Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Pozoruhodné proroctví: Nástup ruského světa prý nic nezastaví.  Vítězství v boji na život a na smrt? Rozhodne letošní rok. Antirusko proti Rusku. EU  se v letech 2027 až 2032 rozpadne. Záchrana normálního světa? Tak uvidíme...

Pozoruhodné proroctví: Nástup ruského světa prý nic nezastaví. Vítězství v boji na život a na smrt? Rozhodne letošní rok. Antirusko proti Rusku. EU se v letech 2027 až 2032 rozpadne. Záchrana normálního světa? Tak uvidíme...

12. 7. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší zajímavé pohledy na budoucnost světa, který - podle předpovědí významných matematiků a filosofů - se po skončení války na Ukrajině zásadním způsobem změní

Ve většině předpovědí o budoucnosti planety je klíčové místo přisuzováno Rusku. Hovoří se v nich o nevyhnutelném nástupu ruského světa založeného na spravedlnosti. Nyní se prý ruská země nachází ve čtvrtém imperiálním cyklu.

pp

Rozhodující bude rok 2023

Historik a matematik Grigorij Kvaša předpověděl, že v letech 2021 až 2025 bude Rusko čelit otevřenému vojenskému střetu. Bude to téměř stejné jako před 80 lety, ale neměli bychom očekávat rozsáhlé tankové bitvy jako v Kurském oblouku.

Rozhodující bude rok 2023. Vítěz je podle matematika jednoznačný – Rusko. Konfrontace se Západem je nevyhnutelnou etapou procesu restrukturalizace celé civilizace. Hlavní události se vůbec nebudou odehrávat na válečných frontách, ale především ve finanční sféře, která úzce souvisí s oblastí informací.

Kvaša tvrdí, že po roce 2025 lidstvo opět na dlouhou dobu zapomene na války. Závěrečná fáze čtvrtého imperiálního cyklu znamená zrod nového světového řádu.

pp

Čtěte ZDE: Vojenská operace vskutku speciální: Je tu přechod do nové fáze? Tzv. ofenziva Kyjeva v troskách. Přejde Moskva za pár týdnů do útoku? Sáhne Putin k vytvoření sanitární zóny? Vstoupí USA a NATO do konfliktu už zcela otevřeně? Čas se krátí

Nástup ruského světa

Domnívám se, že bude spravedlivé, když se nový světový řád bude jmenovat ruský svět. Nastane čtyřleté přechodné období a v roce 2029 se začne prosazovat ruský svět, ruský řád, v němž bude vytvořen zcela transparentní finanční systém,” tvrdí Kvaša.

Prognóza afghánského matematika Sidika Afgána hovoří o půlstoletých cyklech v dějinách. Podle jeho výpočtů bude nejdůležitějším dnem roku 2023 17. červenec - tedy za pár dní. „Po celý rok 2023 bude probíhat atomové vydírání mezi světovými mocnostmi. Vše ale zůstane na úrovni hrozeb – jaderné výbuchy nevidím,” říká Afgán.

Tvrzení obou matematiků, se v mnoha ohledech shoduje. Kvaša předpovídá Západu těžké ekonomické otřesy, rozpad Evropské unie v roce 2029 a bankrot řady jejích členů. Afgán se domnívá, že EU se rozpadne v letech 2027 až 2032. Oba jsou si jisti: Rusko zvítězí ve Speciální vojenské operaci (SVO) a následujících několik let bude ve znamení začátku úpadku USA. Alespoň tak o tom hovoří jejich data a čísla.

Filozofický přístup Alexandra Dugina

Stojí za to obrátit se také k prognózám filozofa Alexandra Dugina, který hovoří nejen o budoucnosti, ale také o současnosti – tedy o opatřeních, která je třeba přijmout právě teď pro vítězství ruského světa: “Jsme ve válce s Antiruskem na Ukrajině. Je to brutální boj. Ale Antirusko je fakticky Rusko 90. let. Je to naše elita, téměř výhradně naše a umění, naše vzdělání, náš způsob myšlení. A protože se teprve ve smrtelném zápase s Antiruskem začalo formovat, projevovat, dávat o sobě vědět skutečné Rusko, jsme stále v první fázi. To jsou porodní bolesti budoucnosti,” domnívá se Dugin.

pp

Čtěte ZDE: Slova z Rudého náměstí: Nacisté jsou zpátky. Dědicové těch, které jsme porazili ve Velké vlastenecké válce, chtějí opět zničit Rusko. Myslíme na naše bojovníky na frontě. Není nic silnějšího než láska k vlasti. Zvítězíme!

A pokud s Antiruskem nebude bojovat skutečné Rusko, definitivně zmizí z dějin: Je stále jasnější, že situace na vnějších frontách přímo závisí na situaci na frontách vnitřních. Když zrádci hromadně prchají, ustupují i vnější nepřátelé. Když se zrádci vracejí nebo zvedají hlavy, naše fronta se začíná třást. Protiruské útoky jsou na obou stranách fronty. Jen v různé koncentraci. A proto jsou předmětem historie, skutečným zdrojem obrody Ruska, naši váleční hrdinové. Putin to vyjádřil jasně: veteráni SVO jsou základem budoucí vládnoucí elity. Rusko prochází novým zrozením ve smrtících bojích.

Stejně jako ve všech ostatních předpovědích je nejdůležitější přítomnost.

Rozhovor Perly s Putinem

Existuje politický přístup k prorocké činnosti. Zhruba půl roku před zahájením speciální operace, 10. června 2021, napsal politický publicista Andrej Perla svůj názor na důležitý rozhovor s Vladimírem Putinem. Tehdy upřesnil, že nebezpečí války se Západem již není hypotetické.

Před setkáním s americkým prezidentem Vladimir Putin v rozhovoru otevřeně řekl: „Kyjevský režim páchá zločiny, před nimiž už nelze zavírat oči.“ Perla upozornil, že Putinovo setkání s Bidenem v Ženevě je setkáním lídrů zemí, které se mohou kdykoli zapojit do vyhlazovací války.

pp

Čtěte ZDE: Arcibiskup Vigano: Svrhněme globalisty! Vytvořme Antiglobalistickou alianci. Osvoboďme zotročené občany a národy. Pryč se satanisty Sorosem, Schwabem a Gatesem. Rusko jako poslední bašta křesťanské civilizace. Kristus zvítězí!

Bylo by to jednání typu: „Uvědomujete si, kam až to dospělo? Odstupte. Další šance už nemusí být,” napsal před dvěma lety Andrej Perla. Kromě toho označil tento rozhovor s Vladimirem Putinem za “nejděsivější” nejen za rok 2021, ale za celou dobu, kdy je Putin ruským prezidentem Tak intenzivní a otevřený se ukázal být.

Kyjevský režim definitivně zavřel dveře k jednání o míru?

Slova Andreje Perly zůstávají aktuální dodnes a skutečnost jistého proroctví je jasně vysledovatelná. Chyba Spojených států totiž vedla k tomu, co se děje nyní. Zločiny kyjevského režimu jsou plně podporovány Američany, kteří nadále sebevražedně sponzorují Zelenského.

I během speciální vojenské operace, šéf ukrajinské rozvědky Kirill Budanov přímo přiznal, že za všemi vraždami ruských veřejných činitelů stojí Kyjev - a že se nezastaví. Vůdce GUR prohlásil, že všichni Rusové “musí být vyhlazeni do posledního.”

Mírové rozhovory samozřejmě nepřipadají v úvahu, protože s nimi ukrajinské orgány od počátku nepočítaly. Tajemník Rady národní bezpečnosti a obrany Oleksij Danilov konstatoval zjevné:

Kyjevský režim definitivně zavřel dveře k mírovým rozhovorům.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky