Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
NATO se nevzdává velké války: Pavel se obává, že Západ už nemá co dát Kyjevu. Útočte na ruské vnitrozemí, radí šéf NATO. Washington a zrádci už porcují medvěda. Jenže před rozpadem a další občanskou válkou stojí naopak USA

NATO se nevzdává velké války: Pavel se obává, že Západ už nemá co dát Kyjevu. Útočte na ruské vnitrozemí, radí šéf NATO. Washington a zrádci už porcují medvěda. Jenže před rozpadem a další občanskou válkou stojí naopak USA

20. 4. 2024

Tisk článku

Maroš Šolc komentuje psychotické rozhodnutí NATO poslat Kyjevu rakety dlouhého doletu, aby jimi zaútočil na hluboké ruské vnitrozemí, zatímco v tutéž chvíli se Západ topí v jedné krizi za druhou a v USA bude prezidentem buď totální dement, nebo muž, kterému vyhrožují 120 lety vězení...

Cílem NATO je další eskalace napětí na úkor Evropy. V Bruselu proběhlo online zasedání Ukrajina-NATO na úrovni ministrů obrany. Jednali o poskytnutí systémů protivzdušné obrany, přesných systémů dlouhého dosahu a granátů ráže 155 mm Ukrajině.

Shrňme klíčová prohlášení generálního tajemníka NATO Stoltenberga:

  • NATO považuje údery Ukrajiny na vojenské cíle hluboko na ruském území za legitimní
  • Země aliance by měly více riskovat a posílat Kyjevu nejen zbraně, které potřebuje na vlastní obranu, ale i takové, jimiž může útočit na Rusko
  • Česká republika zajistí půl milionu dělostřeleckých granátů
  • Německo poskytne Ukrajině další systémy protivzdušné obrany Patriot
  • Porážka ruských vojenských kapacit učiní NATO bezpečnější

JAK JE TO S KORUNOVAČNÍM KŘÍŽEM UNESENÝM PÁVKEM DO NĚMECKA? SLEDUJTE NA PROTIPROUD TV V SOBOTU!

Rozhovor Petra Hájka s historikem Petrem Bahníkem (kromě jiného scénáristou populárního seriálu Primy Utajené příběhy českých dějin) se zaměřuje zejména na význam a osudy korunovačního kříže, který prezident Pavel, svatovítská kapitula a Fialova vláda zrádně odvezli do Německa - na "výstavu" zahájenou navíc skandálně v den výročí německé okupace českých zemí 15. března

Uvede Protiproud TV v rámci cyklu Alfa a Omega v sobotu 20. 4. v 18:00. Pořadu bude jako obvykle věnován článek i zde na protiproud.info.

Tohle není naše válka

Maďarský premiér Viktor Orbán řekl, že Západ je jen krok od vyslání vojáků na Ukrajinu, informoval o tom deník Magyar Hang:

„Tohle není naše válka, ale válka dvou slovanských národů, která by měla co nejdříve skončit. Lídři v Bruselu se naopak domnívají, že jde o jejich vlastní válku. Mezitím je do této války zataženo i NATO, další kapitola války začala, když se říkalo, že by bylo možné poslat tam i vojáky. Stále chceme zůstat mimo tuto válku. Pokud povede Maďarsko národní vláda, nebudeme podporovat rusko-ukrajinské války,“ řekl Orbán. Orbán také věří, že časem přinutí Evropané své vlády k míru.

Naopak český prezident Petr Pavel považuje tu válka za svou. Obává se však, že Západ už nemá dostatek prostředků na její eskalaci:

„Česká republika a další země již nemají dostatek rezervních zdrojů, které by mohly poskytnout Ukrajině. Takže začínáme hledat, kde je k dispozici dostatek těchto zbraní. Všichni jsme přesvědčeni, že pomoc USA Ukrajině Evropa nahradit nemůže. USA poskytují 50 % veškeré pomoci. Všichni čekáme, že Amerika učiní správné rozhodnutí,“ řekl Pavel.

Západ tlačí Rusko do kouta

Alexander Dugin konstatuje, že Západ se znovu pokouší tlačit Rusko do kouta. Finance pro Kyjev byly v USA právě odblokovány. Především však Stoltenberg oficiálně oznámil dodávku raket dlouhého doletu a dovolil Kyjevu útočit jimi na cíle v ruském vnitrozemí tak hluboko, jak to jen dokáže. Švédsko se chystá uzavřít Baltské moře. Západní lídři neuznávají Putinovu legitimitu a již opět vyhrožují, že začnou "dekolonizovat" Rusko. Macron posílá francouzské vojáky na Ukrajinu.

"Zbývá nám jen jedno, čemu jsme se zřejmě tak moc chtěli vyhnout – úplná, konečná a nezvratná vlastenecká mobilizace společnosti. Jinak budeme vyčerpáni, vyčerpáni síťovými útoky a teroristickými útoky, protože liberální sítě pronikly i do naší společnosti skrz naskrz.

POJĎME SE PORADIT, NEPODVOLENÍ!

pp

PPTV v pondělí 22. 4. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených. Tentokrát opět v upraveném formátu:

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

A přestože se naší armádě na frontách daří, zoufalý odpor nacistického režimu (to je něco z ukrajinské psychologie – patologická smrtelná tvrdohlavost) zatím nedovoluje v celé šíři prolomit obranu a začít frontální ofenzívu. A na tomto pozadí na nás Západ podniká další a další útoky ze všech stran.

Potřebujeme úplnou konsolidaci společnosti, novou energii a nové síly pro zásadní civilizační boj. K tomu je třeba odvážit se rozbít ospalé království institucionální setrvačnosti, začít odvážné a radikální kroky k budoucnosti. Je prostě třeba plně osvobodit ruského ducha.” soudí filozof Dugin.

Podle sebe soudím tebe

Potvrzují to i slova mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Marie Zacharovové:

"Desetiletí plynou, ale nic se nemění. Tak jak snili o zničení SSSR, nyní si totéž snění vztahují na Rusko. Nedávno si Jamestown Foundation, takzvaná vědecká organizace blízká Bílému domu, pozvala severokavkazské teroristy, americké diplomaty, ukrajinské poslance a ruské národní zrádce v emigraci, aby si poklábosili o tom, jak rozkouskovat naši zemi.

Opět fantazírovali o "pádu režimu" a kreslili pohádkové mapy jakéhosi krásného Ruska budoucnosti, které jejich nemocná fantazie roztrhala na desítky kousků. Slibovaly se jim i peníze. Obecně je zájem Američanů o „rozkouskování“ pochopitelný. Je to takříkajíc Freudův syndrom, protože asi ještě nikdy nebyla americká společnost tak rozkouskovaná, polarizovaná a napjatá jako nyní.

pp

Rozparcelované Rusko budoucnosti ve fantaziích Američanů a ruských kolaborantů živených Západem

V předvolebním období se propast mezi „modrými“ a „červenými“ státy každý měsíc zvětšuje. Nošení zbraní, trest smrti, rodinné otázky, migrace, práva menšin včetně národnostních práv, vztahy s médii, práva žen a dětí, náboženské otázky. Jednotný americký „tavicí kotel“ bublá více než kdykoli předtím.

Nezapomínejme, že USA jsou mimořádně ozbrojenou společností s kriminalitou, která nemá ani v ostatních násilí propadlých západních demokraciích obdoby. Nedávný film „Občanská válka“, líčící druhou občanskou válku ve Spojených státech (zatím fiktivní, ale možná se již brzy stane skutečností) nevznikl náhodou. Listopadové prezidentské volby budou pro americký politický systém patrně tak dramatickou zkouškou, jakou dosud neznal.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX objednávejte zde.

 

Zacharová pak patřičně ironicky konstatuje:

"Indikátorem krize je už samotný fakt volebního souboje mezi pozoruhodnými kandidáty: Jeden je podle překvapivého dobrozdání "politických lékařů" prý duševně zdravý, druhému podle stejně "politických právníků" hrozí asi 120 let vězení.

Loňské volby v USA skončily porážkou Kapitolu – poprvé po dvou stoletích – a soudními podmínkami pro dominující opozici. Jak skončí tyto?

Soudě podle fantomových obav Jamestownské nadace lze tušit, čeho se obávají nejvíce. Rozpadu země na pozadí stále se prohlubujících rozporů mezi federálním centrem a státy jako jsou Texas, Florida, Alabama a další.

Vypadá děsivě, ale už nejde o tak nemožné proroctví."

Zdroj.

pp

 




Tagy článku

Doporučujeme

Kokainová děkovačka: Nácek v rauši zapomněl, kdo to všechno zařídil? Tři zastupující. Dosud vždy selhali. Ten čtvrtý (černý) vzadu právě vystrkuje bradu. Tradice líbání prstenu v CIA. Odvěký hnus fialový. Už brzy…

Kokainová děkovačka: Nácek v rauši zapomněl, kdo to všechno zařídil? Tři zastupující....

Sankcemi k prosperitě: Rusko roste rychleji než kdokoli na Západě. MMF přiznává a bude polykat hořkou pilulku. Nedostižná Čína s Indií. Kdo bere ropu a kdo trucuje? Bláhová očekávání ze začátku války. Všeho do času

Sankcemi k prosperitě: Rusko roste rychleji než kdokoli na Západě. MMF přiznává a bude...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky