Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Zpráva o vítězné bitvě z naší občanské války: Zbabělci a lháři z nás mají pořád větší strach. Hurá, nebo fuj? Lesk a bída kurtizán v politice i v médiích. Lidový hněv je smete. Nám můžou vzít jen okovy. Díky, nepodvolení!

Zpráva o vítězné bitvě z naší občanské války: Zbabělci a lháři z nás mají pořád větší strach. Hurá, nebo fuj? Lesk a bída kurtizán v politice i v médiích. Lidový hněv je smete. Nám můžou vzít jen okovy. Díky, nepodvolení!

29. 5. 2022

Tisk článku

Petr Hájek informuje o pozadí a souvislostech "odblokování" Protiproudu, je přesvědčen, že to nejtěžší je nicméně teprve před námi a přináší záznam boje jedné statečné dívky, která dala najevo, že se našich věznitelů nebojí - protože bát se mají ONI

Tak nás soudruzi cenzoři „odblokovali“. Firma CZ.NIC, která před třemi měsíci na žádost vojenské tajné služby, ministerstva vnitra a Fialovy vlády protizákonně vypnula Protiproud a dalších sedm údajně dezinformačních webů (pak postupně přibylo jedenadvacet dalších), se před pár dny stejně svévolně rozhodla, že nás už dál blokovat nebude. 

 

Prý jí Fialova vláda slibovala, že k blokaci svobodných – na vládě, tajných službách a miliardářských majitelích nezávislých – médií rychle „doštrykuje“ nějaký zákon, který tu zrůdnost umožní legalizovat, jenže za čtvrt roku neudělala NIC. A tak NIC si už prý dále nemůže dovolit nést všechno, co se na ni brzy sesype, jenom na vlastním hrbu – a vypověděla vládě a tajným poslušnost.

Hurá?

Odhlédněme nyní od toho, že tak cenzoři znovu potvrdili, že jednali VĚDOMĚ nezákonně a protiústavně. „Chtělo to odvahu,“ pravil v televizi Prima Petr Fiala při rozhovoru, v němž jednak potvrdil, že NIC s vládou o „blokaci“ soukromých médií jednala, a současně nás sprostě pomluvil, že jsme placeni z Moskvy (že jsou režimní média skutečně placena ze zahraničí, z Bruselu, Washingtonu a různých sorosovských globalistických nadací, je samozřejmě v pořádku). To, že nás nyní takzvaně odblokovali (milostivě svolili, že na adrese Protiproud.cz opět smíme fungovat), není důvod k jásání. Je k tomu nutno přistoupit jako v tom vousatém vtipu o krátkodechosti předčasných závěrů o zločincích:

„Utekl nám pokladník!“
„Fuj!“
„Ale nevadí, byl to podvodník!“
„Hurá!“
„Jenže utekl i s pokladnou…“
„Fuj!“
„Naštěstí prázdnou…“
„Hurá!“
A tak dále. 

Ve skutečnosti se totiž nestalo vůbec NIC. Jak naprostá většina našich čtenářů dávno ví, dokázali jsme Fialové totalitě vzdorovat. Nešlo by to bez obrovské vlny solidarity významné části našich spolubojovníků, kteří nám podle svých možností začali posílat finanční příspěvky. Jsme již tři měsíce bez reklam, které – vedle příspěvků čtenářů – jsou hlavním zdrojem, z něhož hradíme provoz (že české agentury mají již dlouho zakázáno ji u nás umisťovat se už pokládá za vpravdě demokratický "standard"). 

Jenže my jsme se museli za značných nákladů bleskově „přestěhovat“ do zahraničí, kde si ještě na svobodu slova alespoň hrají, za pochodu předělat náš redakční systém na nové podmínky (dále na něm pracujeme, abychom alespoň zčásti „zlé obrátili v dobré“ a mohli náš záběr podstatně rozšířit) a za dramaticky zvýšených plateb začít „vysílat“ na Protiproud.info (o neustávající obraně proti masívním – a po oznámení o „odblokování ještě dále zesílenými – útoky hackerů převážně organizovanými ze Spojených států ani nemluvě). 

Zahájili jsme také provoz diskusního fóra na Telegramu (Protiproud oficiální – diskuze), a sledujeme tam mimořádně zajímavé a inspirující debaty a příspěvky (přičemž „trolly“ neblokujeme, protože na rozdíl od vlády spoléháme na inteligenci a vlastní rozum účastníků výměny názorů, takoví jsme dezinformátoři!). 

 

Čtěte ZDE: Vzpomínky na (blízkou) budoucnost: Odvahu, rozum a opatrnost. Jak vydržet a přežít. Zkušenosti už máme. Injekce, pasy a digi měna jsou jen nástroje. Mnozí tají, že jsou s námi. Vzájemně se podporujme. Tenhle plán jim nevyjde

Zbabělci a lháři

Podali jsme trestní oznámení na premiéra Fialu (ODS) za tu primitivní pomluvu, že jsme placeni ze zahraničí. Ukázalo se tak samozřejmě, že pro naše „ukrajinsko-bruselské papaláše“ české zákony neplatí. Lépe řečeno, že v nastolené totalitě se najde jen málo statečných policistů, státních zástupců, respektive soudců, kteří by riskovali střet s Fialovou diktaturou drženou při životě represívními složkami státu pod velením ministra vnitra Rakušana (STAN). Pravého to kozla zahradníkem, jenž se vedle rdoušení chabých zbytků demokracie stará hlavně o zakrytí všech podvodů svých spolustraníků, které i přes mediální „záclony“ vyplouvají na povrch jak olej na vodu (a NIC se neděje). 

Dále doplňujeme žalobu na zprostředkovatele státního terorismu firmu CZ.NIC – což byl asi hlavní důvod, proč už tajným a vládě „nechtěla dál držet“. Bylo ostatně tragikomické sledovat kroutícího se hada Fialu, když ve sněmovně při interpelacích poslanců SPD vykřikoval, že vláda NIC, ta s tím nemá NIC společného, všechno udělala pouze sama od sebe ta soukromá firma NIC! O to totiž jde: Vláda neví, z jakého „šuplíku“ – pokud naše žaloba bude úspěšná (bude, za předpokladu, že zákony ještě vůbec existují) – by nám zaplatila (z našich daní) náhradu škody. Samozřejmě, že to těm NICákům šoupnou někudy jinudy, vždyť už vytvářejí fondy (včetně bruselských) na boj proti svobodě slova (takzvaně dezinformacím). Jen to nesmí být oficiálně! Ostatně soud se jistě povleče možná i několik let – a to ONI ve Strakovce už ani nemusejí být. Vyšetřování skončilo, zapomeňte!

Chapadla v rozpacích

Tentokrát si dali NICÁCI záležet, aby netrefili zase nějaké příhodné datum, jako když nás zablokovali na výročí komunistického Vítězného února (25. 2.). Jen taktak se o fous minuli s 80. výročím popravy (atentátu) německého zastupujícího říšského protektora Heydricha. To by v našem současném protektorátu bylo také případné: Umožnit „poslech vysílání“ zakázaného „zahraničního rozhlasu“ – za něž zatím sice nehrozí jako za německých nacistů trest smrti, ale „jen“ zatčení a věznění při šíření svobodných informací a názorů, jak nám iniciativně vyhrožuje bývalý vojenský prokurátor, dnes nejvyšší státní zástupce Igor Stříž. (Tato statečná dívka o tom už také ví své, velmi doporučuji shlédnout a vyslechnout těch pár minut z produkce odvážné tv Raptor až do konce)

Hned mi telefonovali z Lidovek, co "odblokování" říkám (telefonáty od Bakalových lemurů, kteří se mě před pár dny neúspěšně pokusili lživě skandalizovat, jsem nebral – ale ještě se k nim vrátím): 

„Sdružení CZ.NIC dnes odblokovalo stránky Protiproudu, chtěla jsem se zeptat, zda a kdy se tam přesunete? Nebo zůstanete na doméně „info“? A stále platí, že se budete bránit žalobou o náhradu škody? Děkuji moc a pěkný den, Magdalena Langová.“

Odpověděl jsem raději písemně: „Zpátky se nepřesuneme. České vládě, tajným službám, stejně jako firmě, která s nimi spolupracuje a společně porušují zákony a ústavu, nelze věřit ani Dobrý den.“ (O tazatelčině „pěkný den“ jsem se z vrozené slušnosti nezmínil, ale platí to pro LN právě tak.) „Žalobu o náhradu škody samozřejmě podáváme, stejně jako trváme na trestním oznámení na Petra Fialu, které bylo sice prvoinstančně zamítnuto, ale věříme v odvolání. Budeme doufat, že zákony této země platí i pro papaláše.“

Schválně si tipněte, kterou část mé odpovědi tyto objektivní a pravdivé (asi tak jako ČT) noviny zamlčely. Není to moc složitý úkol. Stejně jako není moc složité tipnout si, jak dopadne naše odvolání (v případě trestního oznámení jde o dohled nadřízeného státního zastupitelství).

 

Čtěte ZDE: Proč si nelhat do kapsy: Nejsme jako ONI. Jdou nám po krku. Skandalizují, vypínají, cenzurují. Smějí se právu. Pravdu jen „freudovským“ omylem. Nepodvolení se nevzdají. Zastřelit se? Jak kdo. Dopis na rozloučenou

Strach

Zajímavější na této – v totalitě vlastně typické a banální – záležitosti je však reakce některých režimních médií, Bakalových zvláště. Jistý David Klimeš na Aktuálně k tomu napohled "odvážně" poznamenal: „Internetové sdružení CZ.NIC se odmítlo dál podílet na blokování vybraných webů bez toho, aniž by stát přijal patřičné zákony. Je to důvod k oslavě. Bez toho by totiž jednou mohl zásahy proti internetovým stránkám jen tak žádat třeba takový Tomio Okamura.“

Oni prostě vědí, že kašlou na zákony – ale začínají mít hrůzu z toho, co se stane, pokud – poté co bude tato šílená vláda smetena lidovým hněvem – začnou stejně jednat ti, kterým „aktuálně“ šlapou po hlavách. 

Soudruh Klimeš tak pokračuje ve snaze brutální cenzuru na jednu stranu obhajovat obvyklými floskulemi, ale současně má strach, že protiprávní jednání z toho všeho příliš trčí: Co snad bylo v prvních hodinách Putinovy agrese i obhajitelné jako mimořádné opatření v mimořádné situaci, začalo být nepřijatelné už po pár týdnech. A politická reprezentace s tím nedělala zhola nic celé měsíce. Vláda Petra Fialy konejšila správce domén (CZ.NIC) a operátory, že vše brzy zákonně ošetří. K činu se ale neměla, takže "dveřníci českého internetu" se dnes rozhodli blokaci ukončit. Nelze se jim divit.“

Lesk a bída kurtizán

A pokračuje otázkou téměř hamletovskou:

„Diskuse o blokování dezinformačních webů ukázala, jak ploché je zdejší pojetí svobody projevu. Shoda na pouhé kutilské stopce vládla v otřesené české společnosti neuvěřitelně dlouho. Kdo kritizoval, že mimořádné opatření netrvá pár dnů, ale už celé týdny, platil za Putinova agenta či užitečného idiota Kremlu. Neměl by se ale právní stát od svého opaku odlišovat právě tím, že mimořádná opatření v něm netrvají "jeden furt"?

Když s lítostí konstatuje, že návštěvnost zakázaných webů se na nových adresách rychle vrátila do „předinvazních hodnot“ (žvásty o tom, že se čtenost prý o třetinu zmenšila už raději ani neopakuje), zalká velmi příznačně:

„Fiasko nemůže být větší. A je otázka, zda už dohlédneme i všech důsledků. Pokud se v jiných unijních zemích dostanou k moci autoritáři a rozhodnou se zablokovat nepohodlná kritická média, musí nejprve přemoci právní stát se zákony a správním soudnictvím. V Česku stačí ovládnout tajné služby, které nastoupí na správce domén či operátory s požadavkem, aby zopakovali všehovšudy to, co už jednou udělali…“

Tohle už komentář nepotřebuje. Navzdory přípravě už zcela nezakrytých volebních podvodů (například takzvaným korespondenčním hlasováním) se prostě bojí, že s nimi bude nakládáno stejně, jako činí ONI.

Snad jen vysvětlení: Vláda podle našich informací se skutečně usilovně snažila nějakou cenzorskou „normu“ stvořit. Ale prostě se to nepodařilo, protože by musela přiznat, že je totalitou se vším všudy, a třeba ústavní soud (až v něm nebude diktátor Rychetský) by to mohl shodit. Nemluvě o tom, že by si musela také užít projednávání takového zákona ve sněmovně, kde je sice nevelká (20 poslanců), ale o to aktivnější skutečně opoziční SPD (o Babišové ANO většinou jako o opozici mluvit nelze), v čele s oním Tomiem Okamurou, z něhož už dnes mají totalitáři nejen od Bakaly takovou hrůzu.

Lesk a bída mediálních kurtizán z toho Klimešova zděšeného „doznání“ přímo kape. K žádnému triumfalismu nás to však nevede. Naopak. Víme, co je před námi - a bude to stále těžší a divočejší.

Proto chci zatím jen znovu poděkovat všem spolubojovníkům, kteří se svými (často štědrými) příspěvky na přemístění, nový rozvoj a budoucí daleko náročnější provoz Protiproudu o toto dílčí vítězství zasloužili. Vítězství v pouze jedné z bitev dramaticky gradující "zatím "studené" občanské války o existenci našich rodin, národa a suverénníhio svobodného státu patří především jim.

Díky, nepodvolení!

 

 




Tagy článku

Doporučujeme

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených. Korporátní fašismus EU. Proč Zuckerberg staví bunkr a převádí majetky do zlata? Platební karty? Ne, hotovost! Je to náš boj!

Západ se hroutí: Kudy na sebeobranu? Bildergerg, Trilaterála, Aspen, Globsec a vláda nevolených....

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace. Umělé vyvolání hladomorů. Vy a vaše rodina musíte zmizet. Nechte zdivočet zemi. Vypusťte divokou zvěř. Po dobytku vybijí i vás

Likvidace zemědělství: Bláznění? Ne, plán! Žádné jídlo, žádní lidé. Spiknutí s cílem depopulace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky