Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Nepodvolený hlas ze Slovenska: Tohle se Fialovi nemůže podařit! Odkud dostal povel k rozbití V4? Je zakazovali dřív než nás. Zátah jako proti drogovému bossovi. Už není čas jen psát. Proč démon mlčel? Máme společný osud

Nepodvolený hlas ze Slovenska: Tohle se Fialovi nemůže podařit! Odkud dostal povel k rozbití V4? Je zakazovali dřív než nás. Zátah jako proti drogovému bossovi. Už není čas jen psát. Proč démon mlčel? Máme společný osud

08.03.2024

Dva zločinci v čele státu: Rozvědčík 107 z nás dělá první cíl ruské odvety. Tupec Fiala nám znepřátelí i Slovensko. Fico zachraňuje Slovensko. Podaří se Klausovi zachránit vztahy rozmetané idiotským třeštěním fialovců?

Dva zločinci v čele státu: Rozvědčík 107 z nás dělá první cíl ruské odvety. Tupec Fiala...

Kudla v zádech: Brusel uzavřel dohody o volném obchodu. Ukrajinský likvidační model. Ve Varšavě farmáři s tamní fialovou vládou bojují v ulicích. V Praze ti vedení papaláši z AK jsou ukáznění. Udělá jim Pan Rohlík to, co Jandejskovi?

Kudla v zádech: Brusel uzavřel dohody o volném obchodu. Ukrajinský likvidační model. Ve...

Válečnická blamáž: Francie tentokrát prohrála ještě před výstřelem. Macron hodil zpátečku. Co se honilo hlavou kamarádům. Ve společném boji za hodnoty. Čas zbabělosti. Přijde Den smíření?

Válečnická blamáž: Francie tentokrát prohrála ještě před výstřelem. Macron hodil zpátečku....

Je to jasné: V podzimních volbách bude stát Trump. Proti komu? Bidenovi? Pokud se nepodaří Trumpa zavraždit, Biden nejspíš odstoupí. Kdo dementa nahradí? To se ještě neví. Nebezpečí rozpadu USA se zvětšuje.

Je to jasné: V podzimních volbách bude stát Trump. Proti komu? Bidenovi? Pokud se nepodaří...

Všechno je jinak: Co dělá Micron v Praze? Jaderky? Ne. Ukrajina? Kdeže. Kongo! Hutiové útočí s rusko-čínskou navigací. Co s vražděnými Palestinci v Gaze? Šokující možnost. To až Putin s Trumpem? Velký Izrael, malá Ukrajina?

Všechno je jinak: Co dělá "Micron" v Praze? Jaderky? Ne. Ukrajina? Kdeže. Kongo! Hutiové...

Strašlivá cena za Macrona: Francii čeká další debakl. Vyšle Paříž na ukrajinská jatka Cizineckou legii? Pomatený záměr může spolknout nanejvýš Fiala a Hrad 107. Jen tupci totiž mohou doufat, že tím zvrátí výsledky voleb do EP

Strašlivá cena za Macrona: Francii čeká další debakl. Vyšle Paříž na ukrajinská jatka...

Západ se kouše do vlastního ocasu: Odhalené plány fanatiků války. Další provokace NATO. Fico - naděje i pro nás. Rusko je velká slovanská civilizace. Do Prahy jede Aspen. Putin není mluvka. Osvoboditelé č. 2. A co Placatá Země?

Západ se kouše do vlastního ocasu: Odhalené plány fanatiků války. Další provokace NATO....

Gatesovo „digitální ID“: Brusel otevřel dokořán bránu otroctví. Jak konečně zničit nepodvolené. Peněženka? Ne, okovy. Ochromit život neposlušným. Jdou dál než Hitler a Mao. Projdou jim jejich zločiny proti lidskosti?

Gatesovo „digitální ID“: Brusel otevřel dokořán bránu otroctví. Jak konečně zničit nepodvolené....

Vlna za vlnou: Generálové konspirují proti kancléři, nebo s ním? Macron a trpaslíci volají Na Moskvu! I Hácha na Hradě s fialovou smečkou. USA zatím mlčí. 5. 11. je to datum. Smete nás devátá vlna?

Vlna za vlnou: Generálové konspirují proti kancléři, nebo s ním? Macron a trpaslíci volají...

Německo plánuje zničit Krymský most: Tajná nahrávka špiček Bundeswehru. Německé Taurusy a francouzské Rafaely to prý zvládnou. Hlavně aby se to nedozvěděl světový tisk. Scholz kráčí v Hitlerových stopách. Nepoučitelní...

Německo plánuje zničit Krymský most: Tajná nahrávka špiček Bundeswehru. Německé Taurusy...

Jó, ta bruselská demokracie: To by tak hrálo, volit si, koho chcete! Už to vědí Maďaři, Slováci i Poláci. Právní stát je poslouchat na slovo. Poženou nás na ukrajinskou frontu? A co takhle třeba na tureckou? Brzy může být pořádné horko

Jó, ta bruselská demokracie: To by tak hrálo, volit si, koho chcete! Už to vědí Maďaři,...

Pentagon potvrdil: Macronovo šílení o válce NATO s Ruskem je OK. Jakmile Ukrajina padne, jdeme na Moskvu! Tedy vy, Evropané, USA se to peklo netýká. Rothschildův bankéř nás vede na jatka. Zbyde pro Fialu místo v letadle?

Pentagon potvrdil: Macronovo šílení o válce NATO s Ruskem je OK. Jakmile Ukrajina padne,...

Jourová na propagandistickém turné: Promírové síly označila za „zástupce Ruska“. Hlava jí nebere, proč korporátu nikdo nevěří, na rozdíl od svobodných médií. Hrůza z AfD. Nebezpečný Orbán a Fico. Co babu poslat do první linie?

Jourová na propagandistickém turné: Promírové síly označila za „zástupce Ruska“. Hlava...

Ostravský bard se nevzdává: Z SPD jsem neodešel, vyloučili mě. Vím o prodávání poslanců. Jak to bylo s flákancem? Eurofašisti vládnou v EU i u nás. Chci sjednotit vlasteneckou opozici! Musí mluvit všichni se všemi. Jak na to?

Ostravský bard se nevzdává: Z SPD jsem neodešel, vyloučili mě. Vím o prodávání poslanců....

1 ... 4 5 6 7 8 ... 389


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky