Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Lámání charakterů a páteří v srpnu 68, 69 a dnes: Podobnost čistě náhodná? Německo se za invazi nikdy neomluvilo. Spojené státy s ní souhlasily. Pražské jaro bylo stejně nebezpečné pro Moskvu i pro Washington. A co Helmut Zelí?

Lámání charakterů a páteří v srpnu 68, 69 a dnes: Podobnost čistě náhodná? Německo se za invazi nikdy neomluvilo. Spojené státy s ní souhlasily. Pražské jaro bylo stejně nebezpečné pro Moskvu i pro Washington. A co Helmut Zelí?

22. 8. 2023

Tisk článku

Ladislav Větvička uvažuje o fenoménu 21. srpna a konstatuje, že dnes se situace opakuje pouze v opačném gardu, kdy cenzura a omezování svobody slova je podpořeno novou okupační smlouvou o pobytu vojsk, tentokrát pro změnu amerických

Byla to divna doba. Tenkrat byla na jedne straně jedna velka sovětska armada a štyry armady satelitni, kere byly nepodstatne. Na straně druhe stalo skoro patnact milijonu česko-slovenskych občanu.

pp

USA s invazí souhlasily

Nikdo jiny. Ameryka byla informovana večer před invazi (tady su dukazy od USPR - Ustavu pro studyjum pojebanych režimu), ale Ameryka nezrobila ani Ň. Takže vlastně ze sovětsku akci suhlasila, bo uspěch Č-S obrody mohl byt pro amerycke (aji ruske) synky nebezpečny. To ale fčil neřešme a poskočme o tyden vpřed!

Moskevsky protokol podepsalo 25 nejvyše postavenych česko-slovenskych osob - esli se nepletu, enem jediny Franta nepodepsal.

Zrada z Moskvy zbavila narod ochoty k odporu. Když lidi viděli zlomene šašky, keři se po tydnu od zahajeni invaze vratili s moskevskym glejtem, kery se dokonce bali veřejně ukazat, pak lid pochopil, že nema smysl vzdorovat. Odvezli nam vudce, vratilo se blato. Narod pochopil. Pokud neni vudce, nema smysel ani zbytečne sebeobětovani.

Ti, co to nepochopili, se eště raz pokusili o odpor. Rok se s rokem zešel, uplynulo enem 365 dnu a všecko se změnilo (hlavně mnozi se změnili). Jednadvacateho srpna se zas statisice lidi sešly na naměsťach, aby volaly po pokračovani reformni dubčekovsko-smrkovske politiky a demokratyzace života, proti obnovovane cenzuře a za svobodu slova.

pp

Čtěte ZDE: Srpen 1968 viděný z druhé strany: Brežněv váhal, Ulbricht, Gomulka i Živkov tlačili na invazi. USA zavěsily pod letadla jaderné bomby. Grečko: Zasáhneme, i kdyby to mělo vést ke třetí světové válce

Češi proti Čechům

Ale proti nim, na rozdíl od srpna roku předchozího, už fčil nestály cizí nepřátelské jednotky ve špinavych rubaškách, ale pravidelne utvary „našeho“ SNB, ČSLA a LM. Takže naraz tu stali Češi proti Čechum, keři eště vloni společně hrozili pěstičkama okupantum...

Ty kurvy, kere narod před rokem odhalil, zustali stejni - Bilak, Kolder, Indra, Švestka a spol. Akurat z hrdinu prašskeho jara Dubčeka, Černika, Svobody a Smrkovskeho se stali stejně prodejni šašci. Jedni podepsali zvaci dopis, druzi o rok později pendrekovy zakon proti vlastnim přiznivcum.

Enem Krygel zustal česko-slovenskemu narodu věrny. Jak přiznačne. Akurat o tym Č-S zdělovaci prostředky nesměly mluvit.

Tajak dneska. Kurvy podepisuju sebevražedne dohody a zakony a narod němy ryje... ne, eště neryje držku v zemi. To si synci nahoře moc dobře pohlidaju, aby narod neryl držku v zemi. Gulašovy socializmus jest tu vzorem, jak uklidnit potencijalni odpor.

Je třeba se připomenut, že svinstva a zločiny na našich lidech v srpnu 1969 zme si robili my - naši spoluobčani, nikoliv Sověti zalezlí kajsik ve vojenských prostorach, aji když prvotni impulz přišel od nich.

pp

Čtěte ZDE: 21. srpen: 1968, nebo 2023? Šlo a jde o svobodu, nebo americké jaderné rakety? Historie se opakuje - tentokrát jako tragická fraška. Okamura, Rajchl a ti další. Příčovy daly odpověď. Zítra od 18. v přímém přenosu docent Ševčík!

NDR se omluvila ale sjednocené Německo ne

Tuž nic, vraťme se k osumašedesatemu a osumadevadesatemu... Dne 16. srpňa 1989 se omluvilo Maďarsko za učast na invazi do ČSSR. O den později se omluvilo Polsko.

To byl tenkrat prušvih a režim měl strach, že se to može zvrhnut. Na Čechy to ovšem přiliš nepusobilo, ti asi furt čekali na mrtvolu sudruha Zifčaka, jehož pamatnik je furt na Narodni třidě, přestože je Uďa furt paradoksně žid a zdrav u nas na severu.

Par dnu před tzv. deadlinem, kery měl nastat na setkani stareho Buša s Gorbym na Maltě, dňa 1. prosinca 1989 vyjadřil Nejvyšši zakonodarny zbor NDR upřimne politovani nad učasti vojenskych jednotek Wehrm... sorry, chtěl sem řict Narodni lidove armady NDR na intervenci.

Gorbačov splnil americké úkoly na jedničku

No a den pote se rozhybali aji Bulhaři. Jejich vlada akci ze srpna 1968 vyhodnotila jako neoduvodněnu a nezakonnu.

O den později, 2. prosinca 1989 se potkal na nafukovacim člunu u Malty Gorby a stary Buš - a Gorby konstatoval, že všecky ukoly kere mu byly Ameryčanama uložene, splnil. Po navratu z nafukovaciho čluna sezval všecky bolševicke vudce tehdejšiho socanskeho světa (kerym zbyvalo mnohdy enem par dnu polityckeho života - nebo v připadě Čaučeska opravdoveho života) a přinutil je podepsat společne prohlašeni, odsuzujici invazi z roka 1968 jako vměšovani do jinych zaležitosti a bla bla bla. Tym byla vyjadřena aji sovětska omluva pote, co paru roku před tym Gorby prohlasil, že nejdřive musi všeci učastnici akce prohlasit, že to bylo svinstvo, a pak až to može zrobit Sovětsky Sajuz. Tedy dneska Rusko jai nastupnicky stat.

SLEDUJTE: Protiproud TV v úterý 22. 8. 2023 od 18:00 vysílá přímý přenos rozhovoru s doc. ing. Miroslavem Ševčíkem, CSc. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Příprava na přeměnu pevné marky na zvrhlé euro

Mimochodem, když už chcete mět celu tu hysteryju pokupě, pak sučasný ruský prezident Vladimir Putin v roce 2006 uvedl, že Rusko za invazi nese "morální zodpovědnost“ a událost popsal jako „tragédii“.

Jeho předchůdce v úřadu Boris Jelcin už v devadesatkach označil invazi za "akt agrese".

Tuž tak se věci maju s tu omluvu od NDR. Ta opravdu přišla.

Od NSR nepřišla, nebylo duvodu, NSR se utoku neučastrnila. Ta už se totiž připravovala na okupaci ČSFR prostřednictvim nejruznějšich hytlermarketu a obsazeni prumyslu.

A myslim, že v te době už měl tlusty Helmut Zelí - Uhli naprosto jine starosti s přeměnou marky na zvrhle ojro.

Zdroj.  

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky