Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vrcholí přípravy na další plandemii: Vir opět v předvolebních USA. Další výtvor amerických laboratoří. Agenti testují, nebo šíří? Přidají i nedostatek potravin? Vakcinace už startuje ve Finsku. Jsme v prvních dnech Plandemie 2.0?

Vrcholí přípravy na další plandemii: Vir opět v předvolebních USA. Další výtvor amerických laboratoří. Agenti testují, nebo šíří? Přidají i nedostatek potravin? Vakcinace už startuje ve Finsku. Jsme v prvních dnech Plandemie 2.0?

8. 6. 2024

Tisk článku

Radek Pokorný přináší informace o pokusu rozpoutat před americkými prezidentskými volbami další globální pandemii, jejíž účinky mají strčit do kapsy covidismus, a nejen tak dostat opět do Bílého domu dementního Bidena, ale vedle válek spustit na globální úrovni další vlnu "odlidnění"

V USA se stále více spekuluje o tom, zda má být aktuálně šířená ptačí chřipka dalším prostředkem pro „zajištění“ amerických prezidentských voleb - jako tomu bylo v roce 2020 s covidem. Další "plandemie" s lockdowny a převedením většiny hlasování na korespondenční by se jistě hodila. Průzkumy vypadají pro demokraty ovládané Obamovým Deep State katastrofálně, tak proč nevyzkoušet osvědčené?

pp

Výtvor amerických laboratoří

Již nyní mohutnící propaganda tvrdí, že jde prý o zmutované kmeny, které přešly z ptáků na krávy, kočky a také na několik lidí. Jde však zjevně o stejnou lež jako v případě covidu a bájného netopýra. Nová studie naznačuje, že propuknutí virové ptačí chřipky HPAI H5N1 bylo pravděpodobně způsobeno úniky  z laboratoří USDA Poultry Lab v Aténách ve státě Georgia a Erasmus Medical Center. Obě prováděly výzkum zisku funkce zaměřený na ptačí viry.

Studie McCullough Foundation lokalizuje proximální původ ptačí chřipky, která je v současné době hlášena na izolovaných farmách po celé Severní Americe, a zjistila, že H5N1 klad 2.3.4.4b  nejspíš pochází z vládní Laboratoře v Aténách, stát Georgia.

Podle studie McCullough Fund genetické důkazy a kontext naznačují, že laboratorní aktivity, včetně notoricky nebezpečného výzkumu "zisku funkce", pravděpodobně mají na svědomí vznik H5N1 2.3.4.4b.

pp

Bidenova administrativa nyní prosazuje masové očkování proti ptačí chřipce. A mainstreamová média a takzvaní ověřovatelé faktů jsou zaneprázdněni potlačováním informací obsažených ve studii McCulloughovy nadace - což vše činí jen dále zvyšuje důvodné podezření.

Jsme v prvních dnech Plandemie 2.0?

Mezi další shody okolností patří skutečnost, že Institut Billa a Melindy Gatesových vyrobil vakcíny proti H5N1 v květnu a již se připravoval na globální distribuci, když se ve zprávách objevil první případ nákazy člověka. Jsme v prvních dnech Plandemie 2.0? Gain-of-function byla stejná technologie, která byla použita ve Wuhanském virologickém institutu financovaném americkou NIH.

McCulloughova studie končí vydáním naléhavé výzvy k moratoriu na výzkum zisku funkce, aby se zabránilo pandemii chřipky způsobené člověkem, která postihuje zvířata a lidi. „Výzkum zisku funkce umožnil skok do širokého spektra vodního ptactva a savců,“ řekl Dr. Peter McCullough. „Měli bychom okamžitě zavřít biolaboratoře uvnitř našich hranic jako opatření národní bezpečnosti.“

POJĎME SE PORADIT!

pp

PPTV v pondělí 10. 6. 2024 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelnou poradu šéfredaktora Protiproudu s "tvrdým jádrem" nepodvolených.

Do porady buď posílejte své dopisy do redakční pošty, nebo chatujte - ale jen do 17:00, tedy hodinu před zahájením vysílání. Chat bude samozřejmě v provozu i během "porady", ale kvůli úspoře času na některé později sdělené názory, úvahy či dotazy bude Petr Hájek reagovat až v příští Tea Party.

Po středečním prvním úmrtí v Mexiku je třeba klást otázky ohledně načasování nejnovější plandemie WHO. Izolované farmy po celé Americe končí se stejnými nevyléčitelnými kmeny ptačí chřipky a jediným společným jmenovatelem jsou státní agenti, kteří zvířata testují. Otázka zní: Testují, nebo infikují?

Nejsou tito ptáci a krávy v podstatě zavření ve svých vlastních domovech, jako jsme byli během Covidu? Nemělo by to „zastavit šíření“? Je to skoro, jako bychom do roku 2025 potřebovali globální nedostatek potravin, abychom resetovali globální ekonomiku - jak nás posledních dvanáct měsíců "varovala" globální elita.

Ve Finsku již startuje vakcinace 

A samozřejmě "testují" i reakci veřejnosti. Už se rozjíždí i první očkování. Laboratoří, kde se vše vyzkouší a uvede do praxe má být tentokrát zbrusu nový čen NATO Finsko, které se propadá do stále hlubší globalistické (pro)pasti nejen jako první sled chystaného severního vojenského útoku na Rusko, ale také jako avantgarda v očkování.    

NEPŘEHLÉDNĚTE:

Jak si uchovat zdraví a zlepšit vyhlídky na plný život - navzdory pokusům Schwabů, Gatesů a Big Pharmy o opak - a současně podpořit Protiproud?

 

Některé zásadní odpovědi najdete v rozhovoru Petra Hájka s ing. Jiřím Černotou - nejen na téma jednoho zcela mimořádného prostředku na posílení těla i ducha - a dosažení praktické dlouhověkosti

Bezplatný účet u BEWITu pro nezávazný přístup ke slevám si můžete vytvořit zde. Výrobky BEWIT si lze také prohlédnout i zakoupit zde. Nákupem přes tyto odkazy  pomůžete nejen sobě, ale i další existenci Protiproudu!

 

Země tisíce jezer se jako první evropská země chystá následovat USA, kde již FDA chystá tyto nové zničující vakcíny schválit. Úřady čekají na dodávku 20 000 dávek vakcíny proti ptačí chřipce od výrobce CSL Seqirus. Vakcinační kampaň má probíhat na omezeném základě. Přípravky by zatím měly být nabízeny rizikovým skupinám, které mohou přijít do kontaktu s nově vyrobeným kmenem ptačí chřipky.

Mia Kontio, představitelka zdravotní bezpečnosti ve finském institutu pro zdraví a sociální péči, řekla Stat News, že očekávají příchod 20 000 dávek - a plánují je podat, jakmile dorazí. Mezi rizikové skupiny, na které se zdravotní úřady zaměřují, patří drůbežáři, veterináři a vědci zkoumající virus. Stejně jako lidé, kteří pracují na kožešinových farmách, které chovají zvířata jako norci a lišky - a kde se údajně již rovněž vyskytla ohniska.

DOPORUČUJEME:

Zdraví v Protiproudu: Fantastické houby. Zkušenost patologa s vyléčením cirhozy jater. Pro nádory zhoubné i nezhoubné. Překvapivý detox. Jak na mozek, paměť a kognitivní schopnosti? Bambus a cévy. Čokoláda nejen pro děti. Pomozme si!

SUPERPOTRAVINY A ZÁZRAČNÉ HOUBY SUPRAMEDEX
objednávejte zde

Kdy to spustí na ostro?

Finské zdravotnické úřady uvedly, že "narůstají obavy" z hrozby, kterou nový virus pro lidi představuje. „Zájem je o rozhraní zvíře-člověk,“ řekl Marc Lacey, globální výkonný ředitel pro pandemie ve společnosti CSL Seqirus, výrobce několika vakcín H5, včetně té, kterou plánuje použít Finsko.

Lacey poznamenal, že další země také diskutují o použití vakcín H5 nebo již pracují na zajištění dodávek. USA například minulý týden pověřily CSL Seqirus zvýšením počtu dodávek vakcíny.

Finsko je však první zemí, o které se ví, že skutečně plánuje její použití na člověka - alespoň mimo výzkumné studie. A tím se kruh uzavírá, neboť jak jsme uvedli výše, ptačí chřipka, která je již delší dobu velkým tématem v USA, je opět laboratorní výrobek a ne virus, který „náhodně“ přeskočil z ptáků na různé savce, včetně člověka.

Kdy to ti zločinci spustí naostro?

 Zdroj.

pp


Tagy článku

Doporučujeme

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními mRNA vakcínami. Katastrofální následky pro zdraví těch nejmenších. Mafie v další fázi útoku. Jim jde hlavně o špinavé prachy. Nám o krk

Smrtící vakcíny opět na scéně: Gates chce násilně očkovat půl miliardy dětí experimentálními...

Využijme krásné léto: Kam po naší vlasti za zdravím? Všude, kam pohlédneme! Pozor ale na místa, kde je hrobové ticho. Tmavé ovoce je účinnější? A co jitrocel, mateřídouška, švestky či mirabelky? Kompotovat, zmrazit - nebo ani jedno?

Využijme krásné léto: Kam po naší vlasti za zdravím? Všude, kam pohlédneme! Pozor ale...

Na začátek stránky