Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Srbsko: Volby vyhráli vlastenci. Bažiny v Bruselu a USA bublají vzteky. EU nabízí zprostředkovat státní převrat. Biden už dokonce chce volební reparát.  Rusko připraveno hrdým Srbům pomoci. Také v Bratislavě to 5. kolona Bruselu zkouší

Srbsko: Volby vyhráli vlastenci. Bažiny v Bruselu a USA bublají vzteky. EU nabízí "zprostředkovat" státní převrat. Biden už dokonce chce volební "reparát". Rusko připraveno hrdým Srbům pomoci. Také v Bratislavě to 5. kolona Bruselu zkouší

21. 12. 2023

Tisk článku

Maroš Šolc komentuje drsné reakce zklamaného Západu na výsledky srbských voleb, v nichž místní "fialovci" prohráli na celé čáře - přičemž se Brusel i Washington nejen neomaleně vměšují do srbských vnitřních záležitostí, ale přímo již naznačují, že s pomocí tamní Páté kolony se pokusí o "nápravu majdanizací"

Vítězství vládnoucí koalice Srbské pokrokové strany vedené prezidentem (bývalým premiérem) Aleksandrem Vučičem ve volbách 17. prosince je zcela evidentní. Stejně jako odmítnutí prozápadní opoziční koalice (místní "fialová Pátá kolona, pozn. PP) uznat výsledky lidového hlasování, což vedlo tisíce lidí k nelegitimním protestům. Těmito slovy komentoval aktuální dění v Srbsku místopředseda ruského parlamentu Alexander Babakov.

"Je to známá situace, klasický scénář tzv. barevných' revolucí podle technologie amerického ministerstva zahraničí. Pokud prozápadní politické síly nezískají ve volbách legitimní podporu, aktivuje se scénář protestů. Lidé vyjdou do ulic, blokují silnice a začínají masové nepokoje. Tak se to stalo v Gruzii, tak to začalo na Ukrajině," říká Babakov a dodává, že mocenské technology ministerstva zahraničí nezajímá názor srbských občanů, z nichž většina hlasovala pro Vučičovu stranu.

Nedovolte jim to! 

"Američany při organizování barevných revolucí nezajímají případné lidské oběti nebo ekonomické otřesy v dané zemi, v tomto případě v Srbsku. Západu jde pouze o prosazení geopolitických ambicí USA, jejichž cílem je udělat další krok na 'velké šachovnici' - a dostat pod svůj vliv další suverénní stát," konstatuje Babakov.

"V této napjaté situaci zůstává Rusko věrným a upřímným přítelem Srbska a je připraveno podat pomocnou ruku jeho přátelskému lidu. Rusko vyzývá srbské politické síly, aby se řídily národní volební legislativou a zdravým rozumem a nepodléhaly provokacím prozápadních politických extremistů. Věříme v jednotu všech konstruktivních politických sil v zájmu prosperity Srbska a budeme pozorně sledovat vývoj situace v republice," říká místopředseda ruského parlamentu

Jednou z možností, jak ve stále napjatější mezinárodní situaci ochránit své peníze alespoň před loupeživými nájezdy fialové pětikolky, inflací a "vševidoucím zrakem" Velkého bratra - a k tomu ještě současně podpořit další existenci Protiproudu - je spoření či "konzervace" svých financí ve zlatě. Nepodvoleným nabízíme bezpečnou metodu (zdaleka ne všechny totiž bezpečné jsou).

Mnozí naši čtenáři, diváci, příznivci a podporovatelé již ke své spokojenosti tuto možnost s námi využili (budiž jim velký dík!), mnozí o ní ale stále nevědí. Stačí si pustit některý z rozhovorů, který jsme nedávno odvysílali a pochopí. Braňme se! Nedejme jim nic zadarmo!

pp

Sledujte ZDE: Peníze nejsou tím, čím se zdají být: Mezi černou magií a zázrakem. Státní převrat pod zn. FED. Titanic, Lincoln, Kennnedy: Vraždy? Basilej 3 - a hned tu byl covid! Další velká krize na dohled. Záchranný vor. Návštěvník z hvězd nabízí pomoc

Brusel nabízí "zprostředkovat" státní převrat

"Poslanci Evropského parlamentu jsou připraveni zprostředkovat dialog mezi vládnoucí stranou a opozicí v Bělehradě s cílem zajistit mírový a demokratický dialog a snížit napětí," napsala Viola von Kramonová. Proč bychom se o slova té paní měli zajímat?

Jak již mnohokrát řečeno, Německo má na nestabilitě na Balkáně eminentní zájem. A Viola von Kramonová je průhledná jak papír: Zpravodajka pro Kosovo v Evropském parlamentu a poslankyně za Zelené je vášnivou srbofobkou, která podporuje protisrbskou politiku. Nedávno otevřeně vyzvala ke změně moci v Srbsku, klasicky pohrozila sankcemi, když požadovala, aby Bělehrad vydal Radojiče Prištině. A hlavně se vyslovila proti "ruskému vlivu v zemi". S takovými "prostředníky" je zcela jasné, o co jde.

Srbská opozice se prostě pokouší o klasický majdanský scénář. Nesouhlasí s výsledky voleb. Stát se to opačně, byli by protestující Bruselem a Washingtonem označeni za antidemokratické extremisty. Jako po volebním podvodu století, kterým "Demokraté" ukradli prezidentský post Donaldu Trumpovi - a protestující za zločince.

Nedejme se jim jen tak! 

Jak se vlastními silami úspěšně léčit a udržet si zdraví BigPharmě, covidovým vakcinátorům a selhávajícímu zdravotnímu systému navzdory?

V rozhovoru Petra Hájka s mužem, který stojí za pozoruhodným přípravkem, jenž má překvapivě dobré výsledky v léčení jak některých fatálních onemocnění, tak následků vakcinace, najdete další informace

Sledujte ZDE: Zázrak uložený do medu: Cesta tam (do Číny) a zase zpátky. Tisíce let a tisíce zkušeností v extraktu. Jsou to záhadné organismy: Ani rostlina, ani živočich. Dřevo kazí, životy zachraňují. Energie a imunita. Zdraví patří do našich rukou!

Co takhle to znovu vybombardovat?

A jsou to právě tytéž Spojené státy, které nyní naléhají na Srbsko, aby vyšetřilo obvinění mezinárodních pozorovatelů z nesrovnalostí v předčasných parlamentních volbách - jak uvedl na tiskové konferenci mluvčí ministerstva zahraničí Matthew Miller. Američtí senátoři Jeanne Shaheenová a Pete Ricketts již rovnou vyzvali k urychlenému zvážení nových voleb, aby se "zajistilo zohlednění vůle lidu".

Členové senátního výboru pro zahraniční vztahy uvedli, že srbské volby jsou pro zemi příležitostí "prokázat trvalý závazek k demokracii". Jsou prý však zklamáni "četnými nesrovnalostmi". Americké velvyslanectví vyslalo k volbám 14 týmů pozorovatelů. Jedním z týmů byl i americký velvyslanec Christopher Hill, který navštívil volební místnosti. Že by tento "zapřisáhlý demokrat" zkoumal, jak znovu napadnout a bombardovat Srbsko?

Ostatně se stejnou pozorností bychom měli sledovat počínání "Bruselanů" při protestech proti vládě Roberta Fica.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky