Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU
Evropané se probouzejí: Odpor proti očkování roste. V červnu se v Británii sejde G7. Operace Koronavirus bude ukončena. Cíl splněn: Trump odstraněn, ekonomiky zničeny, populace ve stresu. Čas k Velkému resetu totality NWO

Evropané se probouzejí: Odpor proti očkování roste. V červnu se v Británii sejde G7. Operace Koronavirus bude ukončena. Cíl splněn: Trump odstraněn, ekonomiky zničeny, populace ve stresu. Čas k Velkému resetu totality NWO

22. 1. 2021

Tisk článku

Vladimír Prochvatilov vyslovuje nečekané konspirační resumé světových koronaběsů v boji proti fiktivní pandemii koronaviru – do plánovaného summitu G7 globalisté pandemii prostě odpískají

Ve dnech 11. – 13. Června se v britském letovisku Carbis Bay na atlantickém pobřeží poloostrova Cornwall uskuteční summit G7 za účasti vysokých představitelů Evropské unie. Lídři „sedmičky“ se setkají osobně tváří v tvář. Minulý rok se summit neuskutečnil kvůli koronaviru.

Na setkání států a vlád Velké Británie, Německa, Itálie, Kanady, USA, Francie a Japonska byli pozváni vedoucí představitelé EU, Austrálie, Indie a Jižní Koreje. Jak je uvedeno v komuniké vlády Spojeného království, budou diskutovány otázky „pandemie“ a změny klimatu.

Co hrozba nákazy COVID-19?

Přímé fyzické setkání vůdců deseti zemí a nadnárodní Evropské unie nemůže znamenat nic jiného než tu okolnost, že do léta bude učiněn kříž nad „pandemií“ a hosté z Cornwallu nebudou následně muset doma sedět v karanténě.

Britský premiér Boris Johnson není z těch lidí, kteří by neměli odpovědnost za své činy. A ani Královská univerzita v Londýně, kde se zrodila ideologie neexistující „pandemie“, se neohradila proti ohlášenému setkání (o britské stopě „v boji proti koronaviru“ psal „Fondsk“ v květnu 2020). Přitom nyní se ve Velké Británii, pokud máme věřit informacím britských úřadů, šíří „hrozná“ britská mutace koronaviru.

Znamená to tedy, že britské úřady věří, že do června 2020 bude COVID-19 poražen a lidem shromážděným v Cornwallu nic nehrozí? Na čem je tato víra založena? Pojďme se podívat na statistiky.

Vyhlídky boje s pandemií

Na konci prosince 2020 obdržely všechny země EU první dávku vakcín od americké společnosti Pfizer a německé společnosti BioNtech, celkem asi 300 milionů dávek (populace států Evropské unie čítá 447 milionů). Všechny současně – tomu se říká transatlantická solidarita.

V polovině ledna bylo v Evropě proočkováno vakcínami Pfizer/BioNTech méně než 1% (!) obyvatel. 99% populace se tomuto očkování tak či onak vyhýbá. Počtem „napíchnutých“ přesahuje v Evropě toto číslo Velká Británie a Island (1,46% a 1,35%). 

V Evropské unii je lídrem v očkování Dánsko. Od 27. prosince, kdy si první důchodce z Dánska Leif Heiselberg vyhrnul rukáv, aby si nechal píchnout injekci z dózy označené Pfizer/BioNTech, celé dvě procenta Dánů souhlasily s aplikací uvedeného přípravku do svého těla, což je mnohem více než v ostatních zemích EU. Nejblíže tomuto rekordu jsou Itálie (1,3%) a Slovinsko (1,2%). 

Navzdory prohlášením dánské vlády, že všechny „prioritní skupiny“ (zdravotníci a staří lidé) budou očkováni do dubna, a poté bude vakcína nabídnuta zbytku populace, očkování nejen v Dánsku, ale v celé Evropské unii je mírně řečeno liknavé a pomalé. V listopadu probíhaly v Dánsku po devět dní masové protesty proti zákonu o povinném očkování a vláda byla nucena od něho upustit.

 

Čtěte ZDE: Velký reset realitou: Jízdní řád na rok 2021? Mráz přichází z Davosu. Nač je covidová kouřová clona? Nebudete nic vlastnit a budete šťastní! Fúze biologické a digitální identity? Zbytky svobody na popravišti. Mao by záviděl

Kdo je ochoten k vakcinaci?

V Německu je podle průzkumů veřejného mínění o něco více než polovina populace ochotna nechat se očkovat vakcínou Pfizer/BioNTech. Ve Francii je tato míra ochoty 40%. Rovněž většina Rakušanů se dát očkovat nehodlá a počet odmítačů se zvyšuje. Podle průzkumu Vídeňské univerzity, pokud byla na podzim roku 2020 téměř polovina rakouských občanů připravena k očkování, nyní se jejich počet snížil o třetinu; Rakušané sabotují i bezplatnou testovací kampaň na koronavirus.

Většina (60%) Švédů rozhodně nechce být očkována a vakcínu kategoricky odmítá. V roce 2009 ve Švédsku, kdy tam domněle zuřila prasečí chřipka, prodělalo očkování proti prasečí chřipce 5 milionů lidí, čili téměř polovina populace. Dostali injekci preparátu Pandemrix britské farmaceutické společnosti GlaxoSmithKline a výsledkem byla katastrofa: mnoho dětí a dospělých trpělo vážnými vedlejšími účinky. U téměř 500 lidí se vyvinula narkolepsie – nervové onemocnění, při němž člověk není schopen kontrolovat cyklus spánku a bdělosti.

V Itálii se podle agentury Kantar Group pro marketingový průzkum chce dát očkovat více než 70% populace. To je nejvyšší hodnota v Evropě, ale odpůrci vakcín z hnutí No Vax toto přesvědčení Italů postupně podkopávají.

Obyvatelé České republiky a Slovenska jsou rovněž ve vztahu k očkování proti COVID-19 skeptičtí. Podle průzkumu zveřejněného v prosinci Slovenskou akademií věd se asi 45% respondentů v obou zemích nechce dát očkovat a asi každý třetí si nemyslí, že nový koronavirus je horší než chřipka. Téměř 40% respondentů uvedlo, že počet úmrtí na COVID-19 považuje za záměrně přehnaný.

Neúnosné riziko vakcinace

Existuje spousta důvodů ke skepsi, a to nejen pokud se týká produktů Pfizer a BioNTech, ale také Americké Moderny.

Celkem 55 lidí v USA zemřelo po očkování proti koronaviru preparáty od Pfizer/BioNTech a Modernyuvádí The Epoch Time s odkazem na zprávy lékařských institucí a komentáře příbuzných.

V Norsku po očkování proti COVID-19 zemřelo nejméně 23 lidí. Jde o oficiální údaj oznámený tiskovou službou norské agentury pro léčivé přípravky.

Německý institut Paula Ericha vyšetřuje příčiny úmrtí deseti lidí po očkování vakcínami Pfizer/BioNTechuvedla vedoucí oddělení pro bezpečnost léčiv a preparátů Brigitte Keller-Stanislavská.

Souběžně s tím vyplouvají na povrch fakta o nátlaku ze strany německých úřadů na Evropskou agenturu pro léčiva (EALS) s cílem co nejdříve certifikovat vakcíny proti koronaviru, zejména americko-německé vakcíny z produkce Pfizer a BioNTech.

Z Číny zazněla hlasitá výzva odborníků (na PP ZDE) k pozastavení používání vakcíny Pfizer u starších lidí v souvislosti s případy úmrtí v Norsku. Podle čínského imunologa Zhang-qiana byla nová vakcína mRNA vyvinuta ve spěchu a nikdy nebyla použita ve velkém měřítku k prevenci infekčních chorob, tudíž její bezpečnost nebyla ověřena.

 

Čtěte ZDE: Nebezpečná vakcína: I zastánci očkování varují. Co motivuje politiky? Proč Babiš objednal právě tuto? Výzva profesora: Neberte to. Úskalí alternativy. Varování proniká už i do mainstreamu. Vyslyší jej lidé, co nevěří "konspiracím"?

Odpor zdravotníků k vakcinaci

Nikoli nadarmo se lékaři v Německu a v USA odmítají nechat očkovat preparátem Pfizer/BioNTech. Sice 73 procent německých lékařů je údajně ochotno nechat se očkovat, avšak pouze polovina všech zdravotních sester a ošetřovatelů. Mnoho lidí s vakcinací raději nespěchá, jako například Vivienne Kochmannová, zdravotní sestra na berlínské klinice Bethel: „Jsem v tomto směru velmi opatrná,“ říká„... Tato látka je zatím nová a dá se říci, že si nejsem stoprocentně jista.

Tisíce zdravotníků v USA odmítají očkování. Až polovina zdravotnického personálu v Kalifornii a Texasu uvedla, že se nedají očkovat; Vakcinaci odmítá také 60 procent zaměstnanců pečovatelských domů v Ohiu, stejně jako 40 procent zdravotníků v Los Angeles.

Zdravotní sestra z New Jersey napsala, že je přesvědčena, že ona a její kolegové budou před zahájením masového očkování podrobeni vakcinaci jako pokusná morčata.

April Lou, jednatřicetiletá zdravotní sestra z Kalifornie, sdělila korespondentu z Los Angeles Times, že při volbě mezi rizikem nákazy COVID-19 a rizikem poškození zdraví neznámou vakcínou se rozhodla pro COVID-19.

Ukončení operace Koronavirus

Odkud tedy berou organizátoři červnového summitu ve Velké Británii takovou důvěru v rychlé vítězství nad koronavirem? Na tuto otázku existuje velmi jednoduchá odpověď. Do té doby bude „operace Koronavirus“ z mnoha důvodů ukončena a již nebude nutné nechat se vláčet masovou hysterií okolo fiktivní pandemie COVID-19.

Zdroj.




Tagy článku

Doporučujeme

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války je zločin. Vyznamenat Clintona? Nechutné! Kdy vystoupit z NATO? Udělali z ČR překupníka zbraní. Lejnová patří za mříže. EU je zločinecká organizace. Uvidíme se na Václaváku?

PRO a proti: Připomíná Rajchl Fica? Chci orbanizovat českou politiku! Prodlužování války...

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí - to my jemu. Myš, která řve ze Strakovky i z Hradu. Udělali z nás fialový terč. Pokud bojovat - tak s nimi! Chcete umírat za NATO?

Oslavy smrtícího objetí: Vláda hostila slet válečných pošahanců a gaunerů. Rusko nám nehrozí...

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky