Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Popravčí mafie to zpackala: Trump stále žije. Fico právě tak. Liberální tyranie o krok blíž chcípnutí. Vraždění v Praze zabije „komise“? Vše souvisí. Svědci a čučkaři. Zdvižená pěst. Ticho v Čechách. NĚCO..?

Popravčí mafie to zpackala: Trump stále žije. Fico právě tak. Liberální tyranie o krok blíž chcípnutí. Vraždění v Praze zabije „komise“? Vše souvisí. Svědci a čučkaři. Zdvižená pěst. Ticho v Čechách. NĚCO..?

14. 7. 2024

Tisk článku

Petr Hájek v první reakci na „očekávaný“ leč neúspěšný atentát na Donalda Trumpa se snaží upozornit, abychom si dali velký pozor na „první interpretace“, které mají nepodvolené zavést na slepou kolej beznaděje

Pět výstřelů na Donalda Trumpa: Dva mrtví, zraněný (ex)prezident o pár milimetrů přežil. Atentátník na místě zastřelen.

Pět střel v těle Roberta Fica: Vrahovy střely minuly životně důležité orgány o pár milimetrů. Těžce zraněný slovenský premiér po složitých operacích přežil. Atentátník zatčen.

Nepočítaně výstřelů na Filosofické fakultě v Praze: 14 zavražděných, pětadvacet zraněných. Atentátník zastřelen (údajně spáchal sebevraždu).

Mají ty dva atentáty s třetí na pohled odlišnou masovou vraždou něco společného? Téměř vše. Jedno však na místě prvním: Jsou to první výstřely občanské války, kterou proti stále více se probouzející a bouřící veřejnosti vede hrstka těch, kteří si „privatizovali“ státní moc a veřejný prostor při tažení za „liberální“ tyranií a světovládou. Eufemisticky se jim říká „globalisté“.

Už mu to začlo…

Světem samozřejmě cloumá až atentát na Donalda Trumpa. Vracející se americký exprezident, jemuž bylo odepřeno volební vítězství brutálním podvodem, je pochopitelně mediálně víc sledovaný než nevelké středoevropské země.

Při pohledu z druhé strany je ale nápadný jeden fakt: V Čechách ani na Slovensku se s politickým vražděním na veřejných místech nepočítalo. Jaksi je mimo běžnou tradici. V nejskvělejší a příkladné demokracii na opačné straně Atlantiku je však naopak tradicí nepohodlné prezidenty či prezidentské kandidáty občas vraždit (J. Kennedy, R. Kennedy, R. Reagan) jaksi „v přímém přenosu“.

Co se odehraje „před očima všech“ (skrze televizní obrazovky) – a okamžitě dostane patřičnou interpretaci – přece vylučuje spiknutí (viz 11. září 2001)! Zvláště když atentátníci obvykle své oběti nepřežijí. Tak i nyní: Ačkoli střelec neměl žádné doklady, vzápětí už víme, jak se jmenoval, odkud pocházel a především – že byl zapsán na seznamu republikánských voličů. Takže Demokraté, Bílý dům či jimi ovládané FBI, Pentagon či CIA jsou okamžitě „mimo podezření“.

A to je velmi důležité, protože s pokusem odstranit Trumpa z voleb „přesunem“ na Onen svět, se jaksi počítalo. Nejen „dezinformační prokremelský“ Protiproud, ale třeba i Politico – oficiální hlásná trouba bruselsko-washingtonské mocenské a lobbistické mafie – o odstranění Trumpa atentátem spekuloval už od počátku roku (Protiproud o tom nepochyboval od okamžiku vyhlášení falešných výsledků, jež posadily do Bílého domu loutku korporací a globalistů neorientující se v prostoru a čase). Nyní k tomu tedy došlo – byť opět zpackaně – ale na provedení příliš nezáleží.

Lze proto na Trumpovu adresu konstatovat s Josefem Kainarem (z jeho básně Stříhali dohola malého chlapečka): „Už mu to začlo…“

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 15. 7. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Obvyklý „provoz“

Donald Trump tedy – právě tak jako „předskokan“ Robert Fico – atentát přežil. Což je malér, protože nyní bude o poznání složitější odpravit ho z voleb (stejně jako Fica z premiérského křesla) touto definitivní cestou: popravou na veřejnosti. Může samozřejmě kdykoli „onemocnět neznámou chorobou“, dostat infarkt, spadnout s ním letadlo, jenže to je „po premiéře“ vždycky složitější (vím, o čem mluvím, jednou jsem tak trochu „byl při tom“).

Dokonce i oficiální tajné služby, které s největší pravděpodobností (přes čtyři „kolena“) atentát zorganizovaly (inspirovaly, umožnily – jak je komu libo to nazvat) budou nyní muset pracovat téměř standardně, protože nyní mají za zadky „lupu“ Trumpova týmu a některých médií (typicky TV Fox News). Trump FBI v první reakci poděkoval za zneškodnění atentátníka (co mohl také jiného říci?). A v té chvíli všichni najeli na „obvyklý provoz“:

Biden se „zhrozil“, a hned přidal, že Trumpovi telefonoval a že je v pořádku (tedy Trump, o sobě to „limonádový Joe“ sice také tvrdit může, ale už mu neuvěří ani jeho loutkovodiči a sponzoři), a že mu přeje… a tak dále. Z celého euroamerického prostoru, v němž převážně drží páky moci v rukou „liberální“ mafiáni, zní v různých obměnách totéž: Takhle ne, násilí nikdy, demokracie přece… atd. atd. A hlavně se rychle uzdravte, náš milovaný Donalde! 

Snad jen dva největší ňoumové v celém washingtonském „liberálním“ protektorátu na východní straně Atlantiku – Petr Fiala a Pekarová-Adamová – se nepřinutili k oficiálnímu „pobouření“ a vyjádřili se značně chladně (paní TOP s „bazedovkou“ dokonce ani nenáviděné jméno Trump nevyslovila). Vědí, že s Trumpem jim půjde o krk – v tomto případě jen politický – a tak se jim možná z nezdařeného atentátu stáhly půlky (jako když nedokázali skrýt zklamání z přeživšího Fica). Je totiž jasné, že s reprízou „černé labutě“ (nečekaný zvrat, který vše „nepochopitelně“ vyřeší) to nyní nebude snadné.

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

Svědkové a čučkaři

Všichni se tedy příkladně zhrozí – a svědci mezitím rychle zmizí. Svědci totiž jsou – i když na ně brzy všichni zapomenou (a jakákoli zmínka o nich bude prohlášena za „konspirační teorii“ mazána ze sociálních sítí, a nakonec i kriminalizována).

Jediný problém je, že tentokrát to trošku zase pokaňhala „výkladní skříň „veřejnoprávnosti“ – britská BBC (to je ta stanice, jejíž reportérka 11. září oznámila, že za ní právě spadla „budova č. 7“, do níž ovšem nic nenarazilo, zato v ní sídlily tajné služby – leč ke zhroucení došlo až asi půl hodiny poté). BBC mluvila totiž se svědkem (jedním z mnoha, kteří to potvrzovali) – a rozhovor neprozřetelně zveřejnila – který viděl připravujícího se atentátníka, a pokusil se na něj (marně) upozornit policii:

„Všimli jsme si toho chlapíka, který se plazil po střeše budovy vedle nás, 50 stop od nás. Měl pušku, jasně jsme viděli pušku. Ukazovali jsme na něj, ale policie tam dole jen běhala. Říkal jsem jim: ‚Hele, chlape, na střeše je chlap s puškou.‘ Policie ale pořád jako by nevěděla, co se děje. Říkal jsem si, proč Trump stále mluví, proč ho nestáhli z pódia? A pak zaznělo pět výstřelů.“

Nepřipomíná to něco? Masovou vraždu na pražské univerzitě? Tam také policie velmi dobře věděla, co se děje, vešla za (domnělým) atentátníkem do budovy minutu po něm (fakticky s ním), ale mrkla jen formálně do přízemí a prvního patra a ani nechtěla vidět záznamy z bezpečnostních kamer. Pouze veliteli zásahu nahlásila, že budova je „čistá“.

Atentátníci prostě museli v obou případech (podle stejného „mustru“) dostat příležitost ke střelbě. Že to dva z nich „zpackali“ (vrazi Fica a Trumpa) je jiná kapitola a jiná fáze všech těch odporných vražedných spiknutí z poslední doby. Na místě o něm smí (zčásti) vědět jen pár zasvěcených, ostatní jen tak „pobíhají“ (jako křoví, aby to vypadalo, že se něco děje), protože „nedostanou rozkazy“.

Ostatně nikoli náhodou také v Praze asistovala policii FBI – právě tak jako nyní u atentátu na Trumpa. A zjevně se z Prahy od agenta-generála Koudelky na ně neschopnost rozšířila jako mor: Jsou z nich příkladní „čučkaři“.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Souvislosti

Těch souvislostí je mnohem víc – a budeme se k nim dostávat postupně s dalšími odhaleními v případu (dokonané – a teprve při jejím zakrytí zpackané) masové vraždy na FF UK. V naší zemičce, když hrozí, že se nějaký vládní vřed vyvalí na veřejnost, vytvoří se parlamentní vyšetřovací komise. Tak pak jedná a jedná, aby po měsících – až vše už přestane být aktuální a veřejnost je nakrmena jinými „vzrušujícími kauzami“ – se zjistilo, že se nic nezjistilo.

Vtip je v tom, že „vyšetřovací komisi“ jmenuje sněmovna, v níž má vláda většinu, a tak najmenuje své „pappenheimské“ – a opozice (i pokud by chtěla něco zjišťovat) je tam jen jako přísedící k „ozdobě“ podvodného zametení zločinu pod koberec.

Ve Spojených státech je to přece jen stále ještě jiné. A je tam odhodlaná (a vyzbrojená) větší polovina „trumpovců“, kterým hned tak něco nenakukají.

O neúspěšném pokusu zavraždění Donalda Trumpa nevíme zatím téměř nic. Ale shora naznačené indicie ukazují, že jde opět o klasické „spiknutí podle metody“ (nebo podle – západních – „pravidel“, jak je nyní moderní říkat při obhajobě války Západu proti Rusku na Ukrajině). V této souvislosti je příznačné jedno konstatování na sociální síti, kde jeden zjevně nepodvolený Američan říká, že každý, kdo nechce rozpoutat 3. světovou (jadernou) válku, musí být odstraněn.

DOPORUČUJEME:

pp

Zdraví v Protiproudu: Báječná Třetí říše: Houbový Indiana Jones. Jsou víc, než se zdají být? Sbírat a jíst i s podhoubím? Kombinace, které v lese nenajdeme. Zdroj zázračných látek. Výživa není magie: Jsme tím, co jíme. Houba nejen pro šachisty

Vyváženou kombinaci tří hub - TRITON MRL - objednávejte zdeBalíček HERICOR MRL (hericium a coriolus) a CHAGA MRL - objednávejte zde.

Něco 

Ničeho jiného jsme nebyli svědky ve slovenském i americkém případě. A Viktor Orbán si teď jistě bude dávat dvakrát takový pozor. Ostatně byl poslední z EU, kdo (při příležitosti zločinného zasedání mafie se zkratkou NATO ve Washingtonu) s Donaldem Trumpem před atentátem mluvil. A od těch, kteří se nyní předhánějí ve falešných projevech účasti s obětí, která přežila, dostal pěkně za uši.

Je tu ale ještě jedna souvislost, kterou je dobré zmínit při prvním letmém zamyšlení nad „chcíplou černou labutí“, jež měla znovu změnit běh chcípajícího západního světa ve prospěch jeho ničitelů, našich věznitelů a jejich vraždících (například covidově) „brigád smrti“:  

Fico i Trump unikli smrti skutečně jen o vlásek. Neukotvení to nazvou „náhodou“ či „štěstím“. Ukotvení vědí, že nic takového samo o sobě neexistuje. Že i každý vlas, který člověku vypadne z hlavy, je „evidován“ a řízen Prozřetelností. Mnozí z těch, kdo jsou „na cestě“ prohlásí, že „asi je něco mezi nebem a zemí“, protože Fico i Trump žijí v našem světě dál jen čirým „zázrakem“.

Zkrvavený Trump s ustřeleným kusem ucha odstrčil ochranky, postavil se před vystrašené publikum a zvedl ruku zaťatou v pěst. Vzniklo několik „ikonických“ fotek, kterého ho nyní nebudou jen provázet celým zbytkem kampaně. Dodal odvahu na okamžik vystrašenému davu, který také okamžitě povstal a zvedl spolu s ním pěsti při současném hromovém volání „USA!“ (v českém překladu: Vezmeme si svou zemi zpět!)

Fico se vrátil na pódia (a k práci premiéra) ještě také nedoléčený a s bolestmi. A pronesl několik zásadních projevů, z nichž na Slováky (kteří se nedali zkorumpovat – a zvolili ho)

Dýchl obdobný „duch vzpoury“.

Strach, do něhož se zatáhla česká a moravská společnost po pražském vraždění (a neslýchaných lžích Rakušana a spol.), v temně zfialovělé zemi stále ještě přetrvává. Možná proto, že nám schází…

…NĚCO.


Tagy článku

Doporučujeme

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe kokain jako fialovci v parlamentu. Pavlovi nevolení jsou nade vším? Korespondenční volba. Vojáci v čele státu: Spějeme ke katastrofě?

Osud zemí Koruny České: Brno ve Strakovce? To horší posíláme do Prahy. Primátorka šňupe...

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky chybějí Kyjevu na východní frontě. Rekruti nechtějí střílet. Vůdce prosadil invazi i proti generálům. Zelenský kráčí v Hitlerových stopách

Obklíčení u Kursku: Banderovce a západní žoldáky čeká buď zajetí, nebo smrt. Elitní jednotky...

Na začátek stránky