Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Nejen válka a UFO: Istanbulská úmluva k nám právě teď leze oknem. Dokonalá příležitost pro podvolení? Další vlna kriminalizace zpátečnických názorů. Zase výhrůžky. Pro destrukci civilizace udělá Brusel cokoli. Jsme na řadě

Nejen válka a UFO: Istanbulská úmluva k nám právě teď leze oknem. Dokonalá příležitost pro podvolení? Další vlna kriminalizace "zpátečnických" názorů. Zase výhrůžky. Pro destrukci civilizace udělá Brusel cokoli. Jsme na řadě

16. 2. 2023

Tisk článku

Branislav Michalka upozorňuje, že se na nás na pozadí současného mediálního třeštění opět chystá Evropská unie, aby nám demokraticky vnutila Úmluvu, která pod pláštíkem ochrany žen má zavést všechny zběsilosti genderové ideologie do celé společnosti, násilím na dětských dušičkách ve školách počínaje...

Poslanci Evropského parlamentu, instituce štědře dotované z daní evropských "dezolátů", proti kterým následně po přijetí svých platů poslanci bojují, se opět rozhodli předvést klasickou bruselskou hru kočky s myší. Započalo další kolo vnucování zničující tzv. Istanbulské úmluvy těm zemím střední a východní Evropy, které jí prozatím dokázaly vzdorovat.

Tyto hry spočívají v tom, že žádné rozhodnutí suverénního státu a jeho občanů není definitivní, dokud neodpovídá představám bruselské kliky.

Od apelu k ofenzivě

Proto se o potratech, LGBT, eutanazii, rovnosti žen a mužů a dalších "pokrokových inovacích" - pokud je občané jednotlivých států odmítají - musí znovu a znovu hlasovat (jedno či v parlamentech nebo referendech) do té doby, než Brusel dosáhne kýženého výsledku. Brzy možná zjistí i bratři Slováci, že celé jejich dlouholeté úsilí vynaložené na odmítnutí Istanbulské úmluvy, bude arogantně odklizeno Bruselem na skládku politického odpadu, a začne nová mediální a politická masáž. Bude trvat tak dlouho, dokud úmluvu nepodepíše - tentokrát již "správně orientovaný" -  parlament.

Poslanci Europarlamentu totiž přijali výzvu, že Evropská unie by měla „ratifikovat Úmluvu o předcházení a boji proti násilí páchanému na ženách (Istanbulská úmluva) v souladu se stanoviskem Soudního dvora EU z roku 2021.“ Prohlášení podpořilo 469 poslanců, 105 hlasovalo proti nebo se zdrželo.

Následně přešli poslanci od apelu k ofenzivě. Jak uvádí agentura TASR:

„Poslanci odsoudili pokusy některých členských států zrušit opatření, která již byla přijata při uplatňování Istanbulské úmluvy, a vyzývají je, aby všechno naplno prováděly. Odsoudili i odmítavý postoj k rovnosti žen a mužů, právům žen a Istanbulské úmluvě v Polsku. Tamní vláda se snaží odstoupit od Úmluvy a zavedla de facto zákaz umělého ukončení těhotenství.“

Čtěte ZDE: Istanbulská úmluva: Co skutečně obsahuje a znamená? Frontální útok na vztahy a normalitu. K likvidaci obviněného netřeba důkazů? Gender: Zaklínadlo našeho věku. Budou děti odebírány ve velkém? "Evropské hodnoty" znamenají zmar a bezmoc

Další válka - tentokrát Ideologická

Jak vidět z citace, a jak zřejmě už ani není třeba připomínat: Istanbulská úmluva je nástroj globalistů k totálnímu prosazení potratové, feministické a genderové agendy. A mimořádně agresivní vystupování europoslanců vůči suverénním státům, které se rozhodly na základě odporu svých občanů Úmluvu odmítnout, ukazuje, že Brusel se, jako vždy, nehodlá s porážkou nikdy smířit.

Europoslanci po zemích nyní požadují, aby „vnitrostátní orgány bojovaly proti dezinformacím o Istanbulské úmluvě“. Jde tedy opět o otevřenou ideologickou válku, podobně jako v dalších aktuálních ideologických kauzách Bruselu, v níž jsou strany sporu předem rozlišeny na dobré liberály a špatné dezinformátory.

Odmítnutí úmluvy interpretuje neomarxistická klika jen jako výsledek „dezinformací“, čímž automaticky celou opozici vůči úmluvě potenciálně kriminalizuje - vzhledem k tomu, jaké zákony proti údajným „dezinformacím“ se již v EU připravují. A probíhající propagandistická válečná hysterie poskytuje Bruselu k takovým manipulacím dokonalou příležitost.

Čtěte ZDE: Co všechno přikrývá covid: Migrace, terorismus, cenzura, gender, zlodějna a další. Chudý občan je neškodný. EU proti pravidlům pro život. Dvě varianty budoucího vývoje. Vzkaz občanům

Promazané páky

Unie podepsala Úmluvu před šesti lety, ale dosud ji ještě neratifikovala právě kvůli odmítnutí několika členských států. Na pomoc Bruselu přišel, jako obvykle, takzvaný Soudní dvůr EU. Ve stanovisku ze dne 6. října 2021 uvádí, že EU může ratifikovat Istanbulskou úmluvu i bez souhlasu všech členských států. Současně však: přistoupení EU k Istanbulské úmluvě prý neosvobozuje členské státy od toho, aby ji ratifikovaly. Proto teď ideově zdatní europoslanci vyzvali zbývajících šest zemí – Bulharsko, Česko, Maďarsko, Lotyšsko, Litvu a Slovensko – aby úmluvu neprodleně ratifikovaly.

A pokud ne? Jako normálně v té skvělé euro-demokracii. Budou následovat žaloby, výhrůžky ohledně eurofondů, sankce a pod. Až do té doby, dokud se i zkorumpovaní domácí poslanci nezhroutí a nepodepíší.

EU má již všechny páky na prosazování tzv. rovnosti pohlaví, práva na potrat, boje proti sexuální diskriminaci a za gender agendu promazané a nachystané. Chybí už jen podpisy zmíněných členských států. A co si pro nás Brusel nachystal?

Členské státy by měly zajistit odbornou přípravu, postupy a pokyny zohledňující genderové hledisko, jakož i specializovanou podporu a ochranná opatření s přístupem zaměřeným na oběti pro všechny zapojené odborníky, včetně donucovacích orgánů, soudnictví a státních zástupců.

Zkrátka celá soudní mašinérie na vymáhání ustanovení Istanbulské úmluvy. A koho bude honit? A kdo ji bude platit?

Hádejte.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky