Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Výbuch ve Francii: Soudruhy z ČT a ODS děsí "Soudruzi"? V Británii nikoli levice, jen jiná parta globalistů. Nařídí nám policajt věřit vládě a tajným? Boj se zrůdami tu byl vždycky. A revoluce? Už byla! Hus? Masaryk a Nagano v jednom. Nejsme slabí, nepodvolení!

Výbuch ve Francii: Soudruhy z ČT a ODS děsí Soudruzi? V Británii nikoli levice, jen jiná parta globalistů. Nařídí nám policajt věřit vládě a tajným? Boj se zrůdami tu byl vždycky. A revoluce? Už byla! Hus? Masaryk a Nagano v jednom. Nejsme slabí, nepodvolení!

08.07.2024

Mír po americku: Jen trochu odložená válka. Porazit Rusko na bojišti? Marný sen Západu. Jaký postoj zaujme k Rusku Trump? Donaldova metoda cukru a biče. Považují USA  Rusko za nepřítele, bez ohledu na stranickou příslušnost?

Mír po americku: Jen trochu odložená válka. Porazit Rusko na bojišti? Marný sen Západu....

Báječný nový svět: Co se stalo v Británii? Nic. Co se stane ve Francii? Opět nejspíš nic. Uklovou Farage? Zasadí LePenové direkt podvolení? Dystopie v přímém přenosu. A jak za rok u nás? Ani kufry s tím nehnou!

Báječný nový svět: Co se stalo v Británii? Nic. Co se stane ve Francii? Opět nejspíš nic....

Orbán u Putina: Mírová mise pokračuje. Válečná mafie EU ječí. NATO vědělo, Brusel ne? Zelenský se tváří, že je ještě prezident. Výsledek? Prý o tom bude přemýšlet. Putin je připraven diskutovat. Orbánova facka fialovým, až to mlasklo!

Orbán u Putina: Mírová mise pokračuje. Válečná mafie EU ječí. NATO vědělo, Brusel ne?...

Tajemství Le Penové: Jakou roli v tom všem hraje Izrael? Vítězství s deseti vykřičníky? Dcera, jež zavrhla otce a naopak? Štít proti islamismu? Trump to má v rodině. Politické obrazy se mění. Mocenská šachovnice se zamotala

Tajemství Le Penové: Jakou roli v tom všem hraje Izrael? Vítězství s deseti vykřičníky?...

Macron je ze hry: Může ještě něco zastavit Marine? Detoxikuje parlament? Bažiny se pokusí o starý model: Všichni proti Marině. Nic nového pod sluncem. Pochopí konečně Francouzi? Jak dlouho bude země umírat?

Macron je ze hry: Může ještě něco zastavit Marine? Detoxikuje parlament? Bažiny se pokusí...

Vladimír Putin: Zelenský skončí do poloviny roku 2025. Preventivní jaderný úder Rusko zatím nepřipravuje. Hleďme: Obrat v rétorice Kyjeva. Zelenský už nemluví o hranicích z roku 1991? Takže mírová jednání za ruských podmínek?

Vladimír Putin: Zelenský skončí do poloviny roku 2025. Preventivní jaderný úder Rusko...

Mladá žena mezi vlky: Nejsem sama.Co je za průlomem pod značkou STAČILO! Jde to. Jen méně ega, pánové a dámy! Cenzura? Odvážný Babišův krok. Hlavní je mír! Vystoupit z EU a NATO? Musíme tu bandu porazit. Jak? Revoluce?

Mladá žena mezi vlky: Nejsem sama.Co je za průlomem pod značkou STAČILO! Jde to. Jen méně...

Politická i vojenská homo invaze: V USA přibývají geometrickou řadou. Epidemie se rychle šíří do Evropy. I v EU již jsou devianti na vrcholných postech. Drsoň na vysokých podpatcích. Potáhne NATO na Rusko pod duhovou vlajkou?

Politická i vojenská homo invaze: V USA přibývají geometrickou řadou. Epidemie se rychle...

Hrůza v Praze: 21/12 á la 11/9? Kdo si hrál na studenta-vraha? A proč? Vláda a policie v síti vlastních lží. Nesedí tam už vůbec nic. Cvičení, nebo realita? Co tu dělá FBI? Co na nás vládní mafie zkouší? Lež má krátké nohy. Až to celé vyplave...

Hrůza v Praze: 21/12 á la 11/9? Kdo si hrál na studenta-vraha? A proč? Vláda a policie...

Neúspěšný pokus o převrat v Bolívii: Marná snaha USA zabránit vlivu Ruska v Latinské Americe. Armádní pučisté v režii CIA se pokusili napadnout vládní palác. Reakce na prezidenta Arceho v Petrohradu a žádost o vstupu do BRICS?

Neúspěšný pokus o převrat v Bolívii: Marná snaha USA zabránit vlivu Ruska v Latinské Americe....

Něco se děje: Jsou důvody k opatrnému optimismu? Stávají se konečně už i naši mladí nepodvolenými? Jak na ČT? Tvrdě říznout, nebo nás podříznou! Lidovecký podvod se Spasitelem? Salvini jo, ale co Fico? Nebesa nemlčí

Něco se děje: Jsou důvody k opatrnému optimismu? Stávají se konečně už i naši mladí nepodvolenými?...

Zničené české školství: Komenský se po převratu neobjevil. Děti jsou vystaveny řádění neziskovek. Profesoři se před studenty skrývají. Zajímají je jen granty. Hlavně maturity a tituly. Škola základ života? Jakého? No přece fialového!

Zničené české školství: Komenský se po převratu neobjevil. Děti jsou vystaveny řádění...

Dobře utajený direkt: Ostatní se děsí, radují a také spekulují. Opovrhovaný, nenáviděný a milovaný zapracoval. Silná sestava Orbán, Kickl, Babiš, Fico. V4 je zpět – ale úplně jiná! Andrej Babiš míří k vládě bez koalic. Proč ne?

Dobře utajený direkt: Ostatní se děsí, radují a také spekulují. Opovrhovaný, nenáviděný...

Zrada a smrt: Proč po století chytračení padají do propasti? Sbohem, venkove! Tanec s velkoměstskými vlky. Ani ČT je nezachrání. Žerou a mlaskají. Výroba lží je holt drahá. Nakonec dopadnou jako lidovci. Radost až do rána. Za naše

Zrada a smrt: Proč po století chytračení padají do propasti? Sbohem, venkove! Tanec s...

1 2 3 4 5 ... 400

Na začátek stránky