí stávkokaze. Stejný model jako s Českou televizí - jejich hlavní propagandistickou hlásnou troubou - které rovněž povinně platíme miliardy.

Tohle opravdu již dlouho nemůže vydržet. A modří s rudými - dohromady fialoví - si to zvolna uvědomují. Proto Fiala provokativně flašinetářsky žvaní o zničení země jako "úspěchu" své vlády. Proto se Výborný ptá, "zda má být cílem (protestů) svržení demokraticky zvoleného režimu v této zemi".

Tedy už ne vlády, ale rovnou režimu. Jistě, oni jsou ten zrůdný režim. Ta totalita. Proto o zemědělcích mluví jako o "bezpečnostním riziku".

Skutečně jsou pro tu zločineckou mafii nebezpeční.

Pro nás naopak nadějí.

Jsme konečně "na prahu"?

 




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky