Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nedejme se zmást: Otrokáři Velkého resetu se dál snaží tvářit jako vítězi. Ve skutečnosti jim dochází dech.  Hladové hry už jsou příliš. Umělá komplexní krize jim zlomí vaz. Rusko a Čína řekli jasné NE! Poženeme je svinským krokem

Nedejme se zmást: Otrokáři Velkého resetu se dál snaží tvářit jako vítězi. Ve skutečnosti jim dochází dech. Hladové hry už jsou příliš. Umělá komplexní krize jim zlomí vaz. Rusko a Čína řekli jasné NE! Poženeme je svinským krokem

23. 7. 2022

Tisk článku

Eamon McKinney ze světového dění dovozuje, že kolabující finanční systém, inflace u uměle způsobovaný nedostatek energií a potravin, architektům pokusu o celoplanetární koncentrák s názvem NWO už nemůže vyjít - a čím dříve se jich přestaneme bát, o to rychleji si vezmeme zpět náš normální svět

Zdá se vám, že žijete ve sci-fi filmu, který jste viděli, když jste byli mladší? Dnešní svět se jeví jako soubor klipů z tohoto žánru, které předpověděly dystopickou a temnou budoucnost lidstva. Zhroucené ekonomiky, potravinové nepokoje, brutální militarizovaná policie, totální sledování, cenzura a neúprosná, stále absurdnější propaganda. Již to není scénář budoucnosti, to se nyní děje ve více než 100 zemích po celém světě.

Ovládnutí zemědělství je fází dvě

Vzhledem k tomu, že více než 90 států již téměř není schopno splácet své dluhy, lze očekávat, že protesty utlačené. a zbídačené veřejnosti se rozšíří a zesílí. Tragická situace na Srí Lance (Cejlonu) je předzvěstí toho, co přijde. Nedostatek potravin a energie dále poškozuje ekonomiky, které již byly zdevastovány podvodem se značkou Covid. Ve skutečnosti přitom neexistuje skutečný nedostatek jídla či energií. Jenže kolabující finanční systém (a s tím spojená inflace) jsou hlavní příčinou toho, co se rychle stává globální krizí.

pp

Čtete ZDE: Cejlonský "vzorný grýndýl" vyhnal do ulic statisíce rozzuřených lidí. Zelený fanatik Timmermans by si měl udělat poznávací zájezd do Colomba. Srí Lanka že má být vzor? Tak kdy to bouchne u nás?

Z toho, co přichází, bude obviňováno mnoho nepodstatných viníků. Je  však třeba mít stále na mysli, že všechny současné problémy vznikly uměle a lze je vystopovat k jedinému zdroji: Jde o další krok v plánu globalistů na „Velký reset“. Covid byl první fází. Potraviny jsou fází číslo dvě.

Velký reset vyžaduje zničení ekonomik a společností, jak jsme je dosud znali. Architektům celoplanetárního koncentráku nyní půjde především o udržení kontroly po nevyhnutelném kolapsu neoliberálního finančního systému. Vyhladovění světové populace k jejímu totálnímu podvolení je nezbytnou součástí tohoto plánu. Jde o budoucnost, ve které ti, kteří nejsou zmrzačeni či zabiti Covidem a vakcinací, budou jíst brouky.

Farmáři pod tlakem

To, co ještě před pár měsíci bylo vydáváno za divokou konspirační teorii, se právě stává realitou: Požáry ve více než 100 závodech na zpracování potravin v Americe, nedostatek kojenecké výživy a absurdní zákaz restartu bohatých amerických energetických zdrojů svědčí o záměru, o stále stejném plánu. Prvním Bidenovým právním aktem po (podvodném) ukořistění Bílého domu bylo uzavření ropovodu z Kanady. Protože bez dostupné energie není hnojiva, bez hnojiva není moderní zemědělství schopné uživit nejen Američany.

Čtěte ZDE: Přesně podle partesu Velkého resetu: Vedle smrtících cen za energie vyvolat hladomor. V Holandsku chce vláda vybít farmářům dobytek. Zablokují zemědělci celou zemi? Inspirace z Kanady: Přidají se kamioňáci? U nás opět bez odporu?

Američtí farmáři od Bidenova nástupu do úřadu jsou pod neustálým tlakem, jenž je má odradit od podnikání. Vláda denně přijímá nová opatření k dalšímu prohloubení potravinového problému. Kalifornie například přijala nový zákon, který nezávislým kamioňákům brání v přístupu do kalifornských přístavů. Nezávislí tvoří většinu řidičů kamiónů - a jejich vyřazení slouží k vytvoření dalšího chaosu v dodavatelském řetězci. Již vloni zásobovací chaos trval měsíce a byl příčinou zničení dalších tisíců menších podniků, které nemohly získat zásoby. 

Rockefellerova a Gatesova demoliční četa

Jako u většiny zločinů z agendy globalistů trvala příprava roky. Rockefellerova nadace usiluje o „resetting the plate“ - kompletní kontrolu dodávek potravin velkými zemědělskými nadnárodními společnostmi - již od roku 2020. Její frontman Bill Gates se potichu stal největším vlastníkem zemědělské půdy v Americe a rychle skupuje další. Investuje se do kojeneckého mléka - a vzápětí je kojeneckého mléka nedostatek. Investuje se do zemědělské půdy - a vzápětí je nedostatek jídla. Investuje do vakcín - a je tu pandemie a další prý bude následovat. 

pp

Čtěte ZDE: Velká krize teprv přijde: Potraviny budou vzácnost i u nás? Likvidace farmářů nejen v Nizozemí? Kdo stojí za požáry v potravinářských firmách po celých USA? Rockefelleři vědí své. Myslí si, že jsme jen ovce vedené na porážku?

Rockefellerova loutka, globalista Henry Kissenger před více než 30 lety řekl: „Kdo kontroluje zásobování potravinami, ovládá lidi; kdo ovládá energii, může ovládat celé kontinenty; kdo ovládá peníze, může ovládat svět." Globalisté již ovšem zdaleka neovládají globální měnový systém, alternativní systémy řízené Čínou a Ruskem je monopolu zbavily. Už neovládají ani světovou energetiku, jak právě dokázaly Rusko a Saúdská Arábie. Jediné, co jim k úplné kontrole popullace zbylo - je jídlo. A to nebudou chtít pustit z rukou za žádnou cenu.

Plán OSN 2030

Stále pokračují protesty farmářů v Nizozemsku proti vládnímu záboru půdy pod záminkou omezování dusíkatých hnojiv kvůli údajnému globálnímu oteplování. Nizozemský zemědělský sektor se skládá především z malých vícegeneračních farmářských rodin. Když vláda dala najevo, že jim neustoupí a zničí je, k jejich protestu se přidali farmáři z celého světa, kteří čelí stejným hrozbám. Připomeňme, že předstírání "boje o klima" eliminací dusíkatých hnojiv (přitom dusík je nejrozšířenější atmosférický plyn) je součástí plánu globalisty zcela ovládnuté OSN 2030 a jejich Velkého resetu.

Čtěte ZDE: Globální podvod: To, co zažíváme, není spontánní ekonomický kolaps, ale řízená demolice ekonomiky. Proč by to dělali? Jako odstřelení "dvojčat" 9/11. Kdepak Putin, centrálních banky! Záchranné lano: Protiekonomika. Ale rychle!

Představa, že by bylo možné bez hnojiv produkovat potraviny na udržitelné úrovni, ukázaly názorně výsledky "experimentu" na Srí Lance a v Ghaně. Obě země byly nuceny odstranit hnojiva výměnou za grandiózní finanční pobídky, - a tak na to přistoupily. Nyní jsou tyto jejich donedávna skvěle fungující a produktivní zemědělské sektory zcela zdevastovány, což nutí tyto kdysi potravinově zcela soběstačné státy dovážet potraviny za dolary ze zahraničí, jenže už ani ty dolary nemají. Nemají nic a žádné realistické řešení neexistuje. Jedinou "perspektivou" byl hladomor, jenž vedl k sociálním nepokojům a svržení vlády.

Hněv „zbytečných jedlíků“

Globalisté nejraději své plány uskutečňují postupně "salámovou metodou", aby si jich veřejnost nestačila dostatečně všimnout. Teď však museli šlápnout do pedálů, protože čas aktuálně není na jejich straně. Do Evropy brzy dorazí zima a stamilióny obyvatel naplno pocítí následky absurdního a sebedestruktivního ropného a plynového embarga na Rusko, které "svým národům" naordinovali šílenci z Bruselu. Západní svět prostě nemůže nahradit ropu a plyn, které ještě nedávno dostával za velmi přijatelnou cenu z Ruska. Kromě devastace zemědělství se nebudou vytápět domy, průmysl bude krachovat a inflace způsobí, že základní životní potřeby se pro většinu lidí stanou nedostupné. To, co chtěli provést postupně, jim nyní padá na hlavy jako lavina. Globalisté velmi brzy naplno pocítí hněv „zbytečných jedlíků“ (jak posměšně "interně" nazývají společnost dostatku), které pro své plány planetárního koncentráku potřebovali odstranit.

Čtěte ZDE: Liberálnímu řádu zvoní umíráček. Západ přichází se zoufalou snahou na jeho záchranu na úkor Moskvy. Kolik Rusů, Ukrajinců, Američanů a Evropanů musí pro udržení moci globalistů zemřít? Rusko neuhne. Spustí se železná opona?

Před výbuchem protestů farmářů většina lidí neznala děsivou realitu „Green New Deal“ nastíněného v Agendě OSN 2030 - a již zčásti realizované v Evropské unii. Této imperialistické fantazii však nyní začíná rozumět rychle rostoucí počet lidí. Je jasné, že mimo hrstku skvěle zaplacených klimaalarmistů a ideologů Nového světového řádu, by s ní nikdo nesouhlasil. Jen tak, zničehonic - a přitom záměrně a plánovaně - spadnout do bídy, existenčního ohrožení a hladu? Tohle globalisté už vážně přehnali. Podcenili sílu a zdravý rozum „zbytečných jedlíků“.

U konce s dechem?

Svět, jak ho známe, bude v nadcházejících letech sice skutečně vypadat úplně jinak, ale zdá se být už zcela jisté, že o naší budoucnosti nebudou rozhodovat globalisté. Rozhodující bude, jak rychle se lidové masy zvednou při rozpoznání společného nepřítele. Rusko není nepřítelem národů evropských států, ani Čína. Společného nepřítele lidstva lze identifikovat doslova "za rohem": V Davosu, v Bruselu a ve Washingtonu. Jakmile si to dostatečný počet lidí uvědomí - a to v uměle vyvolané "komplexní krizi" nebude dlouho trvat - svět se opět stane docela dobrým místem pro život.

pp

Čtěte ZDE: Je to ještě jinak: Útok USA na Rusko skrze kyjevský režim je jen zástěrka. Cílem je zkáza ekonomiky a hlad ve světě – včetně Západu. Že to nedává smysl? Pro trockistické šílence, kteří ovládli Washington, ano. To je ten Velký reset!

Globalistů se není nutné bát. Jejich děsivé činy jsou ve své podstatě současně směšné a pokaždé, když promluví, dále se odhalí. To, že si mysleli, že se jim podaří světu vnutit Velký reset, ukazuje, jak jsou odtrženi od reality. Arogance Klause Schwaba a WEF, když nám suverénně předestřeli, jak bude vypadat naše budoucnost, pro kterou se "o nás bez nás" diktátorsky rozhodli, předznamená jejich pád.

Prohrávají a jejich agenda selhává. Kdyby tomu tak nebylo, už by vyhráli. Pokud brali své psychotické nápady ze sci-fi filmů typu Hunger Games (Hladové hry), asi nedokoukali do konce. Dokonce i tam vítězí prostí lidé, a otrokářské elity se nakonec nemají kam schovat.

Ale skutečný život je ještě dynamičtější: Poženeme je svinským krokem! Coming soon (Už brzy)!

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat. Mluvte šeptem! Neomezená moc všude a nikde. Chapadla ke všemu, co je připojené. Ovládnou i zbraňové systémy? Moloch se probouzí. Mlčení...

Digi bůh: Vzniknou sekty uctívající umělou inteligenci? Roboti nás budou brzy vydírat....

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace. Existence českého státu není samozřejmostí.  Zrada? Zájmy velkých hráčů. Gaučoví generálové a novodobí andělé. Dáme se rozpustit v biočaji EU?

Německý protektorát 1939: 15. březen a jeho poselství - zvláště pro naše mladší generace....

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky