Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Vyzbrojme se a vystupme: Hrstka LGBT individuí určuje etiku světa. Psychiatrie jako zločinná pavěda? Právo kritizovat sodomii má každý. Tolkienova slova a Overtonovo okno. Sebevraždu Západu ale nemusíme následovat jako ovce

Vyzbrojme se a vystupme: Hrstka LGBT individuí určuje etiku světa. Psychiatrie jako zločinná pavěda? Právo kritizovat sodomii má každý. Tolkienova slova a Overtonovo okno. Sebevraždu Západu ale nemusíme následovat jako ovce

8. 5. 2022

Tisk článku

Cristiano Lugli cituje slova odvážné italské doktorky, která bojuje za návrat k tradiční přirozenosti a současný zvrácený svět Západu varuje před zkázou, z níž nebude návratu...

Italská doktorka Silvana De Mari je známá svým statečným bojem proti pavědeckým zrůdnostem a  pověrám, které šíří menšina LGBT podporovaná politiky a médii. Patří k lékařům, kteří tento apokalyptický spolek a jeho ukřičená panovačná sdružení nepříjemně šokují konkrétními vědeckými důkazy (podobně jako řady statečných lékařů v zápase s covidismem).

Doktorka Silvana jako by byla povolána, aby hlasitě vyslovila to, o čem se druzí - zastrašení a podvolení - už bojí byť jen promluvit. Jde svou cestou, připravena utkat se v jakémkoliv procesu. V posledním dlouhém televizním rozhovoru (je to neuvěřitelné, ale i na Západě jsou ještě země, kde tito odbornící dostanou v televizi slovo, což by se v naší pokrokové ČT rozhodně stát nemohlo) si vzala v tomto kontextu na mušku také další medicínské  obory, zvláště pak psychologii a psychiatrii: 

Dobrovolně na zcestí

Psychiatrie je pavěda, protože nestojí na přirozených vědeckých základech. Jakožto pavěda spáchala v minulém století strašné zločiny. Psychiatrie SSSR a USA sloužily tajným službám k experimentům a vymývání mozků: na dětech, pacientech, postižených a všech jiných, jen ne dobrovolných.

Psychiatrie prohlašuje celé „gayství“ za formu normality. Ale jak je to možné, že jsme na to nepřišli dříve? Jestliže toto je normální, pak mají pravdu LGBT, a můžeme všechny kostely pozavírat, protože v katolické církvi existuje svatý Pavel, který říká, že sodomie je hřích, žádná nemoc. Tuberkulóza je nemoc. Svrab je nemoc. Homosexualita je dobrovolné zcestné chování.

Všechno se to zakládá na lži, protože všechno je to v rukou psychiatrů a psychologů. Psychiatr neumí provést rektoskopii - jak tedy může mluvit o tom, zda provozovat anální sex?

Umí psychiatr sledovat graviditu? Ne! Jaké je to idiotské bláznovství oddělovat dítě od matky; on může vědět, že dítě se rodí v den, kdy se rodí, ale zřejmě nechápe, že když se dítě rodí, má už devět měsíců, které byly pro ně tím základním.

Čtěte ZDE: Festival hanby po roce opět v Praze: Revoluce pomalá, ale důkladná. Cílem je úplné zničení přirozeného světa. Nově na programu pedofilové. Bolševická revoluce v novém převleku. Duhový prorok začal u komunistů

Tolkienův "kamínek"

Hrstka individuí drží v ruce etiku celého světa; hrstka individuí nám říká, „podívej se, co je správné“, protože pokud je to pravda, hroutí se celá civilizace. Hrstka individuí v hnutí LGBT spustila etnický zánik, celá západní civilizace má zapřít sama sebe a celou svou minulost. Už nemáme identitu náboženskou, identitu rodinnou, tím méně národní. Zbyla nám už sotva „identita sexuální“, a ta se nazývá diktatura menšiny.

Není sporu o tom, že svatý Pavel sodomii odsoudil. A také já mám právo sodomii odsoudit! A nikdo mě za to nesmí žalovat nebo diskriminovat, protože jinak porušuje 3. článek Ústavy, kterého se často dovoláváte: Já nemohu být diskriminována kvůli mému Krédu. Náleží mi právo kritizovat sodomii. Tečka a basta.

Musíme vyhodit tuto světovou diktaturu, a tu mi přichází na mysl, co říká Tolkien: "Jeden muž, jedna žena, jeden hobit může zastavit temnotu." Nikdo z nás není tak bezvýznamný, aby nemohl být kamínkem, který zablokuje mechanismus, a já jsem se rozhodla, že budu kamínkem, který mechanismus zablokuje. (…) Je důležité, abychom nastoupili a šli cestou Pravdy.

Když není, tak prostě není

De Mari pak činí zajímavou analogii mezi transsexualitou a potratem:

V obou případech se ocitáme v operačním sále, a v obou případech je zde něco, co se pak vyhodí do odpadků: živý plod (kterému se ‚ze šetrnosti‘ říká „shluk buněk“) a který se ještě hýbá a je vyhozen spolu s obvazy do odpadků; v druhém případě je to zdravý funkční orgán, který se skartuje a rovněž hodí do odpadu.

Když dovolíte, něco mi zde nesedí. Teorie, podle které, v případě, že „trans“ je žena, její ženská mysl v mužském těle skončí. Něco takového může přijít na mysl jen psychologovi, který je přesvědčený, že psyché a tělo mají k sobě daleko a neví, že psyché se rodí z těla, takže není možné, aby mužské tělo mělo psyché ženy.

Čtěte ZDE: Dojemné: Santa si našel homopartnera. Norové už mlčí. Poznáváte ještě svůj kdysi tak krásný svátek narození Páně? K muslimům a židům by si to nedovolili. Nastaví křesťanská menšina pro údery i druhou tvář? Všechno souvisí se vším...

Psycholog nedělá zkoušky z chirurgické fyziopatologie. Jinak by nepřišel na myšlenku, že muž se může stát ženou a naopak. Pochva je absolutně neopakovatelný orgán. Když tu není, tak tu není.

Nová árijská rasa?

Také úvahy o nových formách „chirurgické operace“ jsou zajímavé. Ukazují mimo jiné, jak tyto lékařské výkony fungují jako součást známého procesu „Overtonovo okno“.

Medicína říká, že pracuje v zájmu pacienta, lékař tedy nemůže dělat to, co si usmyslí pacient. Když přijde pacient a požádá tě, abys mu amputoval ruku, máš mu ji amputovat?

Podívejte se: kromě těch, kteří chtějí vykastrovat, jsou zde jiní (snad trochu méně bizarní) a ti žádají o amputaci: „Já už tuhle moji paži nemám rád. Chci ji amputovat a chci protézu podle poslední módy“. To není fantazie. Taková individua se začínají objevovat. Začne se s varlaty a pak dojde na ruku. Jaký je v tom rozdíl?
Tím se rozpoutává kolektivní psychóza. A takoví ovládají svět. Před několik dny jsem slyšela v rádiu, že skupina výrostků napadla člena Arcigaye (Arcigay je jedno italské sdružení LGBT). Ptám se: Je to zpráva, která patří do rádia? Všichni jsme byli někdy v životě napadeni. A pak se objeví zpráva, že gay spáchal sebevraždu. Proč? Protože „gayství“ je nyní nová árijská rasa.

Vymíráme...

Paní doktorka nepřehlíží ani Bergoglia. Někteří jsou z toho pobouření.

Proč? Já přece mohu někoho milovat, ale to mi nebrání, abych odsoudila to, co dělá, mám naopak povinnost to říct. Ale my se raději utopíme v milosrdenství, které je vykreslené jako cukrová pěna. Jenomže my máme být nikoliv pěna, ale sůl země, proto naší první povinností je říct: „Tady se mýlíš!“

Cizoložnici nemůžeme fyzicky trestat, ona má být spasena, ale tak, jak to říká Ježíš: „Jdi a už více nehřeš“. Soužití je hřích!

A pak je zde jasná perspektiva osudu naší civilizace, tolik pokřivené a bez Boha, která přetvořila ženu na něco, čím nemůže být, ledaže zcela převrátíme přirozená a tradiční kritéria civilizace.

Pánové, vymíráme... Úkolem společnosti je chránit mateřství, ale nikoliv tak, že potrat je zdarma, nebo tak, že jestliže přivedu na svět dítě, za čtyři měsíce se musím vrátit do práce, protože ceny jsou tak vysoké, že můj muž mě nestačí uživit.

Čtěte ZDE: Báječný nový svět: Dva roky basy za citování Bible? Ústava se hodí leda na onu místnost. Smí se jen mainstreamové křesťanství? A co to vlastně je? Hle, západní svoboda slova! Reportáž psaná na oprátce, nebo Kafkův Proces?

Propast bez návratu

Chtějí, aby ženy neměly možnost zůstat doma. A tak máme dětské azyly: Podle vás, může se čtyřměsíční děťátko cítit dobře s úplně cizí osobou? Stoupají v něm stresové hormony, onemocní, a co mu dáme? Antibiotika. Ale lék, který to dítě potřebuje, je náruč vlastní matky.

Toto je apokalypsa společnosti, která vymírá. Společnosti neumírají, protože by byly vyvražděny, ale protože páchají sebevraždu tím, že ničí rodinu.

Jestliže pro rodinu nebude obnoven vlastní tradiční řád politický, sociální a morální, koncipovaný s dokonalým a řádným vymezením rolí, čeká ji propast bez návratu.

Když situace dospěla do tak propastného stádia, nemůže být obnovena stejným způsobem, jakým byla rozvrácena. Vyzbrojme se bez kompromisů a bez zbabělosti k obnově tradiční rodiny, krbu Kristova světla.

Pokud si někdo myslí, že Silvana De Mari „neřekla nic zvláštního“, když si všímá věcí, o kterých by se mělo normálně mluvit, zveme ho, aby se podíval na „normální zralé svědomí“ v době, kterou prožíváme. Době, kdy se tak zbagatelizovaná normalita uprostřed morálního a sociálního marasmu se hledá v potu tváře.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho. Víra v Něj je cesta zdravého rozumu. Stovky proroctví a stovky vzkříšení. Ateismus je rovněž víra - bez Víry. On žije a je přítomen mezi námi!

Postní naděje: Skutečnost nebo klam? Už i vědci souhlasí, že všechno vzniklo z ničeho....

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive pro celý Západ? Kříž nad Amerikou. Ze země vylezou miliardová mračna cikád. Varování? Příležitost? Jednou za 32 000 000 let. Porozumíme?

Velké zatmění v USA: Přesně za měsíc to začne. Znamení biblických rozměrů? Vzkaz z Ninive...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky