Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Fialová mezihra: Budeme se měsíc tvářit, že se vlastně nic neděje? Mafie maká na plné obrátky. Tady, v Bruselu i za oceánem. Veřejné nepřátele je třeba zlikvidovat. Strach z nepodvolených má důvod. Začneme hezky od podlahy

Fialová mezihra: Budeme se měsíc tvářit, že se vlastně nic neděje? Mafie maká na plné obrátky. Tady, v Bruselu i za oceánem. Veřejné nepřátele je třeba zlikvidovat. Strach z nepodvolených má důvod. Začneme hezky od podlahy

4. 12. 2022

Tisk článku

Petr Hájek si všímá, jak se vládní propaganda snaží na poslední chvíli stihnout pár lynčů, protože vrata koncentráku se po Novém roce sama od sebe nezavřou, a přitom jí strachy cvakají zuby, protože zdi vězení praskají na všech stranách

Začal prosinec, a většina veřejnosti brzy upadne do katatonie vánočního “módu”: A to přesto, že příprava nakupováním, vzhledem k rychlému ožebračování společnosti “energetickým úderem” Fialové vlády, je letos pro chudší dvě třetiny spoluobčanů obtížnější (a často povede k jejich dalšímu zadlužování).

pp

Nahradí je však více než půl miliónů (nejen z našich daní) dobře zaopatřených ukrajinských “uprchlíků”. Alespoň v pražských ulicích a kolem obchodních center je ještě více luxusních vozů s ukrajinskou značkou a všude zní “ruština” (nářeční dialekt zvaný ukrajinština rozezná jen lingvistický expert).

Prostě: Co se ve veřejném prostoru nestihne během příštích nanejvýš deseti dnů, to už nebude. Absolutní většina lidí (podvolení na prvním místě) náhle přestane vnímat realitu a ztuhne v umělém “veselí”. A tak dokonce i instituce - včetně třeba bank - raději na měsíc fakticky zavřou krám. Z mylného poklidu pak společnost vytrhne až lednová kampaň před prezidentskými volbami - a nová vlna astronomických plateb za energie a vše ostatní.

Soudruzi z mafie Pět v jednom si to uvědomují - a proto horečně makají. Především na zákonech k ještě většímu “vylepšení” cenzury a další destrukci posledních zbytků “ústavně zaručených” občanských svobod. Nejsou na to sami, soudružka Jourová v Bruselu na tom maká ještě usilovněji.

Žumpy se nedotýkat: Vždycky se umažeš

Vše, co jen trochu zavání svobodou slova a projevu, musí být rozdrceno - včetně jejich nositelů. Jako v každé diktatuře smí znít toliko jediná povolená “pravda” z tlampačů veřejnoprávních a s nimi pupeční šňůrou spojených korporátních médií v rukou našich miliardářů. Do Ladislava Vrábela, organizátora protivládních masových demonstrací, se už navezli před časem.

Mimochodem: až po odvysílání včerejší Tea Party jsem se dozvěděl, že naštěstí posunul termín té chystané lednové demonstrace na Václaváku ze 14. 1. (volební den) o týden později. O týden více času tak sice mají i k jeho skandalizaci - ale je to správné rozhodnutí.

pp

Čtěte ZDE: Na čaji se spolubojovníky: Nejasnosti kolem lednové demonstrace. Vyjasňuje se naopak v prezidentské volbě. K čemu jsou tzv. průzkumy? Je jednodušší lidi oklamat, než... Alfa a omega. Vážný dopis Pepy Nose. Kdo je za tím vším?

Ostatně teď se Lukačovičův Seznam otřel svými obvyklými exkrementy také o mě. Na jejich ubohé lži a dezinformace nebudu samozřejmě vůbec reagovat. Jediné slovo - a umažete se o ně. Miliardářovi presstituti jsou mi úplně lhostejní. Máme plné ruce práce s tím, jak ubránit provoz Protiproudu, až po nás opět vystartují jako na jaře. Připravujeme originální řešení. Není snadné, ani levné. Jen díky nepřestávajícím finančním injekcím nepodvolených (teď jim poděkovat nemůžeme, ale také pro ně cosi chystáme) dále existujeme - a existovat, dá-li Bůh, budeme.

Komické je, že jediná pravdivá věta v té žumpě zněla: “Protiproud se také dostal na seznam dezinformačních webů, které v únoru nechal stát na čtvrt roku zablokovat”. Před pár dny jsme totiž na naši žalobu dostali oficiální vyjádření přesně opačné: Fialu a tajné služby prý nelze stíhat, protože naši “blokaci” firmě Nic.cz stát nenařídil, pouze doporučil. Měli by si soudruzi trochu srovnat noty. Ale vlastně proč, že? Goebbelsovská propaganda se řídí jinými zákony. Silou.

Veřejný nepřítel je už i Musk

Koneckonců jsme v dobré společnosti. Ono to totiž platí i pro “velký svět” za našimi západními hranicemi. Dokonce nejde o to, jak jste bohatý. Můžete být dokonce nejbohatší, ale jak se opovážíte vystoupit z řady lží a podvodů, jdou vám po krku. Vlastně tím víc. Je to stará bolševická praktika. Po osmašedesátém byli také nejvíc postiženi soudruzi - členové strany, kteří “zradili”.

A tak bruselská občanka, cejchovaná čarodějnice Věra Jourová, teď hlasitě vykřikuje “strašlivé výhrůžky” proti Twitteru - poté, co jej koupil Elon Musk. Jak by ne, mají se čeho bát. Musk totiž nejen prohlásil, že cenzuru na Twitteru nedovolí, ale nyní začal zveřejňovat i neskutečné manipulace, které tato sociální síť prováděla před prezidentskými volbami v USA (dělaly to i všechny ostatní, ale na to, aby je koupil, nemá peníze ani on).

pp

Čtěte ZDE: Jako by nic: Velká Výměna národa dorazila už i k nám. Na vše máme nyní zapomenout. Jen nakupovat, a pak čučet na pohádky. Víko papiňáku se zavírá. Zbývá posledních pár dní. Kdo bude v druhém kole s Babišem?

Minulé zásluhy se nepočítají (to by si měl uvědomit i prezident Zeman při své cynické otočce o 180 stupňů ve snaze uchránit své byznysové okolí po odchodu z Hradu). Když Musk zřídil (a platil) pro západní velení kyjevské junty nad ukrajinským bojištěm své satelity umožňující spojení a navádění amerických zbraní na ruskou armádu, byl to báječný hoch. Když ale přišel s tím, že dál platit nebude, protože je třeba uzavřít mír a vzít na vědomí, že Rusko se nikdy nevzdá svých historických území, kde žijí milióny jeho občanů (vybíjených kyjevskými nácky), bylo zle.

A teď ještě volá po svobodě slova na Twitteru a dokazuje volební manipulace Bidenovců, cenzuru a zatajování zločinů “vůdcova syna”, ba i vůdce samotného!? No kam bychom to měli okna!? Tamní presstituti teď většinou rozpačitě mlčí, nebo se snaží mlžit. Zato jasně zareagoval podvodem z Bílého domu odstavený Donald Trump:

„Zrušíte výsledky voleb z roku 2020 a vyhlásíte správného vítěze, nebo máte připravené nové volby? Masivní podvod takového typu a rozsahu opravňuje zrušit všechna pravidla, nařízení a články, dokonce i ty, které se nacházejí v ústavě,“ napsal na sociální síti Social Truth (Společnost pravdy), kterou založil poté, co mu “starý” Twitter zrušil účet.

Od podlahy

„Takové prohlášení se protiví duchu našeho národa a mělo by být obecně odsouzeno. Americká ústava je posvátný dokument, který již více než 200 let zaručuje, že v naší velké zemi panuje svoboda a právní stát. Ústava sdružuje americký lid – bez ohledu na stranu,“ spěchal dát na Trumpovo vyjádření návod, jak mají postupovat provládní média, mluvčí Bílého domu Andrew Bates v CNN. Nic jim samozřejmě nenařizuje, jen “doporučuje”.

Čtěte ZDE: Heslo Fialovy vlády: Wir schaffen das! Jen neříká, kdo to zvládne. Vládní elity jistě. Plán? Líbat prsten protektorům. A co přijde po zimě? Bez surovin z Ruska tak jako tak končíme. Pak už jen tvrdá cenzura a političtí vězni

Větší polovina Američanů jistě teď neví, zda se této frázi smát či spíš plakat. Zločinci, kteří zfalšovali volby a mají obsazená místa soudců, aby nebyl žádný nástroj, jak se domoci spravedlnosti, vzývají svobodu a právní stát. Také tvrdí, že v ústavě je zakotveno právo vraždit děti. “Vrah o morálce káže,” zazpíval by k tomu Karel Kryl. Ostatně Fiala, Rakušan či Černochova by to neřekli lépe. Také přece vzývají ústavu (a vládnou s pomocí demoralizovaného ústavního soudu v čele s Pavlem Rychetským)  — a bez nejmenšího zaváhání ji porušují nejen likvidací svobody slova a dalších “zaručených” občanských svobod.

Článek 99,9

Až se s těmi “fialovými mafiány” lidový hněv vypořádá (nezáleží na tom, zda se tak stane dříve za oceánem, nebo tady v Evropě), bude třeba začít od podlahy. Včetně ústavy. Do té naší se po převratu podařilo Václavu Havlovi vtělit článek 9. Přinesla mu ho emigrantka paní Wagnerová z té německé (právem nadiktované vítěznými spojenci), kde dlouho žila, aby nám pak kázala morálku - i z Ústavního soudu.

Na vysvětlenou: Jde o gumové ustanovení, jež zabraňuje “ústavní cestou” změnu režimu - i kdyby si to přálo 99, 9 % občanů. V poraženém Německu pochopitelné. U nás tím však Havlisté pouze dali otevřeně najevo, že jsme “sametovou revolucí” v americko-sovětské režii boj za svobodu (přechodně) také prohráli, a jsme opět protektorátem.

Jednou však (a bude to možná dřív, než v současné depresi tušíme) zcela určitě zvítězíme. Nic lidského není “na věčné časy”, jak doufají všechny diktatury (ta německá byla skromnější, Hitler to odhadoval “jen” na tisíc let) - či spíše se o tom pokoušejí při výrobě podvolených přesvědčit zmanipulované jejich propagandistické “stroje”.

Nepodvolení, zvláště ti, pro které Advent není jen nákupní horečka, o tom však něco vědí. Ti ostatní se jako ovce přidají, až to bude vysílat (skutečná) Česká televize a rozhlas.

Jako v Čechách vždycky.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky