Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Big Pharma neodpouští: I propagace vitaminu D je zločin. Do koho bychom pak bodali vakcíny? Žnou biliony, po lékaři chtějí jen stovky miliard. Proces začne příští rok. Dostanou jeho „krev na svůj meč“? Precedens důležitý pro celý svět

Big Pharma neodpouští: I propagace vitaminu D je zločin. Do koho bychom pak bodali vakcíny? Žnou biliony, po lékaři chtějí "jen" stovky miliard. Proces začne příští rok. Dostanou jeho „krev na svůj meč“? Precedens důležitý pro celý svět

28. 11. 2022

Tisk článku

Ethan Huff přináší šokující zprávy o pokračujícím tažení proti nepohodlným lékařům, kteří šli proti farmaceutické lobby spojené s covidovým byznysem, a dnes jim za to hrozí vězení a likvidační astronomické pokuty

Americká Federální obchodní komise (FTC) chce udělit pokutu půl bilionu (500 miliard) dolarů doktorovi Ericovi Neputemu, lékaři a chiropraktikovi z Missouri, který údajně porušil zákon o ochraně spotřebitele pro Covid-19 tím, že lidem doporučoval užívat vitamín D a zinek, aby zůstali zdraví.

Jelikož Dr. Nepute zároveň i vitamín D a zinek prodával, neboť samozřejmě mnoho chiropraktiků  vitamíny a doplňky stravy svým pacientům běžně prodává, FTC ho obviňuje ze spáchání podvodu.

Soud začne příští rok

„Federální vláda mě žaluje o půl bilionu dolarů za to, že jsem lidem řekl, aby užívali vitamíny,“ říká Nepute o tomto nejnovějším politickém cirkusu a zneužívání peněz daňových poplatníků federálními úředníky.

Opičí neštovice: Covid už tolik nesype? Zase bude. Tešme se na nové PCR testy. Také vakcíny přijdou co nevidět! Že to LGBTQ+? Mlčte, nenávistníci! Kolik much jednou ranou? Už dlouho nebyl lockdown. Nové výzvy čekají. Bude hůř

Neputeho případ je naplánován na přelíčení u federálního soudu v Missouri příští rok v březnu. Porota rozhodne, zda 27stránková stížnost FTC proti němu, která byla vydána v dubnu 2021, má nějaký význam.

41letý licencovaný chiropraktik vlastní a provozuje wellness centrum Nepute v St. Louis. Vlastní také Quickwork, společnost s ručením omezeným, která podniká pod názvem „Wellness Warrior“.

Proti covidu může „bojovat“ pouze Big Pharma

Tato společnost Wellness Warrior propagovala, podporovala a prodávala produkt s názvem „Wellness Warrior Vita D“ spolu s dalšími produkty, které obsahují látky proti koronaviru, jako je vitamin D a zinek.

„Nejpozději v červnu 2020 začal Dr. Neputte inzerovat protokol, který by zákazníci měli dodržovat na prevenci nebo léčbu Covid-19,“ uvádí se ve stížnosti FTC. „Tento protokol, který se v průběhu času měnil, radil spotřebitelům, aby denně užívali značná množství emulgovaného vitamínu D3 a zinku.“

Podle FTC neexistují „žádné publikované studie, které dokazují, že vitamin D chrání před onemocněním Covid-19, léčí jej, nebo mu předchází“.

Stejně jako medicínský regulátor FDA, ani obchodní regulátor FTC nechce, aby lidé zůstali zdraví s přírodními vitamíny a minerály.

Očkovací zločin: "Nechránit a zabíjet"? Sklizeň dračí setby. O pět tisíc procent vyšší úmrtnost? Počítají, že máme krátkou paměť. Teď se prozměnu bojte Ruska či opičích neštovic! Gates a Schwab úřadují. Přijde masový odpor?

Vitami D je prokazatelně účinný

Je také pravda, že neexistují žádné publikované studie, které by dokazovaly, že „vakcíny“ proti covidu chrání, léčí nebo zabraňují tomuto onemocnění. Ve skutečnosti množství dostupných důkazů naznačuje, že tyto „vakcíny“ zhoršují stav imunitního systému člověka.

Zároveň existuje řada důkazů, které poukazují na to, že vitamin D je účinný proti nachlazení a chřipce, což je v podstatě to, čím koronavirus ve skutečnosti byl (s několika bioinženýrskými modifikacemi).

FTC nicméně tvrdí, že Neputův „nedostatek faktických nebo vědeckých základů pro tato tvrzení je často doprovázen stejně nepodloženými tvrzeními týkajícími se oficiální vědy.

„Zkrátka,“ dodává FTC ve své stížnosti, „obžalovaní prodávají své produkty šířením informací, využívajíce obavy uprostřed pandemie, čímž představují významné riziko pro veřejné zdraví a bezpečnost“.

Čtěte ZDE: Vakcinace proti covidu pod mikroskopem: V cévách „náhle zemřelých“ očkovaných je něco, co tam rozhodně nepatří. Šokující struktury připomínají vodiče nebo čipy. Hadí tkáň? Pustí se někdo do výzkumu?

Přírodní léčba osteoartritidy

Ještě jednou, toto jsou všechny tytéž věci, které Rochelle Walenská, šéfka amerického Centra pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) a Tony Fauci z Národního institutu pro alergie a infekční choroby (NIAID) dělaly v souvislosti s rouškami, lockdowny, vakcínami a dalšími pandemickými opatřeními.

Žádné z uvedených opatření není založeno na vědeckých poznatcích, které by jejich zavádění podporovaly, a všechny byly masově propagovány jen proto, aby vyvolaly strach a paniku.

Přesto úřad FTC nejde po žádném z nich, ani po takových jako Pfizer nebo Moderna za to, že lhali o bezpečnosti a účinnosti svých „vakcín“ proti covidu.

Skutečným důvodem perzekuce Dr. Neputeho je, že stínový stát a jeho partneři z farmaceutického kartelu jsou chráněným druhem, který „vlastní vědu“ ve všech záležitostech. Jinými slovy, pouze oni mohou produkovat „léky“.

„Jediný důvod, proč jdou po mně je ten, že jsem první lékař, po kterém skočili, aby vytvořili odstrašující precedens,“ říká Nepute.

„Řekli také, že nepřestanou, dokud nebudou mít mou „krev na svém meči“. To je doslovné vyjádření z úst FTC.“

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie. Zvrhlí učitelé. Zjevná duševní porucha bude normou? Chemický útok na děti. 94 % zdevastovaných? Doktoři Moreau a Mengele vzory dneška!

Zoufalci a zločinci: Kastrační kult je na vzestupu. Sekty dnes podporuje státní ideologie....

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani patogeny. Tajemství dostatku a nedostatku. 1400 blahodárných rostlin. Proč divoši rakovinou netrpí? Nemoc sama od sebe nemizí

Rakovinový průmysl: Vyléčíte-li chorobu, ztratíte zákazníka. Původcem nejsou viry ani...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky