Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Jde do tuhého: Merkelová zatáhla za záchrannou brzdu, a ta jí zůstala v ruce. Spolek ochotných líčí past. Miliardy Erdoganovi a úplné otevření bran. Zbrojní sklady pro uprchlíky se plní. Pryč z toho ESSSR!

Jde do tuhého: Merkelová zatáhla za záchrannou brzdu, a ta jí zůstala v ruce. Spolek ochotných líčí past. Miliardy Erdoganovi a úplné otevření bran. Zbrojní sklady pro "uprchlíky" se plní. Pryč z toho ESSSR!

1. 12. 2015

Tisk článku

Radek Pokorný se zamýšlí nad důsledky nedělního "poplácávání se" v Bruselu mezi EU a Tureckem, které pro nás může být jak začátkem konce, tak naopak nadějí - pokud pochopíme, o co se nyní hraje

Na první adventní neděli 29. listopadu v roce 2015 se rozštěpila Evropská unie. Toto se možná budou učit naše děti v hodinách dějepisu v naší opětovně svobodné zemi, v době, kdy na bruselského molocha budou pamětníci vzpomínat jako na zaniklý Sovětský svaz. Nesmysl? Zbytečné naděje? Že zánik třetího protektorátu (po nacistickém a sovětském) je možný jen skrze nějakou globální katastrofu, kterou si ale nikdo nepřejeme? Dost možná.

pp

Tvrdé jádro sebevrahů

V každém případě to, co se odehrálo v neděli v Bruselu, vyvolalo nejen paniku mezi „bruselským lidem“, ale také mezi jejich pátými kolonami v evropských zemích. Angela Merkelová, která se v Německu dostává pod stále silnější tlak (jehož průvodním jevem jsou již i hlasy zevnitř CDU i CSU, že by již neměla v roce 2017 kandidovat na kancléřku), se pokusila zatáhnout za záchrannou brzdu. Ta jí ovšem zůstala v ruce.

Poučení z víkendového summitu pro nás? Je čas z toho spolku rychle vypadnout. Postavit plot a hlídat hranice 

Merkelová se vydala v zoufalství na tenký led. Chce vytvořit jakési tvrdé jádro zemí, ochotných pokračovat ve zničující politice a rozdělit si v první fázi 400 000 tzv. uprchlíků z tureckých utečeneckých táborů. Do skupiny sebevrahů se přihlásily vlády, jejichž domácí voličské preference padají stejně strmě jako "matce národů" z Berlína: Německo, Rakousko, Nizozemsko, Řecko, Belgie, Finsko, Švédsko a Lucembursko.

Zejména účast Řecka působí v této souvislosti jako drsný vtip. Je to podobné, jako kdybychom si vzali do záchranného člunu z potápějící se lodi místo nafukovací vesty mlýnské kolo. „Myšlenka je taková, že nahradíme ilegální migraci právně ukotvenou migrací. Bude to složité, ale rozhodně to bude za tu námahu stát,“ vysvětlila sociální inženýrka Merkelová.

pp

Čtěte ZDE: Asselborn: Hrozí rychlý rozpad EU. Začal puč proti Merkelové? Viktor Orbán: migrační vlna je spiknutí k odstranění národních států. "Sněm" kolaborantů v Americkém centru v Praze a prohraná bitva dlouhé války

Čtěte ZDE: Imigrantská vlna se valí dál: Uprchlíci, nebo invazní jednotky? Soros už nezastírá, že jde o plán na zničení Evropy. Pád Merkelové - rozpad EU? Čechova předpověď. Začalo odpočítávání?

Francie takticky vyčkává

Do Titaniku kupodivu nenastoupila Německu vždy otrocky věrná Francie. Většina komentátorů se shoduje na tom, že Hollande si to prostě nedovolil z aktuálních politických důvodů. Za čtrnáct dní totiž proběhnou ve Francii v některých departmentech volby a toto sebevražedné politické gesto by přihrálo další hlasy Národní frontě Marine Le Penové, která tím možná zahájí svůj "pochod" na Elysejský palác (2017).

Jako by kancléřka Merkelová již ani příliš nepočítala s tím, že se jí podaří udržet ESSSR (Evropský svaz sovětských socialistických republik) pod německou dominancí pohromadě. Napovídala by tomu i dohoda na přerozdělení peněz z takzvaných strukturálních fondů a fondů soudržnosti, kterými Brusel dosud korumpoval politiky ze střední a východní Evropy. Eura na přilepšenou (také z našich daní) by se teď měla nově nasměrovat do Turecka.

Zatím jen bratru nějaké tři miliardy úplatku pro prezidenta Erdogana a jeho rodinný klan, výměnou za slib, že trochu omezí byznys s migranty na řecké ostrovy. Neposlušné středoevropské státy by naopak měly o "spropitné" přijít. Stále zuřivější migrantská "máma Angela" se totiž vyjádřila, že je frustrována odporem středoevropských zemí. Proto se zřejmě rozhodla trestat.

Čtěte ZDE: Merkelová a Hollande - novodobí šafáři: Používají migranty jako zbraň. Konečný cíl - nová rasa. Svěrací kazajka národů praská. Kolik švů zbývá k výbuchu? Znovu na Albertov

Čtěte ZDE: Polsko na cestě z pasti: První zahřmění před zemětřesením. Kavárny ztichly. Otřes pro německý Brusel. Dobrá zpráva i pro nenarozené. Démoni ze Star Wars mají problém

Rozštěpení EU

Předseda Evropské komise Jean-Claude Juncker o tomto „vzdorosummitu“ prohlásil: "Toto je schůzka těch států, které jsou připraveny přijmout velké počty uprchlíků z Turecka legálně." Odpověď proč bruselské elity riskantně přikročily k tomuto faktickému počátku rozštěpení EU hledejme nejspíš v Polsku. V nedávných volbách poslali Poláci s drtivou převahou vládnout odůrce Bruselu a Berlína z národně konzervativního Práva a Spravedlnosti (PiS). Bruselané tak ztratili hlavního regionálního spojence, který - řízen "trafikantem" Donaldem Tuskem jako "evropským prezidentem" - záškodnicky ovlivňoval politiku středoevropských zemí a účinně mezi ně vrážel klín, jak jsme toho byli naposledy svědky ucuknutím Polska v případě přijetí povinných uprchlických kvót, od kterých se nová polská vláda distancuje.

Premiérka Beata Szydlová ostatně nechala symbolicky odstranit i modré hadry se žlutými hvězdami z úřadu vlády. Aby toho nebylo málo, valí se na „bruselský ústřední výbor“ i další pohromy: Již zmíněné prezidentské volby ve Francii, parlamentní v Rakousku a také referendum o vystoupení Velké Británie z EU. Ve světle nedělního "koncentračního" summitu Ochotných, tak vyvstává několik otázek.

Vstupujeme tím do nové fáze, v níž "produkční" nové Evropy, rukojmí zaoceánských režisérů, odhodí rukavičky? Chystá se snad spuštění rozsáhlých imigračních nepokojů a dalších divadelních „teroristických útoků“, které přenesou "občanskou válku" přímo na starý kontinent? Byl pařížský masakr jen malou ochutnávkou? Odpovědi budeme znát možná dříve, než si myslíme.

pp

Čtěte ZDE: Před bruselským diktátem: S "Klausovou výjimkou" by se nás netýkal. Migrační tsunami podle zednářských plánů. Státy musejí zmizet. EUROMED: Přerozdělit do zemí EU až 80 miliónů muslimů

Čtěte ZDE: Ještě několik otázek k pařížskému divadlu, které by neměly zapadnout: Kdo a proč nás tahá za nos? Zacvičí si na nás příště chemickými zbraněmi? A imigranti mezitím tiše dál proudí, proudí a proudí...

Zbraně a výpalné

Stále se množící zprávy o zabavení rozsáhlých zásilek zbraní do Evropy ukazují, že „invazní jednotky“ imigrační armády se systematicky rozmisťují na své „block posty“. Jen o tomto víkendu v Itálii zadrželi více než 800 brokovnic z Turecka, které podle všeho mířily k islamistům do Belgie. „Zásilka nebyla řádně nahlášena úřadům podle zákonů zaměřených na prevenci obchodování se zbraněmi. Jako příjemce byla zapsána společnost v Belgii. Bylo ale riziko, že zásilka skončí v jiných rukou," sdělil diplomaticky šéf terstských celníků Gabriele Baron. Kolik takových zásilek ale nikdo neodhalí?

Takže si to zopakujme: Merkelová nejenže hodlá platit „výpalné“ Turecku z oněch "strukturálních fondů. Ale i náš vyjukaný "velký šéf" premiér Sobotka ji kývl, že ještě i my přidáme ze svého dalších 700 milionů na podporu tureckým teroristům z našeho státního rozpočtu. Není sice na důchody, na opuštěné děti, ale - jak říkával současný šéf jeho poradců, když chtěl být premiérem: "Zdroje jsou".

pp

Čtěte ZDE: Merkelové diplomatický "majstrštyk": Import tureckých muslimů. Z deště rovnou pod Niagáru. Čas pro Thomase Jeffersona a jeho výzvu k dobře organizované a ozbrojené domobraně?

Čtěte ZDE: Výstřely z pařížské Aurory startují běh o život. Stanné právo ve Francii. Povinné ubytování a služba migrantům v Německu. Sobotka a Chovanec u nás mezitím potichu připravují totéž. Zbývá občanský odpor a Miloš Zeman

Turci vítejte!

Prezident Miloš Zeman celý obchod přirovnal správně k placení „tributů“ v době Římské říše, které měly odradit barbarské jednotky před vypleněním Říma. Asi jsme se nepoučili. Platili jako mourovatí - a Řím byl barbary nakonec (pochopitelně) stejně vyvrácen.

My ale jdeme ještě dál. Aby to nebylo pro "barbary" tak obtížné, umožníme jim i bezvízový provoz mezi "Schengenem" a Tureckem. Geniální. Televizní záběry valících se hord budou rázem minulostí. Zatímco nyní se obchodovalo v Turecku s falešnými pasy, teď se začne obchodovat se státním občanstvím pro "migranty". K čemu obtížné cesty na člunech? Jste Turek? Vítejte a vstupte i bez pobízení soudružkou Merkelovou!

pp

Čtěte ZDE: Turci se přepočítali a couvají: Za vším hledej špinavé peníze. Důkazy o financování islamistů Západem a Tureckem. Ropný IS - byznys Erdoganova rodinného klanu. Zabije Putin dvě mouchy jednou ranou?

Čtěte ZDE: Braňme svého šerifa: Kampaň proti prezidentu Zemanovi dostala nový náboj. „Islamisté“ našich médií a politiky pálí ze všech pozic. Konvička jako test. Muslimův bratr nás chce zavřít. Postavme plot!

Postavit plot a hlídat hranice

Pak už ty milióny ani nebude možné počítat, ani proti nim stavět ploty. Přijedou úplně legálně - a prostě tady zůstanou. Zčásti budou přijímat stědré sociální dávky, zčásti bojovat. Zbraně už sem hrnou po tisících - a nám ty naše naopak Brusel sebere.

Prezident Zeman nazval premiéra Sobotku, který na všechny tyto podmínky rozzuřené kancléřce Merkelové kývl,  bezpečnostním rizikem pro naši zemi. Hodně jemné vyjádření.

A poučení z víkendového summitu pro nás? Je čas z toho spolku rychle vypadnout. Postavit plot a hlídat hranice. Hned.

pp




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky