Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Když vrah křičí: Chyťte vraha! Západní tajné služby se potřebovaly Navalného zbavit. Putinovi těsně před volbami. A když jsou všichni papaláši v Mnichově. Jaká náhodička! Osvědčený model Skripal.  Kde je mu asi dnes konec?

Když vrah křičí: Chyťte vraha! Západní tajné služby se potřebovaly Navalného zbavit. Putinovi těsně před volbami. A když jsou všichni papaláši v Mnichově. Jaká náhodička! Osvědčený "model Skripal". Kde je mu asi dnes konec?

22. 2. 2024

Tisk článku

Ivan Štubňa uvažuje o zapojení západních tajných služeb do likvidace Alexeje Navalného, protože tento polozapomenutý agent-opozičník neměl už jako vězeň pro Západ žádný význam, ale jako mediální mučedník mohl ještě proti Putinovi posloužit

Již před třemi a půl lety jsem napsal článek "Tajné služby Západu, zejména BND, MI5, MI6 a CIA, jsou již i laické veřejnosti k smíchu"... (zde). Zabývám se v něm britskými tajnými službami, které zorganizovaly akci s cílem očernit Rusko před světovou veřejností.

Tou akcí bylo údajné otrávení bývalého ruského agenta Sergeje Skripala a jeho dcery Julije nervově paralytickou látkou novičok v roce 2018. Celá akce byla velmi špatně naplánovaná, protože se prokázalo, že s ní Rusko nemá nic společného. Po této akci dokonce Julija požádala o vydání do Ruska. To jí však nebylo umožněno.

S jediným cílem

Oba Skripalovi byli během léčby i po propuštění z nemocnice sledováni a jejich telefony odposlouchávala MI5. Tehdejší ruský velvyslanec v Londýně Alexandr Jakovenko žádal o přístup ke Skripalovým, ale byl odmítnut. Rusko požádalo, aby se jeho odborníci mohli podílet na vyšetřování případu. Britové je opět odmítli. Báli se, že by Rusko odhalilo britský podvod s novičokem.

Čtěte ZDE: Nesnesitelně hloupá propaganda: Opravdu se po nás chce, abychom to baštili? Putin není Kočner. Soudy už nejsou k odsouzení potřeba. Stupidní bajky místo důkazů. Takhle když se ministři EU shodnou...

Skripal byl dvojitý agent, který pracoval i pro MI6. Britská tajná služba ho naverbovala v 90. letech v Madridu. Rusové tohoto zrádce v hodnosti plukovníka brzy odhalili, a poslali ho na zasloužený odpočinek do vězení. V roce 2010 mu Putin udělil milost. Skripal byl propuštěn na svobodu a odejel žít do Spojeného království. Rusové tedy neměli sebemenší důvod ani motiv ho otrávit, protože vše, co chtěli vědět o jeho zradě, se dozvěděli při vyšetřování před jeho odsouzením. Motivem byla MI6, CIA nebo další, kteří mohli být do případu zapojeni.

Případ byl využit k uvalení sankcí na Rusko a vyhoštění ruských diplomatů. Rusko v odvetě učinilo totéž. Celý případ (jako mnoho podobných, viz Vrbětice, pozn. PP) svědčí o dlouhodobém vytváření obrazu Ruska jako nepřítele Západu. Tento obraz byl a je aktivně vytvářen Západem s cílem Rusko zničit.

Později Západ rozpoutal podobnou hysterii proti Rusku, tentokrát s hlavním aktérem, ruským opozičním aktivistou Navalným.

Agent opozičník

Není pochyb o tom, že Alexej Navalnyj byl za své protiruské aktivity Západem placen. Navalnyj upadl do kómatu během letu z Tomsku do Moskvy 20. srpna 2020. Opět byl použit obdobný scénář jako u Skripala. Údajný útok novičokem. Novičok je látka, která při použití člověka nepochybně usmrtí a zamoří bezprostřední okolí. Dvě nebo tři kapky novičoku by mohly zabít všechny cestující v letadle. Rusové v šak klidně vydali Navalného na léčení do Německa. Pro Navalného přiletělo speciální letadlo z Německa.

Pro opozičního politika by žádné letadlo nepřistálo. Pro západního agenta však ano. Pokud by Rusové Navalného otrávili, jeho vydáním by riskovali, že se proti nim najdou důkazy. Němečtí lékaři přesto podezřele rychle dospěli k závěru, že Navalnyj byl otráven novičokem.

Mimochodem: Je víc než podezřelé, že by novičok zasáhl pouze Navalného. Je všeobecně známo, že novičok by musel při použití kontaminovat nejen věci v okolí, ale také zabít řadu lidí. Nic takového se však nestalo. Novičok působí tak, že velmi rychle paralyzuje dýchací cesty a zasažená osoba by upadla do bezvědomí, což by mělo za následek smrt během několika minut. Již po měsíci byl Navalnyj z kliniky propuštěn.

Opět zpackaná operace západních tajných služeb.

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Na otázky týkající se Novičoku odpovídal docent Ladislav Štibrányi z katedry anorganické technologie a výzkumný pracovník Ústavu integrované bezpečnosti ze Slovenské technické univerzity v Bratislavě, cituji:

"Zvláštní byla rychlost, s jakou se řeklo, že to byl novičok, a na druhé straně, že nedošlo k úmrtí otrávených a že ti lidé přežili. Ani jedna strana nepředložila žádný vědecky relevantní analytický důkaz. Angličané, Češi a další tvrdí, že novičok ani nevyrobili, ale na druhé straně mají informace potřebné k jejich identifikaci. Ty stopy jsou opravdu zvláštní. Kdyby někdo přinesl fyzické důkazy, například spektrální údaje ze vzorků půdy, stěrů z objektů nebo analýzy vzorků vzduchu, spíše bychom tvrzení o použitých látkách přijali. Ale experti a politici tvrdí, že vědí, že jde o novičok - a my tomu prostě musíme uvěřit."

Vražedná komanda?

Každému nezmanipulovanému myslícímu je jasné, že jde o podvod západních zpravodajských služeb. Doktor John Ryan je bývalý profesor geografie a vedoucí vědecký pracovník na univerzitě ve Winnipegu. Před třemi lety napsal na serveru Global Research vyčerpávající článek o Navalném, včetně jeho ekonomických podvodů, za které si odpykával trest ve vězení. V článku dokázal, že šlo o promyšlený komplot západních zpravodajských služeb, tentokrát CIA a BND.

Nevládní organizace, jejichž činnost kryje CIA a které řídily Navalného protistátní aktivity s cílem svrhnout Putinovu vládu, utratily spoustu peněz s nulovým výsledkem. Navalnyj byl využit jako loutka výše zmíněných tajných služeb. Za jeho smrtí mohla stát CIA nebo BND.

Jako agent neměl žádné možnosti, a pokud by o svých aktivitách v budoucnu promluvil, ohrozil by své "vychovatele". Západ se ho potřeboval zbavit. Měli k tomu motiv. Rusko žádný motiv nemělo, protože Navalnyj si odpykával dlouhý trest - a navíc zemřel "šikovně" těsně před ruskými prezidentskými volbami.

Mohla to být náhoda?

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Mohla být náhoda, že se po jeho smrti okamžitě ozvali samozvaní inkvizitoři ze Západu a další lokajové, kteří tvrdili, že ho zabil Putinův režim?

Ihned po Navalného smrti vypukla na Západě pandemie vládních dezinformací o tom, kdo je za jeho smrt zodpovědný. Unisono všichni západní takzvaní demokraté a přisluhovači této novodobé inkvizice obvinili ze smrti Navalného Rusko. Bez důkazů. Motiv, že ho zabili Rusové, chybí. Proč by ho zabíjeli, když seděl ve vězení? Zato západní agenti měli nejeden motiv ho zabít.

Další využití Navalného zpravodajskými službami bylo nulové. Kdyby začal mluvit za cenu snížení trestu nebo svého propuštění jako svědek o tom, pro koho pracuje, ohrozil by CIA nebo BND. Pro tyto služby se stal nebezpečným. Tajné služby Západu nepotřebují potenciální svědky svých zločinů. Vzhledem k tomu, že Navalnyj byl pro ně časovanou bombou, vražedná komanda se "ve správnou chvíli"  rozjela...

Čtěte ZDE: Návrat Navalného do Ruska: Jako Lenin před 100 lety. Spektákl se loutkařům nevydařil. Televizním štábům čekáním zalezlo za nehty. Petříček a další politici reagují podle předepsaného scénáře. Putin není Kerenský

(nejen) Slovenský apel

Pozadu nezůstaly ani slovenské služby Západu s americkou guvernérkou Slovenska Čaputovou. Jejich výroky nebudu hodnotit, protože nejsou objektivní, pouze podnětné. Na Slovensku se stalo mnoho tragédií, které nebyly dostatečně vyšetřeny. A Slovákům by mělo záležet na tom, aby se o nich dozvěděli skutečnou pravdu.

Proto žádám koalici i "hluchou" opozici včetně Čaputové, aby začaly vyšetřovat všechny následující smrtelné případy na Slovensku, na které se nesmí prášit, jako například:

  • Tisíce úmrtí na Covid a na důsledky "očkování";
  • smrt Jozefa Chovance, zavražděného belgickými policisty na letišti;
  • smrt Daniela Tupého - nevyřešená vražda před 19 lety;
  • vražda Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové - důvodné podezření na západní organizaci s cílem provést státní převrat;
  • vražda Milana Lučanského;
  • vražda generálmajora Petra Bučky, bývalého ředitele Vojenského zpravodajství (ve vězení);
  • vražda významného politika a právníka Ernesta Valky;
  • nezákonné vydání povolení k přeletu letadel NATO nad Slovenskou republikou do Jugoslávie v roce 1999. Dzurinda a spol. dosud nebyli obviněni z trestného činu spoluúčasti na válečných zločinech;

A byli by požádáni, aby vyšetřili další mezinárodní zločiny USA a NATO, např:

  • Zločiny proti suverénní zemi Jugoslávii v roce 1999;
  • otravu S. Miloševiče ve vězení v Haagu;
  • vraždu srbského premiéra Z. Djindiće;
  • Vraždu srbského premiéra Z. Djindiće zorganizovaly americké a britské zpravodajské služby. Svědectví přikládám zde.

Ale kdepak. Ječet budou jen o Navalném, který již nepromluví.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky