Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Olympijské hry v Paříži čistě ve znamení homosexualismu: Nenávist k Rusku - součást olympijské myšlenky? Již brzy bude v ženském sportu víc mužů než žen. Dům pýchy? OH jsou nástrojem západního globalismu. Teď to vrcholí

Olympijské hry v Paříži čistě ve znamení homosexualismu: Nenávist k Rusku - součást olympijské myšlenky? Již brzy bude v ženském sportu víc mužů než žen. Dům pýchy? OH jsou nástrojem západního globalismu. Teď to vrcholí

26. 4. 2024

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zdrcující zprávy o ideologickém zaměření blížících se olympijských her v Paříži a za pomoci blogerky Slovanky rozkrývá celý vějíř zvráceností, který pořadatelé olympiády v "pevné jednotě" s nadnárodními korporacemi připravili pro indoktrinaci příznivců činnosti, jež kdysi nesla název sport

Zvrácenost současného Západu řízeného vládnoucími mocenskými elitami k sebedestrukci se projevuje ve všech oblastech. Jednou z nich je i z hlediska ideologické manipulace sport. Jejím vrcholem je olympismus. Podobně jako v době německého nacismu se i dnes stává z olympijských her nástroj ideologické propagandy nejhrubšího zrna.

Nejenže bylo ruským sportovcům zakázáno startovat na olympiádě pod ruskou vlajkou (zatímco například izraelští jsou navzdory vraždění Palestinců přímo posvátně vítáni). Především však pařížská olympiáda má být platformou pro propagaci ideologických zvráceností euro-amerických mocipánů.  

pp

Kromě enviromentálních klišé a lží tvořících pozadí zelené agendy, patří mezi základní rozvratná dogmata také monstrózní podpora všemožných - často uměle vytvořených - menšin proti ovládané většině. K těm dlouhodobě neprotěžovanějším patří nenávistná ideologie homosexualismu (o nešťastné devianty v ní pochopitelně vůbec nejde).

Není proto divu, že při pařížských olympijských hrách bude hrát právě tato již pevně zakotvená ideologie důležité místo. Ostatně jedním z důvodů nenávisti k ruské vzpouře proti civilizační destrukci Západu je právě jeho vzepření se klíčové ideologii homosexualismu (a opakujme: o homosexuály jako takové v ní vůbec nejde, pouze o společenský rozvrat všech konstitutivních hodnot).

Homo-cirkus v Paříži    

Sport se stal důležitým nástrojem vládnoucí ideologie, nedílnou součástí její politické propagandy. Zatímco před několika lety bylo v kurzu poklekávání sportovců na počest černého kriminálníka, který zemřel při policejním zásahu, nyní se stále víc prosazuje LGBTQ a klimatická agenda.

Nedávno jste si zde mohli přečíst o ambiciózních plánech německé vlády, která se chystá z ME ve fotbale udělat jednu velkou agitku vládnoucí ideologie – od podpory udržitelnosti v podobě veganských pokrmů na stadionech až po nové dresy německých fotbalistů, které svými barvami údajně vyjadřují pestrou multikulturní společnost.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX 
objednávejte zde.

 

Macronova Francie hodlá udělat podobný cirkus z Olympiády. Zatímco klimatická agenda bude podpořena například tím, že v ubytovacích zařízeních sportovců a novinářů nebude v rozpálené letní Paříži žádná klimatizace (!), LGBTQ komunita bude mít dokonce svůj vlastní „svatostánek“.

Je to ostatně víc než symbolické, protože poprvé v historii olympijských her budou v mnoha ženských kategoriích soutěžit biologičtí muži, kteří se prohlašují za ženy. V minulosti se muži občas objevili pouze mezi běžkyněmi, nyní by už mělo jít o mnoho dalších sportovních disciplín.

V Paříži bude mít homosexualismus svou "centrálu" s příznačným názvem „Pride House“ (připomeňme, že v angličtině má slovo "Pride" hlavní význam jako "Pýcha", pozn. PP). Bude propagovat LGBT ideologii a „oslavovat“ homosexuální a genderově zmatené sportovce, stejně jako jejich příznivce.

Tato šílenost se poprvé objevila na zimních olympijských a paralympijských hrách v roce 2010 v kanadském Vancouveru. Od té doby byl v různých formách stálicí na všech olympijských hrách, s výjimkou zimních olympijských her v Pekingu v roce 2022 a zimních her v ruském Soči v roce 2014 - a to kvůli zákazu LGBT propagandy mezi dětmi a mládeží těchto zemí.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - o selhávajícím "fialovém" zdravotnímu systému ani nemluvě?

 

SLEDUJTE: Zdraví bez chemie: Elixír života jménem C 60? Šance i pro oběti vakcinace. Proč zemřel vynálezce PCR testů? Výpověď lékařky o zázračném uzdravení. Vražda je součástí systému. Dosažitelná pomoc pro každého. Nejprve musíme přežít!

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

 

Kdepak sport, ideologická "nalejvárna"!

Prezident výkonného výboru Paříž 2024 Tony Estanguet 17. května loňského roku, na takzvaný „Mezinárodní den proti homofobii, bifobii a transfobii,“ oznámil, že hry budou hostit „Pride House.“ „Jsme přesvědčeni, že sport mění životy a že je také impozantním nástrojem pro změnu mentality a přispívání k boji proti diskriminaci,“ poznamenal s eufemistickou narážkou na odpor vůči homosexualitě a transgenderismu nejen ve francouzské veřejnosti.

Estanguet, bývalý slalomář na kánoi, také uvedl, že LGBT sportovci budou mít letos v létě „spoustu příležitostí“ ukázat své smýšlení, což je signál, že duhové vlajky musí být na letošní soutěži výraznější než kdy v minulosti. Olympijské webové stránky uvádějí, že účelem „Pride House“ je „oslavit LGBT sportovce a zajistit jejich zviditelnění programem slavnostních, kulturních a vzdělávacích aktivit po celou dobu trvání her“.

Také bez ironie říká, že „Pride House je otevřen každému, kdo věří v potřebu inkluzivnějšího sportu“, čímž vylučuje ty, kteří nevěří v „inkluzivnější sport“, ale prostě zpátečnicky jen ve sport.

Na zimních olympijských hrách v roce 2022 bylo podle LGBT webu OutSports nejméně 36 sportovců, kteří se veřejně identifikují jako LGBT. Na letních hrách v Tokiu v roce 2020 jich bylo už 186, což je zatímní "olympijský rekord". 

Braňme se!

Jak v padající ekonomice ochránit své peníze - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu? Jednou z možností je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

 

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost využili, mnozí o ní ale stále nevědí. Jak na to? Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali.

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Korporace v čele

Letos by měl být jejich počet právě díky mužům v ženských sportech (tedy osob, které se prohlašují za trans) ještě o něco vyšší. Mezi partnery uvedené na webových stránkách letošních olympijských her patří megakorporace jako Airbnb, Bridgestone, Coca-Cola, Deloitte, Panasonic, Procter & Gamble, Samson, Toyota a VISA.

Začátkem tohoto měsíce se v Řecku konal první ceremoniál her, 30 minutový rituál zapalování pochodní, ve starověkém chrámu Héry, manželky Dia, krále řeckých bohů. Řecká herečka Mary Mina, obklopená ženským harémem, hrála roli „velekněžky“ a pronesla „modlitbu“ za lidstvo k Diovi a Apollónovi. Představení, které bylo právem zesměšňováno křesťany, je předehrou antikřesťanské frašky "olympijského mixu" donedávna čistě ženských sportovních disciplín biologickými muži.

Letošní hry jsou také označovány za první „genderově rovnoprávnou“ olympiádu. To znamená, že muži a ženy budou mít v soutěžích povinné zastoupení 50:50. Jinak řečeno, bude stejný počet mužských sportovců jako sportovkyň (bez ohledu na to, že mezi nimi bude brzy převažovat počet biologických mužů). 

Prezident Mezinárodního olympijského výboru Thomas Bach při slavnostním zapálení pochodně zopakoval Estanguetovy poznámky a poznamenal, že letošní hry budou „mladší, inkluzivnější, více městské, udržitelnější.“

Co mají "udržet" - je jasné.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

20 let v žaláři národů: 1. května 2004 jsme zjevně nastoupili cestu zpátky. Od samostatnosti k provincii. Od suverenity opět k cizí vládě. Chceme žít v utopii? S Habsburky jako s Bruselem. Dáme si opáčko včetně další velké války?

20 let v žaláři národů: 1. května 2004 jsme zjevně nastoupili cestu zpátky. Od samostatnosti...

Hokejoví pokrytci: Kde byli, když se ničil Irák a Jugoslávie? Zvrácené míchání sportu a politiky. V Kladně zeměpis neřeší. Když dav křičí na viníka.  Všem se to jednou vrátí. Za koho si zaválčíme příště? Rovní a rovnější jako vždy

Hokejoví pokrytci: Kde byli, když se ničil Irák a Jugoslávie? Zvrácené míchání sportu...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky