Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Válečnické třeštění pražské kavárny: Dáme Putinovi přes hubu! Jaderná válka? No a co? Zná Rudá Smrt § 407? Zemanovi zrada nepomůže. Internují nás za souhlas s dementem? Vláda spěchá, protože z nás má strach. Právem

Válečnické třeštění pražské kavárny: "Dáme Putinovi přes hubu!" Jaderná válka? No a co? Zná Rudá Smrt § 407? Zemanovi zrada nepomůže. Internují nás za souhlas s dementem? Vláda spěchá, protože z nás má strach. Právem

27. 3. 2022

Tisk článku

Petr Hájek konstatuje že naši hubou bojující kavárenští válečníci by museli zmizet na pět let za mřížemi, pokud by se zákony neohýbaly proti lidem toužícím po svobodě, ale uplatňovaly by se proti válečným štváčům napojeným na Fialovu vládu

Válečnické třeštění našich bojechtivých politických a mediálních „elit“ aktuálně dosahuje dosud skoro neznámých výšin. Kdybychom psychotické výroky těchto nemocných mužů a žen (a všech asi padesáti pohlaví) brali vážně, byl by nejvyšší čas zabalit nejnutnější drobnosti a odstěhovat se do sklepů a protiatomových krytů.

pp 

Tedy kdyby u nás – kromě tunelů pražského metra a pár dalších „zapomenutých“ a neudržovaných – ještě nějaké z dob „socíku“ zbyly. Jenže v tom případě by tam Fialova vláda uklidila statisíce Ukrajinců – hrdinů uprchlých k nám v mercedesech nikoli před válkou (která není), ale před zničujícími důsledky hospodářské katastrofy způsobené pučistickými vládami po „americkém Majdanu“ (2014) – takže pro Čechy a Moravany by to vyšlo nastejno. I když je pravda, že něco pro nás po převratu v tomto směru také udělali: výstavba masových pohřebišť (například v Praze) je kupodivu Českou televizí a spol. z neznámých důvodů zatajována.

Žertovat na toto téma (obvyklý český kryt proti tyranii – vzpomeňme na Heydrichova slova „Češi jsou smějící se bestie“) je ovšem dnes už opět nebezpečné. Po Fialově záhadném výletu (údajně kamsi ke Kyjevu), jenž režimní média vydávají za projev neobyčejné statečnosti, dostaly výzvy k vyvolání otevřené války s Ruskem nové palivo.

Fiala sice o jednání „osy“ Varšava – Praha – Lublaň dál tajuplně mlčí jako sfinga, interpelacím v parlamentu na toto téma se vyhýbá útěkem do Bruselu (kam jinam), ale je to už jasné. Poláci (celé to zorganizovali) jazyk za zuby totiž neudrželi, protože chtějí svou „hvězdnou hodinu“ co nejvíce prodat. Cílem je vytvořit „malé NATO“. Jeho členské státy by nejprve vtrhli na Ukrajinu, a pak by jejich vítězné armády pokračovaly do Moskvy. Z jaderné války prý nemáme mít strach.

pp

Myš, která řve: Spiknutí neschopných všehoschopných

Dáme Putinovi přes hubu

pravil bývalý velvyslanec ve Washingtonu (a krátce i v Moskvě) Petr Kolář (tatík výtečného starosty Prahy 6 a nyní i poslance za TOP 09 Ondřeje Koláře), nyní poradce šéfa senátu, Tchajwance Miloše Vystrčila (ODS). Protože je (tatík, synek bojuje proti ruským maršálům, osvoboditelům Prahy, jen když jsou z bronzu) současně hlavním organizátorem kampaně generála Petra Pavla pro prezidentské volby, lze to brát současně jako výraz toho, co by se stalo, kdyby tento původně „ruský“ důstojník a bojovník proti NATO a dnes zase „americký“ důstojník NATO bojující proti Rusku, skutečně „zasedl“ Pražský hrad.

Jeho manažer tatík (původně organizátor Sarajevského atentátu na premiéra Václava Klause, a pak zase – když se stal Klaus prezidentem – jeho oddaný rektální alpinista, aby se dostal na post ve Washingtonu a v Moskvě) to řekl zcela bez zábran:

„Pojďme Putinovi dát přes hubu. Máme jedinou možnost, a to jít tam vojensky a zahnat ho,” bájí pubertálně s tím, že by k tomu muselo dojít samozřejmě bez souhlasu Rady bezpečnosti OSN, což je ovšem již úspěšně vyzkoušeno při jiných válkách USA (Srbsko, Irák, Libye atd). „Museli bychom tam jít jako širší mezinárodní společenství demokratických států, nejen jako NATO, abychom tím nepotvrdili Putinovu představu o válce se Severoatlantickou aliancí,” sní Pavlův stratég Kolář.

pp

Temná protektorátní mlha nad Prahou: Špiclové a udavači se rojí

Náprava dle metody

Není sám. Jsou různí, ale hnízdo mají společné. Naši stateční válečníci se rekrutují většinou z (ruským plynem) dobře vytopených kanceláří, které obsadili po (jak jinak než podvodem počínajícím u volebních machinací Rychetského ústavního soudu) vítězství Bruselské pětky (milión voličských hlasů k tomu muselo „propadnout“). Vznikla vláda, která reprezentuje výraznou menšinu české společnosti, ale chová se jako na dobytém území: chudým Čechům bere, bohatým "uprchlým" Ukrajincům dává (z našich daní).

Spojili se v ní „mladí bolševici“ (Piráti) s politickými podnikateli pod značkou STAN („americký student“ Farský, milióny z podivných firem v daňových rájích, naposledy vynikl jejich rovněž "miliónový" místopředseda, Bruselan Polčák). A k tomu havlistická ODS a TOP 09 s „německými“ lidovci. Prostě kompletní pražská (brněnská atd.) kavárna, která byla už dlouhé roky běsná, že sice má v rukou všechna režimní média – takzvaně veřejnoprávními počínaje – ale ve volbách přesto pravidelně prohrává.

Nepomáhala ani dlouholetá snaha odstranit z politiky (neslýchanou kriminalizací) Andreje Babiše. K soudu jej uchvatitelé dostali až ve chvíli, kdy na křeslo ministra (ne)spravedlnosti usedl „stvořitel“ Petra Fialy, brněnský „mafiánský“ právník Pavel Blažek (ODS) řečený Don Pablo, kteroužto příznačnou přezdívku sám rád používá. A to si ti hlupáci ještě myslí, že tím zlikvidují Babišovu pravděpodobnou kandidaturu na prezidenta.

pp

Hysterie havlistické guerilly: Válka proti Rusku? Povede ji generál Vondra

Nejenže je „Čapí hnízdo“ po právní stránce duté jako hlavy těch, co kauzu „anonymně“ zorganizovali, a po leta ji drží ve veřejném prostoru. Být šéfem Babišovy kampaně, poté, co jej prokurátor konečně obžaloval a poslal k soudu, otevíral bych šampaňské. Není lepší téma kampaně než nespravedlivě obviněný. Avšak zběsilost kavárny, se kterou zbaběle začal spolupracovat odcházející Miloš Zeman (tragicky se mýlící, že mu za to „zamáznou“ těžká byznysová svinstva jeho okolí), je nezvladatelná.

Metoda „silou a co nejrychleji“ zavést totalitní zákony (a nevšímat si kritické situace našich občanů zchudlých k žebrotě) povede nakonec velmi pravděpodobně k jejich rychlému konci. A protože to už sami tuší, spustili ze všech mediálních kanónů válečnickou rétoriku, která to má zakrýt. Bylo by to směšné, kdyby nás to nestálo úplné připoutání k Washingtonu a Bruselu. A to je zločin – mimochodem i podle existujícího právního pořádku. Jenže s právem si Fialové… no, jak to říci slušně?

Atomová válka? A co?

A tak se předhánějí v co nejsprostších vulgaritách vůči ruskému prezidentovi a jeho zemi. A zatímco režimní média čtyřiadvacet hodin denně budují ze lží a desinformací virtuální realitu „prohrávajícího Ruska“, další soutěžící se rychle snaží zaujmout pozice na mediálním výsluní co nejdivočejšími a nejabsurdnějšími výroky. Dokonce i takový Alexander Tomský, který dosud úspěšně předstíral, že je „kritik“ Bruselu, náhle vypálí na adresu dementního Joe Bidena:

„Ubohý americký prezident není ochoten riskovat nukleární válku jako kdysi jeho předchůdce prezident John F. Kennedy během kubánské krize. Někdy to ale pro záchranu světa jinak nejde.“ To skutečně řekl, a nebyl sám. Něco podobného už sdělil i zmíněný „mladý Kolář“ či Řeporyjec Novotný (ODS) a mnozí další. Atomová válka? A co? Vzhůru na Rusa!

pp

Detektivní pátrání po zbabělcích: Kdo a proč dal cz.NIC pokyn, aby vypnul svobodné weby?

„Svobodymilovný“ Ondřej Neff (Neviditelný pes) to ještě spojí s ospravedlněním cenzury: „Teď jde o to, abychom to stihli dřív, než dá Putin povel k útoku. Je to novodobý Hitler, je toho schopen a čím dřív to všichni pochopí, tím líp. Z toho pochopení se pak odvíjí i tón našich žabomyších kulturních válek o tom, zdali je ban svinských webů typu aeronetu útok na svobodu a demokracii.“

Nemluvě o „katolíkovi“ Romanu Jochovi, který jako pravý „liberální neocon“ („Jsem konzervativec,“ tvrdí tento vždy politicky korektní ňouma) doporučuje rovnou „internaci redaktorů proruských webů,“ navzdory tomu, že vláda prý bude mít asi u soudu potíže obhájit jejich cenzuru a vypnutí (k tomuto tématu se samostatně vrátím v příštích dnech, protože naše trestní oznámení na Petra Fialu už v naší svobodné, demokratické a právu oddané vlasti žije svým příznačným životem).

Co na to Rudá smrt?

Ale když už mluvíme o zákonech a jejich (ne)dodržování držiteli totalitní moci: Co to říká platný trestní zákoník, konkrétně § 407?

„Kdo veřejně podněcuje k útočné válce, na které se má podílet Česká republika, takovou válku propaguje nebo válečnou propagandu jinak podporuje, bude potrestán odnětím svobody až na pět let.“ Copak asi dělá nejvyšší státní zástupce (tak řečený prokurátor Rudá smrt) Igor Stříž, když nám zrovna nevyhrožuje, že nás , desinformátory zavře za „schvalování“?

pp

Jedeme dál (ale ONI také): 4. říše v cenzorské euforii. Zakážeme všechno!

No to je jednoduché: Dřepí v „Kavárně“, která si ho vyrobila (v tomto případě, stejně jako u notorického "převlékače" Pavla, jeho komunistická minulost samozřejmě nevadí) – a plní příkazy „Ústředního výboru“. Tak jako celý život. V právním státě by už dávno musel jednat a policie vyšetřovat. Nejen všechny ty Fialy, Kováře a Tomské. Ale třeba i autora dopisu otištěného v MfD Tomáše Nového, který – zjevně zcela pomatený z válečnického třeštění soudruhů ve zbrani – vyzývá:

„Profesor z filmu Vyšší princip má pravdu: Z hlediska vyššího principu mravního vražda na tyranu není zločinem. Nejspíš je na čase vyslat do Moskvy odvážlivce v rámci nové operace Anthropoid.“

A co na to Velký Bratr?

„Strategií Spojených států není změna režimu v Rusku ani jinde na světě,“ řekl právě v Izraeli americký ministr zahraničí Anthony Blinken. Samozřejmě že tou komickou lží chtěl pouze relativizovat šílené výroky svého dementního šéfa. Ten při projevu ve Varšavě nazýval Vladimíra Putina řezníkem a dalšími něžnostmi (ve stylu zmíněného čtenáře MfD), jimiž přibližuje přerušení diplomatických vztahů s Moskvou – obvykle poslední předstupeň před vyhlášením války.

pp

Všichni v jednom šiku: Putina porazíme, když zakážeme Čajkovského

Jenže té se zatím vládnoucí washingtonský Deep State bojí, protože by nutně skončila jako (našimi válečníky vysněná) jaderná, a na nejmodernější ruské jaderné střely vychvalované americké technologie zatím nestačí. A tak ti příčetnější žehlí Bidenovy projevy – včetně toho Varšavského – jak to jde. Srovnání toho, co řekl, a co se pak objevilo na oficiální stránce Bílého domu, je rovněž příznačné. Jaký div, že naše režimní média necitovala slova svého velkého šéfa:

„Odpor je součástí širšího boje za základní demokratické principy, které spojují všechny svobodné lidi: právní stát; svobodné a spravedlivé volby; svoboda mluvit, psát a shromažďovat se; svoboda respektovat, jak se člověk rozhodne; svoboda tisku. Tyto principy jsou nezbytné ve svobodné společnosti. Ale vždy – vždy byli v obležení.“

Neslýchaná drzost? To ano - ale řekl to. A tohle u nás tisknout, nebo dokonce umožnit v praxi? To by si Rudá Smrt, Fiala a spol. mohli rovnou hodit mašli. My však o těchto (pokryteckých) slovech Velkého Bratra rádi informujeme. To je ta "dezinformační scéna" v praxi.

A budeme se podle nich navíc také nadále chovat. Než nás Jochové a spol. „internují“. Vlastně – i potom.

Svoboda je nezničitelná hodnota, ač boj za ni se "spojenými totalitáři" celého západního světa samozřejmě často vyžaduje i oběti. Ale nakonec to dopadne, jako zatím vždycky:

Zvítězíme!

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky