Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Klimaalarmistická sekta se obrací na WHO: Chtějí vyhlásit „klimatickou krizi“ jako novou zdravotní nouzi. Na cestě do otroctví. Vážná a neočekávaná událost. Blíží se nastolení ekodiktatury. Chtějí to spustit brzy. Co bude černou labutí?

Klimaalarmistická sekta se obrací na WHO: Chtějí vyhlásit „klimatickou krizi“ jako novou zdravotní nouzi. Na cestě do otroctví. Vážná a neočekávaná událost. Blíží se nastolení ekodiktatury. Chtějí to spustit brzy. Co bude černou labutí?

27. 10. 2023

Tisk článku

Pavel Kopecký přináší znepokojivé informace o formující se smrtící alianci mezi kliamaalarmisty a covidisty, kteří v rámci Velkého resetu mají společný zájem zakroutit krkem chatrným zbytkům našich občanských svobod a státní suverenity a uvrhnout celý západní svět do područí globalistických struktur

Krásný podzim, v normálních časech zvaný vlídně "babí léto", je prý tentokrát "hrozbou". ČT a další korporátní média se tuto absurditu snaží veřejnosti zabetonovat do hlav několikrát za den. Každá předpověď počasí (politruků zvaných meteorologové) je toho plná - přinejmenším podprahově. Optimální počasí sice umožnilo vysokou sklizeň (například vína a cukrovky), ale přesto bychom se mírného podzimu měli bát.

Ale i kdyby se počasí zrovna nevydařilo - jak tomu bývalo občas vždy - co na tom? Odhlédnuto od faktu, že počasí a klima jsou dva naprosto nezávislé přírodní jevy, masírují nás dezinformačně jejich příčinným spojováním každý den. Chtějí tím zdůvodnit neslýchaný přesun obrovitých majetků a peněz daňových poplatníků do západních bank a firem napojených na Schwabův Velký reset. Ruska a Číny se to netýká. Ti - spolu se zeměmi BRICS - prosperují, zatímco Západ v uměle režírované krizi za krizí umírá. 

pp

Jenže to je archigtektům zničení civilizace pořád málo. A tak spěchají dál. Již od covidu je jejich spojencem globalistický nástroj na vyvraždění podstatné části lidstva výsměšně zvaný Světová zdravotnická organizace (WHO)

Pokud se opravdu detailně zajímáte o nové diktátorské dokumenty WHO (změny Mezinárodních zdravotních předpisů a pandemická smlouva), pak vám jistě neušlo, že WHO zmiňuje, že v její kompetenci nebude pouze zdravotní krize ve smyslu pandemie, ale také klimatická krize.

Klimatická sekta se obrací na WHO

Tuto oblast do značné míry v rámci změn MZP i pandemické smlouvy pokrývá politika „One health“ (Jedno zdraví), kde je to skutečně víc o životním prostředí než o zdraví. Toho se nyní chytili  zkorumpovaní rádoby „vědci,“ kteří pomáhají razit největší lež v dějinách lidstva. Za tučné granty a dotace šíří v mainstreamu nesmysly o škodlivosti CO2 produkovaného lidskou činností.

Nicméně v poslední době se ukazuje, že stále víc lidí chápe, že celá klimatická agenda je jeden velký podvod. Zřejmě to je důvod, proč se nyní tato zkorumpovaná klimaalarmistická sekta obrací na WHO. Pokud by se jim podařilo ve spolupráci s touto podvratnou organizací skutečně klimatickou nouzi vyhlásit, došlo by k vítané zámince pro urychlení zavádění takzvaných 15minutových a chytrých měst či prosazování změny jídelníčku od masa k hmyzu, umělému masu či veganství.

Dotklo by se to však třeba i provozu aut na fosilní paliva (např. zákaz vyjíždění v neděli apod.), omezení cestování, především pak letecké dopravy, ale je možné, že by došlo i na klimatické lockdowny. Šéfredaktoři několika takzvaných vědeckých časopisů, které publikovaly neadekvátní „studie“ k posílení covidového narativu a zároveň odmítaly kritické hlasy, touží po vyvolání další umělé krize.

pp

Čtěte ZDE: Osm důležitých faktů: Celý podvod s globálním oteplováním je jen manipulací médií, politiků a zkorumpovaných „vědců.“ Byznys za biliony dolarů a jeho otec Al Gore. Žádné vědecké důkazy neexistují. Chtějí vyvolat hladomory

Nastolení ekodiktatury

Ve společném prohlášení vyzvali WHO, aby údajnou klimatickou krizi vyhlásila za příští celosvětovou zdravotní nouzi. S ohledem na pandemickou smlouvu WHO a změny Mezinárodních zdravotních předpisů by to značně usnadnilo nastolení ekodiktatury. Skupina šéfredaktorů proto vyzývá Organizaci spojených národů, vlády a zdravotnické odborníky, aby společně zvážili změnu klimatu a ztrátu biodiverzity jako celosvětovou zdravotní nouzi.

Tvrdí, že údajně rostoucí sucha, lesní požáry a záplavy ničí život a přírodu na planetě (což zase urychluje změnu klimatu způsobenou CO2). K takovým událostem ale podle skutečně vědeckých studií vůbec častěji nedochází. Stejně tak tyto studie vyvracejí celou lživou teorii změny klimatu způsobené CO2. Šéfredaktoři tedy nehorázně šíří dezinformace (což lze obecně chápat, protože z narativu o "změně klimatu" přes granty, dotace a reklamy mimořádně profitují).

Přestože se autoři správně vyjadřují k významu přírody pro lidské zdraví a ohrožení životního prostředí rostoucí urbanizací, svá tvrzení delegitimizují pochybnou klimatickou propagandou. Požadují větší přerozdělování peněz z daní do rozvojových zemí a okamžitá mezinárodní opatření na údajnou ochranu klimatu.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pátek 27. 10. 2023 od 18:00, v předvečer významného výročí, uvede rozhovor šéfredaktora Protiproudu s Milanem Macákem v rámci cyklu Rub a líc, tentokrát na téma vznik ČSR 28. října 1918.

Tři požadavky WHO na cestě do otroctví  

Toto riziko v kombinaci se závažnými zdravotními dopady znamená, že by WHO měla prohlásit nedělitelnou klimatickou a přírodní krizi za celosvětovou zdravotní nouzi. Tři požadavky na to, aby WHO vyhlásila situaci za stav ohrožení veřejného zdraví mezinárodního významu, jsou:

  • Vážná, náhlá, neobvyklá nebo neočekávaná událost
  • Událost, která má dopady na veřejné zdraví přesahující státní hranice postiženého státu
  • Událost, která může vyžadovat okamžitou mezinárodní akci

Tvrdí:

„Zdá se, že změna klimatu splňuje všechny tyto podmínky. I když zrychlující se změna klimatu a ztráta biologické rozmanitosti nejsou náhlé nebo neočekávané, jsou rozhodně vážné a neobvyklé. Vyzýváme proto WHO, aby učinila toto prohlášení před nebo na 77. světovém zdravotnickém shromáždění v květnu 2024. Nejsou přijímána žádná konkrétní opatření. Místo toho citují workshop z roku 2020, kde se sešli vědci z oblasti klimatu a životního prostředí a zjistili:

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 30. 10. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Zcela se podřídit - a zničit při tom přírodu

„Mezi klíčové body patří zkoumání alternativních vizí dobré kvality života, přehodnocení spotřeby a plýtvání, změna hodnot v souvislosti se vztahem člověka a přírody, snižování nerovností a podpora vzdělávání a učení.“ Jak vypadá globalistická „alternativní verze“ takzvané kvality života, je již známo: neměli byste nic vlastnit – měli byste se pouze zcela podřídit. To platí stejně pro všechny lidi, kromě samotné samozvané elity.

Co dělá výzvu autorů označovaných mainstreamem jako „experti“ tak absurdní, je fakt, že nic z toho, co se propaguje a požaduje na údajnou ochranu klimatu, ve skutečnosti životnímu prostředí neprospívá – naopak opatření jako přechod na „zelenou“ energii a podpora e-mobility mu škodí.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Plánované regulace v důsledku čistého nulového šílenství zhorší světový hlad, a tím zničí zdraví lidí na celém světě. To, že takzvaná věda, která se v posledních letech objevila jako pouhý propagandistický orgán farmaceutického průmyslu, mluví o vztahu člověka a přírody, je vskutku bizarní. Vždyť právě tito představitelé místo toho, aby doporučili to, co nám příroda nadělila, používali genové terapie a vnucovali lidem experimentální preparáty jako zachránce.

Uchvácení moci

Důsledkem byl nespočet zdravotních problémů, kterým by se dalo předejít, kdyby se imunitní systém lidí posílil přirozeně, ale to by nepřineslo Big Pharmě žádné příjmy. Všichni ti „vědci“, kteří toto podporovali, by ani neměli používat slovo vzdělání, protože to, co ve skutečnosti chtějí, je pouhá sprostá indoktrinace lží.

pp

Velmi nás těší, kolik z Vás chce dát najevo svoji příslušnost k hnutí odporu a solidaritu s pronásledovanými nepodvolenými médii.

Trička Protiproudu ve velikostech L a XL, si můžete objednat na adrese: [email protected]. Možnost po dohodě vyzvednutí osobně v redakci, nebo zasíláme poštou na dobírku. Cena 300 Kč + poštovné. Pro osobní odběr volejte na redakční telefon 737 461 817. Po dohodě vám trička připravíme k vyzvednutí v Praze v Opletalově ulici.

Více než 200 zdravotnických časopisů, které v letech covidové diktatury často publikovaly nekvalitní, narativu věrné studie s masivním zkreslením - zatímco kritické práce například o vedlejších účincích experimentální vakcíny neměly šanci být publikovány - nyní podporuje i klimatickou agendu. Každý vědec, který zajistil, aby se kritická fakta takto nedostala na veřejnost a zároveň zabránil diskurzu, který je pro vědu tak důležitý, se trvale diskvalifikoval.

S ohledem na plánované faktické uchvácení moci klimatickou sektou skrze WHO a pandemické smlouvy, může dojít k vyhlášení stavu nouze na základě velké lži o změně klimatu, což by umožnilo konečné zavedení ekodiktatury.

Pokud si veřejnost neuvědomí, o co doopravdy jde, tak k vyhlášení klimatické nouze – se všemi zničujícími důsledky –  může dojít už v roce 2025.

Zdroj.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky