Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Muž, který dodržel dané slovo: On padl, zrádce byl odměněn. Šmardova parta přivedla ČSSD na dno. Trump, Orbán, Fico. Vládne Brno zemi? Proč do PRO? Proč s Okamurou? Bez spojení fialovou pětidemolici neodstraníme!

Muž, který dodržel dané slovo: On padl, zrádce byl odměněn. Šmardova parta přivedla ČSSD na dno. Trump, Orbán, Fico. Vládne Brno zemi? Proč do PRO? Proč s Okamurou? Bez spojení fialovou pětidemolici neodstraníme!

17.07.2024

Volba viceprezidenta: Trump výběrem Vance možná eliminoval druhou kulku. Mladší kopie Donalda. Vidlák z Ohia proti elitám. Noční můra pro Kyjev a válečné štváče. Jako voják poznal hrůzy války. Kdy otočí chciválkové u nás?

Volba viceprezidenta: Trump výběrem Vance možná eliminoval druhou kulku. Mladší kopie...

Poláci chystají národní sebevraždu (a naši vraždu): Vážně mluví o totální válce Ruskem. 300 000 duší do cynické rulety NATO. Bělorusko pod deštníkem Moskvy. Stačí sestřelit jedinou ruskou raketu. A nikdo to už nezastaví

Poláci chystají národní sebevraždu (a naši vraždu): Vážně mluví o totální válce Ruskem....

Vraždy v režii FED: Atentát na Trumpa v podání Fininterny. Za spiknutím stojí stejné síly jako za vraždou JFK? Je tu i shodná motivace? Bankéři hrají o vše. Nepotřebují Trumpa živého. Rozhodli již v březnu. Přijdou další pokusy?

Vraždy v režii FED: Atentát na Trumpa v podání Fininterny. Za spiknutím stojí stejné síly...

Záhada pootočené hlavy: Život, nebo smrt. Nic není náhoda. Nejmenoval se Trumpův vrah náhodou Kozák? Má se teď usmiřovat?  Platil by ČT nemravné poplatky? Pootevřel nezdařený atentát i pro nás okno příležitosti?

Záhada pootočené hlavy: Život, nebo smrt. Nic není náhoda. Nejmenoval se Trumpův vrah...

Plán jestřábů NATO jak rozpoutat válku: Mobilizace. Všichni Ukrajinci na frontu. Vojska NATO na Ukrajinu. Putin nesmí vyhrát. Chystají generálové v Kyjevě zradu a kapitulaci? Situace eskaluje každým dnem. Bude se rukovat i u nás?

Plán jestřábů NATO jak rozpoutat válku: Mobilizace. Všichni Ukrajinci na frontu. Vojska...

Popravčí mafie to zpackala: Trump stále žije. Fico právě tak. Liberální tyranie o krok blíž chcípnutí. Vraždění v Praze zabije „komise“? Vše souvisí. Svědci a čučkaři. Zdvižená pěst. Ticho v Čechách. NĚCO..?

Popravčí mafie to zpackala: Trump stále žije. Fico právě tak. Liberální tyranie o krok...

V OSN jasně: Nemocnici zbořil Kyjev. Chyba, nebo záměr? Opakování Buči nevyšlo. Zfušované padělky totiž nelze použít. Ani Ukrajinci lžím režimu nevěří. Zelenského banda promarnila možná poslední příležitost zachránit si krk

V OSN jasně: Nemocnici zbořil Kyjev. Chyba, nebo záměr? Opakování Buči nevyšlo. Zfušované...

Lapený český žoldák: Byli jsme policie, soud i popravčí. Nepohodlný svědek ukrajinských násilností. Ozvěny českého skandálu. Rozkaz zněl jasně: krást a plenit. Odpad blíže ministerstva. Co všechno ještě prozradí? Pokud přežije...

Lapený český žoldák: Byli jsme policie, soud i popravčí. Nepohodlný svědek ukrajinských...

Čína jako šance: Investice pro Orbána. Totéž pro Srbsko. Ficovu průlomovou cestu zmařil atentát. Fiala místo toho Peking provokuje. A válčí s Ruskem. Na prosperitu země a národa  kašle. Ujede nám čínský expres? Ještě rok a půl...

Čína jako šance: Investice pro Orbána. Totéž pro Srbsko. Ficovu průlomovou cestu zmařil...

Fiala jako Pávek: Hadi vždy převlékají kůži. Kontrarevolucionář a sovětský rozvědčík bubnují v čele NATO do války. Ověřený fakt: Vrchní cenzor plukovník Foltýn je idiot. Kdo jinému jámu kopá? I Fico je nepoučitelný? Chvála osamělosti

Fiala jako Pávek: Hadi vždy převlékají kůži. Kontrarevolucionář a sovětský rozvědčík bubnují...

Lžou ráno, v poledne i večer: Zničila kyjevskou nemocnici Zelenského raketa? Předehra k Washingtonu? Zhroutí se fronta? A co pak? Vtáhne komik Západ do války napřímo? Obrana ČR? Nula! Zaútočí NATO na Protiproud?

Lžou ráno, v poledne i večer: Zničila kyjevskou nemocnici Zelenského raketa? Předehra...

Patrioti pro Evropu: Orbánova lekce pro evropské „konzervativce“. Protiruská ECR opustila hodnoty konzervatismu. Zpacifikovaná Meloniová mimo hru. Orbán sňal korunu z hlavy Giorgie a dal ji Bardellovi. Jak dál mezi PfE a ECR?

Patrioti pro Evropu: Orbánova lekce pro evropské „konzervativce“. Protiruská ECR opustila...

OSN: Lidé s vlastními názory musí být vyloučeni ze společnosti. Válka proti svobodě slova se stupňuje. Globální principy pro diktaturu. Internet bude lze vypnout. I weby. Fialová totalita natvrdo. Co s tím? Bojovat a nebát se!

OSN: Lidé s vlastními názory musí být vyloučeni ze společnosti. Válka proti svobodě slova...

V Británii jako ve Francii: Veřejnost se opět podařilo oklamat. Nic nepochopili, ničemu se nenaučili. Z deště pod okap. Radostná cesta do pekel pokračuje. Kdy vytáhnou proti Trumpovi tamního Pávka 107? Tak se to dělá ...

V Británii jako ve Francii: Veřejnost se opět podařilo oklamat. Nic nepochopili, ničemu...

1 2 3 4 5 ... 400

Na začátek stránky