Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jasný cíl: Zotročení národů a likvidace národních států. Už to mají připraveno a přistupují k realizaci. Vězeňská digi měna na obzoru. Vyhlásí stanné právo? Umělá krize pro vládu davoských Švábů. Zavřou banky, zruší volby. Nejen v USA

Jasný cíl: Zotročení národů a likvidace národních států. Už to mají připraveno a přistupují k realizaci. "Vězeňská" digi měna na obzoru. Vyhlásí stanné právo? Umělá krize pro vládu davoských Švábů. Zavřou banky, zruší volby. Nejen v USA

10. 11. 2023

Tisk článku

Baxter Dmitry komentuje slova známého amerického plukovníka, který přesvědčivě dokládá, že další uměle vyvolaná globální krize - nástroj nastolení totality v euro-americkém prostoru - již klepe na dveře

Americký vojenský představitel prozradil, že se chystá uzavření bank po celé Americe a zrušení prezidentských voleb v roce 2024. Podle plukovníka Douglase MacGregora má veřejnost vědět, že brzy dojde k vládnoucí elitou nařízenému "náhlému" uzavření všech velkých bank v USA, které bude trvat až 3 týdny.

Plukovník MacGregor také předpokládá, že volby v roce 2024 budou zrušeny kvůli zavedení stanného práva Bidenovou administrativou. Vládnoucí moc už prý má připravené kostky domina a je připravena rozpoutat peklo na obyčejných lidech, aby podpořila svou dystopickou globalistickou agendu. Co tedy můžeme udělat, abychom je zastavili? Zde je několik možných odpovědí:

Krize jako nástroj 

Během nedávného vystoupení v podcastu Patricka Bet-Davida plukovník Douglas MacGregor prohlásil, že globalistická elita pracuje na spiknutí, jehož cílem je zhroucení celého bankovního systému, což povede ke globálnímu finančnímu kolapsu.

SLEDUJTE: Protiproud TV v pondělí 13. 11. 2023 od 18:00 vysílá v přímém přenosu pravidelné setkání šéfredaktora Protiproudu s věrnými čtenáři a diváky - v jednom z mála necenzurovaných prostředí - nad aktuálními i obecnějšími otázkami naší doby. Do rozhovoru můžete vstupovat prostřednictvím chatu, a to i s předstihem před zahájením vysílání.

Proč by to dělali? Protože jejich agenda selhává a lidé se probouzejí, z čehož jsou elity jsou stále rozlícenější. To, čeho jsme dnes svědky, je další pokus o vytvoření jedné světové vlády, která je maskována a schovává se za humanismus, multikulturalismus a také za globalisty vyvolané války a vykonstruované hrozby, jako je globální oteplování a pandemie. Jejich cílem je přinutit veřejnost, aby vytvoření globální vlády bez protestů přijala jako nezbytnost. 

Aby to odůvodnili, plánují vyvolat globální finanční krizi, jakou moderní svět ještě nezažil. Z popela této krize pak má povstat fénix nového mezinárodního ekonomického řádu. Veřejnosti bude řečeno, že Nový řád je jediným způsobem, jak stabilizovat světovou ekonomiku a zachránit to málo, co zbylo z jejich bohatství. A pokud jsme se z vykonstruovaných krizí, jako byla pandemie covidu, poučili, většina veřejnosti ovládaná mediálním mainstreamem pravděpodobně naletí i na tento podvod.

Hlavním úkolem této chvíle je proto informovat a vzdělávat co nejvíce vzdorujících a nepodvolených - a tím tento velký podvod demaskovat a zastavit.

Vše připraveno

Elity po staletí shromažďovaly své bohatství, a činily vše, aby je ochránily. V posledních letech se však tento proces dramaticky zrychlil. Globální finanční krize z roku 2008 spolu s pandemií covidu umožnily "vyvoleným" ještě více zbohatnout na úkor nás ostatních, kteří jsme zchudli.

Čtěte ZDE: Vlídná past: Seznamte se s otrokářem jménem CBDC! Státní digitální měna není jen konec peněz. Kontrola a teror na každém kroku. Čínská laboratoř jako vzor Západu? A co veřejnost? Nic? Brána do otroctví otevřena dokořán

Až se světový finanční systém nakonec zhroutí, bude elita moci levně skoupit zbytky bohatství, které ještě zbývají. Co to bude znamenat pro zbytek světa? Odpovědí je technokraticko-fašistický otrokářský systém vedený Schwabovým Světovým ekonomickým fórem v Davosu (WEF) a jeho skryté ruce, které budou ovládat viditelné loutky této kabaly.

Pokud nyní alespoň trochu pozorně sledujete světové dění, jistě jste si všimli, že vše je navrženo tak, aby směřovalo k jedinému cíli. Masivnímu zadlužení jako nástroj zotročení jednotlivců, národů a likvidaci historických států.

Národní státy jsou nuceny nadnárodními organizacemi (EU, MMF atd.) a centrálními bankami k masivnímu zadlužování, aby bylo zajištěno, že jakmile tento kolaps začne, vyvolá dominový efekt po celém světě. Nyní jsme svědky posunu k bezhotovostní společnosti, přičemž v čele stojí státy zcela infiltrované WEF - jako je třeba Austrálie.

Globalistická elita také tlačí své vazalské státy k centralizaci měny v podobě takzvané digitální měny centrálních bank neboli CBDC, což samozřejmě vůbec není měna v pravém slova smyslu, ale software určený jako nástroj pro totální sociální kontrolu obyvatelstva.

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit alespoň své peníze před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).
Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Čtěte ZDE: Zlatá horečka v Protiproudu: Občanská sebeobrana proti fialovým loupežníkům. Markéta Šichtařová a spol. Jak spořit ve zlatě? Jak přelstít Velkého bratra? Hlavní je bezpečí: 5 tun falše. Pomozme sobě i svobodě slova! Nedejme se!

Kdepak konspirační teorie, už je to realita!

Je snadné pochopit, proč se CBDC líbí ultraprogresivním autoritářům z Davosu. Pokud budou moci zrušit váš bankovní účet pouhým stisknutím tlačítka, pak už nemáte vůbec žádnou svobodu, žádnou autonomii. Jste otrokem systému, jste zcela podřízeni záměrům elit. A ty již jsou natolik arogantní, že dokonce otevřeně přiznávají své plány včetně toho, že jejím cílem je úplné kontrola každého a všech. 

Pokud si myslíte, že jde o divokou konspirační teorii, která se nikdy nemůže uskutečnit, měli byste vědět, že právě nyní ve Spojených státech a v Evropské unii nekontrolovaná moc podniká tiché a klamavé kroky k centralizaci měny. 

Pokud se globalistické elitě podaří uskutečnit tuto agendu aniž tím vzbudí masový odpor, většina lidí přijde během několika příštích let o veškeré své majetky a životní úspory. Nebudou vlastnit nic - a ještě budou nuceni předstírat, že jsou šťastni. Protože otrokáři již budou mít naprostou kontrolu nad všemi skrovnými prostředky, které lidem "přidělí" v podobě almužny "všeobecného podmíněného příjmu".

Nejde o věc posledních několika let, ale dlouhodobý záměr: Většina světových institucí byla vytvořena právě s tímto cílem. Od Organizace spojených národů přes Mezinárodní měnový fond, Světovou banku až po instituty jako Cato, Balfour a Brookings Institute.

Více informací k tomuto tématu naleznete v následujícím videu organizace The People's Voice - Has lidu - (bohužel jen anglicky bez českých titulků):




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky