Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Schwabovi zločinci se nezastaví před ničím živým: Vyhubte domácí mazlíčky! Jedí maso jako lidé. Vyhladovte psy a kočky! Nejlepší jsou hadi a plazi obecně. Zachraňte planetu - pro nás a naše otroky! To je velikonoční nadílka....

Schwabovi zločinci se nezastaví před ničím živým: Vyhubte domácí mazlíčky! Jedí maso jako lidé. Vyhladovte psy a kočky! Nejlepší jsou hadi a plazi obecně. Zachraňte planetu - pro nás a naše otroky! To je velikonoční nadílka....

30. 3. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší další šílené vize elit davoského fóra, o nichž informuje Baxter Dmitry, publicista, zabývající se dlouhodobě globalistickými plány na vyhubení většiny života na Zemi - pochopitelně pro "dobro planety", přičemž, příznačně pro duchovní odkaz Velikonoc, doporučují chovat hady...

Je tu prvními doteky časné jaro - jak po mírnější zimě bývá o Velikonocích obvyklé. Místo, abychom se z toho radovali - jak po staletí činívali naši předkové - máme se toho bát. Hrůza! Padá na nás písek ze Sahary (jako každoročně)! Za chvíli tu bude jen poušť! Zase teplotní rekordy!

Pochopitelně se už nedozvíme, že před pár lety - či dekádami - to bylo úplně stejné (pokud nepřesunuli místa měření do logicky teplejších měst). Jen na tom nevisela nálepka "globálního oteplování způsobeného člověkem", protože zrovna hrozilo globální ochlazení, což by bylo nekonečně horší.

Prostě normální sluneční cykly (a jejich nepravidelnosti, jimž nerozumíme a nikdy rozumět nebudeme), na nichž z rozhodující části závisí nejen klima, ale také počasí: Systém, tak složitý, že prakticky neodhalitelný a nepředpověditelný. Neumějí to ani "političtí meteorologové", kteří sice se všemi superdrahými přístroji a satelity nedokážou obvykle odhadnout, jak bude pozítří - ale zato vědí, jak bude za třicet či padesát let. Letošní na vodu - zaplať Pánbůh - bohatá zima doplnila u nás na "normál" i snížené spodní vody po několika suchých sezónách.

Že je to báječné? Ne - i to je prý nebezpečné, protože prý "nepravidelné"...

pp

Bylo by to k smíchu, kdyby na základě této nehorázné mystifikace zločinci z Davosu - potažmo z Bruselu a z Washingtonu - neobhajovali a neprováděli své plány na depopulaci lidstva. Jeho nejprve zchudnutí, pak vyhladovění, vybití uměle vyvolanými epidemiemi - a nakonec i válkami. Na světě je nás zhruba osm miliard. To je obrovská tvůrčí síla, která se ovšem stále obtížněji ovládá. Zbýt má proto zhruba miliarda zotročených, které si ponechají na obsluhu "elit".

Každý den, týden, měsíc přicházejí s něčím novým, co vyhubit. Na jednu z dalších chystaných vraždících kampaní upozorňuje publicista Baxter Dmitry:

Vyhubte psy a kočky!

Globalistické elity v poslední době přitápějí pod kotlem. Zatímco dříve se se svými šílenými vizemi spíše skrývaly, a každého, kdo odhaloval jejich zvrhlé plány na zotročení lidstva, označovaly za konspirátory a nebezpečné dezinformátory, dnes již o svých šílených vizích mluví zcela otevřeně. Světové ekonomické fórum (WEF) pod vedením "vizionáře zkázy" Klause Schwaba a jeho spolupracovníků vydává stále další otevřené výzvy k depopulaci planety a zničení její flóry omezením životodárného CO2. Plynu nezbytného pro růst rostlin (a zcela bezvýznamného pro počasí - o klimatu ani nemluvě).

Z uměle vyvolaného "boje proti klimatickými změnám" učinili nové náboženství zkázy, v jehož jménu prosazují šílenou globalistickou agendu. Jejím cílem je totální zotročení lidstva pomocí nástrojů, které jejich korporátní média razantně prosazují. Od covidismu a Green Dealu až po vyvolávání konfliktů a válek, ve kterých plánují zahubit stovky miliónů či přímo miliard lidí. Čím jsou plány šílenější, tím víc a intenzivněji je tito mezinárodní zločinci prosazují.

Už dlouho vidíme, jak zasahují lidem do přirozeného jídelníčku bohatého na živočišné proteiny, neboť maso podle nich přispívá ke klimatickým změnám (neutralistický pojem, jímž nahradili neúspěšný termín globální oteplování, který již nepoužívají, neboť každý vidí, že nic takového neexistuje). Proto nám chtějí vnutit brouky a podobné nechutnosti - které jsou mimořádně nebezpečné.

Vše, co přispívá ke zničení přirozeného světa, je nyní prosazováno s nebývalou razancí. V minulých dnech se terčem nenávisti těchto šílenců stali dokonce i domácí mazlíčci. Podle představ těchto „vizionářů“ Nového světového řádu jsou rovněž příčinou globálního oteplování, neboť pojídají maso. A tomu je třeba zabránit. Jak? No jednoduše. Prostě je vyhubíme!

POJĎME SE PORADIT!

PPTV na Pondělí velikonoční 1. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až zase v příští Tea Party. 

Světové ekonomické fórum (WEF) k tomu nedávno spustilo další propagandistickou kampaň, která by ovšem měla postavit do pozoru také jinak dosti pomatené aktivisty za "práva zvířat". WEF totiž vyzývá k utracení milionů koček a psů na celém světě ve snaze snížit „uhlíkovou stopu“, kterou prý také tato zvířata vytvářejí v důsledku požírání masa.

Vedení WEF již nařídilo korporátním médiím, aby začaly prosazovat tento absurdní požadavek. Chce dosáhnout zavedení mezinárodní direktivy, která by majitelům domácích mazlíčků nařizovala eutanazii "přátel člověka".

Mediální trouby již vytáhly do boje

Televizní stanice CNN, která je vždy v čele prosazování globalistické agendy, již začala nabádat diváky, aby  vyhladověli své domácí mazlíčky k smrti. Na své webové stránce zveřejnila článek s názvem „Naši domácí mazlíčci jsou součástí klimatického problému. Tyto tipy vám mohou pomoci minimalizovat jejich uhlíkovou stopu“.

ZKUSILI JSTE, NEPODVOLENÍ? V PŘEDJAŘÍ IDEÁLNÍ!

Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Liberální sadisti ze CNN tvrdí, že strava mnoha domácích mazlíčků s vysokým obsahem masa způsobuje uvolňování plynů, které oteplují atmosféru. Odpovědní majitelé domácích zvířat by proto měli vyměnit svého nejlepšího přítele za jiné zvíře.  A hleďme, koho - velmi příznačně doporučují: „Hadi, želvy a plazi obecně mají opravdu malý vliv na klima,“ tvrdí CNN.

Nabádají, aby vaše kočička či pes žrali brouky stejně jako vy. Tedy za předpokladu, že vám Klaus Schwab dovolí, abyste si je vůbec ponechali. Agentura Bloomberg, další hlásná trouba globální elity, ve stejnou dobu naskočila do rozjetého vlaku a vyzvala majitele domácích zvířat, aby nechali své mazlíčky utratit - v tomto případě zase v boji proti inflaci. Hollywoodská celebrita Emma Thompsonová zašla ještě dál a řekla majitelům domácích zvířat, aby své domácí mazlíčky snědli - a přežili tak „klimatickou krizi“.

Jak zabránit týrání? Zabít!

Navrhovaná politika se setkala s pobouřením skupin za práva zvířat i majitelů domácích zvířat, kteří tvrdí, že je neetická a zbytečná. Mnozí se také obávají nedostatku konzultací s majiteli domácích zvířat před přijetím takového drastického rozhodnutí. Navzdory odporu však WEF tvrdí, že toto opatření je nezbytné, protože se domnívá, že snížení počtu domácích zvířat na celém světě pomůže snížit globální oteplování a další environmentální problémy způsobené přelidněním.

Dále tvrdí, že toto opatření pomůže snížit týrání zvířat, protože zajistí, aby žádné domácí zvíře nebylo vystaveno zanedbávání nebo špatnému zacházení. Také dobrý nápad. Dobrá inspirace pro kampaně proti týrání dětí nebo žen. WEF se také dostalo pod palbu pro nedostatek transparentnosti v tom, jak byla tato šílená iniciativa navržena. Organizace zatím neposkytla žádné důkazy, které by ukazovaly, že eutanazie domácích zvířat bude mít pozitivní vliv na životní prostředí nebo jak má odstranit týrání zvířat.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho takřka zázračného prostředku na posílení těla i ducha a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Pokud však v poslední době věnujete pozornost politice WEF, uvědomíte si, že všechny návrhy WEF mají jedno společné: dehumanizují nás, degradují a zesměšňují. Jsou navrženy tak, aby jako "vedlejší produkt" vzali lidem všechny radosti života a způsobily jim maximální bolest.

Rozdrtit lidskou duši

Kampaň s cílem přimět lidstvo vzdát se masa a živit se brouky a cvrčky je dobrým příkladem. Zasvěcený zdroj z WEF nedávno přiznal, že ve skutečnosti jde o „rozdrcení lidské duše“. Proč by měli mít nevolníci v zaváděné dystopii povolenou společnost zvířat jako způsob k lepšímu vyrovnání se s beznadějí a odcizením, které vysává duši? K tomu jsou přece určena buď neúčinná, či potenciálně zničující psychiatrická antidepresiva - a vakcíny.

Plán na depopulaci, který byl dlouho zesměšňován jako "konspirační teorie", je náhle zcela otevřenou praxí. Už se to nesnaží udržet v tajnosti. Naopak. V jakém bodě je zastavíme? Kdy řekneme Tak už dost!? Kolikrát musí WEF otevřeně vyhlásit své zlověstné úmysly, než si světová veřejnost uvědomí, co za zvěrstva "Davosané" vlastně hlásají? Pravá ruka Klause Schwaba, Yuval Noah Harari, který je určen k tomu, aby nahlas říkal věci, které ostatní jen naznačují či šeptají, minulý týden přiznal, co mnozí lidé už dlouho tuší. Podle Harariho, který propagoval svou novou knihu, je velkou politickou otázkou 21. století:

„K čemu na Zemi potřebujeme tolik lidí?

Příliš mnoho zbytečných lidí

A není to ani poprvé, co Yuval Noah Harari prozradil plány WEF - a na něj napojených organizací a institucí - s lidstvem. Nedávno prohlásil, že WEF považuje velkou většinu lidské populace za zastaralou, zbytečnou a nadbytečnou. Zhodnotil "rozšířenou úzkost mezi obyčejnými lidmi“ jako zakořeněnou ve strachu, že v budoucnosti řízené „inteligentními lidmi“ zůstanou „pozadu“.

NEUNIKLO VÁM?

Jde o všechno: Začátek a konec na dotek. Otázka Jidášovy zrady. Máme možnost volby? Je vše předurčeno? Je Adam pohřben na Golgotě? Příliš prosazujeme svoji vůli. Co věděla Maria? Vzkříšení: Naděje pro každého z nás

Harari, který mluví jménem samozvaných globálních elit, potvrdil, že „převážnou většinu z vás prostě nepotřebujeme“.

Korporátní mediální mainstream, propagandistický nástroj WEF, zničí kariéru každému, kdo si troufne otevřeně mluvit o některém z těchto problémů. Podle médií hlavního proudu je například (od roku 2022) obezita vlastně zdravá. Vakcíny nezpůsobují, že lidé padají k zemi a umírají. A potrat je vlastně láska.

George Orwell nás před těmito časy marně varoval. Vysvětloval, že technologická propaganda přesvědčí podvolené masy třeba i o tom, že válka je mír.

Nyní se nás tatáž propaganda pokusí přesvědčit, že eutanazie domácích zvířat je způsob, jak snížit jejich týrání. Jen čas ukáže, zda tuto dokonale absurdní politiku WEF přijmou za svou zkorumpované vlády po celém západním světě. Není totiž tak jisté, zda tentokrát nešlápli vedle. Na lidi lidé často kašlou. Ale majitelé domácích zvířat se nejspíš nevzdají bez boje. Neměli by.

pp

Světové ekonomické fórum tím ale jen pokračuje v sérii mrazivých varování pro lidi na celém světě: Odevzdejte svou suverenitu globální elitě, jinak budete čelit jisté smrti. Tato po moci toužící kabala miliardářů a politiků dlouho zotročení mas plánovala. Nyní přistoupila k činům. Pokud nevyhovíme jejich požadavkům, čeká nás prý jistá záhuba. Pouze předáním zbytků naší svobody a autonomie prý můžeme doufat, že se vyhneme katastrofám, které rýsují na obzoru. Ne - teprve to je jistá záhuba!

Zdá se však, že stále více lidí se konečně probouzí a odmítá se podvolit tyranským požadavkům WEF. Odvážní aktivisté a rebelové povstávají, aby bojovali proti samozvané globální elitě, odhodláni bránit svou státní i osobní suverenitu za každou cenu, odhodláni chránit své rodiny a ty, které milují. Připojíte se k nim v boji za svobodu, nebo se obalíte strachem, a podřídíte se požadavkům genocidních globálních elit?

Volba je na každém z nás. Velikonoční étos, jenž stál na počátku naší civilizace, kterou se "obránci hadů" rozhodli zničit, to jen zdůrazňuje.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Stojan osiřel: Už ani Klausův bulletin nesmí být na brněnské univerzitě. Natož knihy v ruštině. Zakážou i americké, francouzské, britské a německé? Studenti-udavači. Bek zakázal i Zemana. Návrat domů, do padesátých...

Stojan osiřel: Už ani Klausův bulletin nesmí být na brněnské univerzitě. Natož knihy v...

Slovensko dál boduje (a buduje): Fico jednoznačně vyhrál i prezidentské volby. Že Pellegrini? No… Řev českých politických kurtizán. Jako vždy lhali, a svým lžím uvěřili. Kdy se najde u nás sjednotitel? Nebo už je tu?

Slovensko dál boduje (a buduje): Fico jednoznačně vyhrál i prezidentské volby. Že Pellegrini?...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky