Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Letadlo se s námi řítí k zemi: My nic, to Putin! volá kapitán a posádka. Tankují zelenou lež. Dobře proškolení Jakešem. Hanička Jandejsek. Ideově vypečený rohlík. Troufne si Čupr na Němce? Vyměňme pilota! Bojkot!

Letadlo se s námi řítí k zemi: My nic, to Putin! volá kapitán a posádka. Tankují zelenou lež. Dobře proškolení Jakešem. Hanička Jandejsek. Ideově vypečený rohlík. Troufne si Čupr na Němce? Vyměňme pilota! Bojkot!

22.02.2024

Nepodvolený Z. J. v centru dění: Byla Operace traktory na Prahu úspěšná? Lžou média o odjezdu nespokojených? Co s Agrární komorou? Co to udavač Vondra přinesl na Primu? Co se ztvrdlým Rohlíkem? Co chystají zemědělci dál?

Nepodvolený Z. J. v centru dění: Byla "Operace traktory na Prahu" úspěšná? Lžou média...

Naděje: I mezi mladými jsou vlastenci a nezkorumpovaní. Díky za traktory v Praze. Vystoupit z EU je reálné . Kromě toho, že budeme rozhodovat o sobě, se nic strašného nestane. Cesta je EFTA. S touhle vládou ale ne. Referendum!

Naděje: I mezi mladými jsou vlastenci a nezkorumpovaní. Díky za traktory v Praze. Vystoupit...

Traktory v Praze: Poklidných protestů se vláda ani Brusel nebojí. Proč zemědělci nezasypali vládní budovy hnojem? Smrtící Green Deal podporovaný Fialou a zaváděný EU. Klimatičtí lháři. Ukážou zemědělci sílu u volebních uren?

Traktory v Praze: Poklidných protestů se vláda ani Brusel nebojí. Proč zemědělci nezasypali...

Vzbouření na vsi: Traktory sílu zatím jen naznačily. Papaláši z Agrární komory s kámošem Fialou. I ty, Babiši? Tupouni v Jakešových stopách. Posmrtné dojení Navalného. Vraždění v Gaze bez konce. Med a další zázraky. Buďme pravdiví!

Vzbouření na vsi: Traktory sílu zatím jen naznačily. Papaláši z Agrární komory s kámošem...

Mnichovská fraška: Američané dávají od Kyjeva ruce pryč. Poslali druhou ligu - Kamalu. Nevalná vložka TOP-vdovy Navalné. Podomní obchodník s granáty Pavel 107. Že by nový díl pořadu komik a jeho svět? Kdo se bude smát naposled?

Mnichovská fraška: Američané dávají od Kyjeva ruce pryč. Poslali druhou ligu - Kamalu....

Traktory na prahu: Na Prahu! Fialový režim se poprvé začíná bát. Protestují ti, kteří nás živí. Kolaborují ti, které živí vláda. Sprostota a drzost bez mezí. Platí stávkokazy z našich daní. Oni jsou režim? Tak pryč s ním!

Traktory na prahu: Na Prahu! Fialový režim se poprvé začíná bát. Protestují ti, kteří...

Avdějevka padla: Ukrajinské jednotky jsou v obklíčeném městě zablokované. Syrskyj ale nevysvětlil, jak mají vykonat jeho rozkaz a stáhnout se. Vzdát se, nebo zemřít? Berlín a Kyjev podepsaly další válečný pakt. Blíží se kapitulace?

Avdějevka padla: Ukrajinské jednotky jsou v obklíčeném městě zablokované. Syrskyj ale...

Hroucení státu: Ostudných osm let politického procesu s Babišem. Jak to celé dopadne? Když ústavní soud řekne: Krást je normální! Lze uhájit zbytky naší svrchovanosti? Podpořme pondělní protest zemědělců! Není vše ztraceno!

Hroucení státu: Ostudných osm let politického procesu s Babišem. Jak to celé dopadne?...

TOP Pekarovou vzdělání minulo: Víš, děvucho, že Hitler plakal nad hrobem spojence Pilsudského? O smlouvě mezi německými nacisty a Polskem také nic? Jen Beneš smlouvu s nácky nepodepsal. Poslechni si Putina, a pouč se, babo!

TOP Pekarovou vzdělání minulo: Víš, děvucho, že Hitler plakal nad hrobem spojence Pilsudského?...

Zemědělci toho mají dost: V pondělí to vypukne. Výborný bude v roli Štěpána výborný. Bojovníci a kolaboranti? Žádný velký myslitel. V Evropě to začíná vřít. Nechceme Green Deal, ani ukrajinské obilí. Bojují za nás. Podpořme je!

Zemědělci toho mají dost: V pondělí to vypukne. Výborný bude v roli Štěpána výborný. Bojovníci...

Báječný mladý svět: Právo dětí na fet. Výroba narkomanů. Syntetická marihuana do každé rodiny. Pirátská fialová vláda drogy toleruje. Hlavně o ní žádné dezinformace! Patologický woke svět je přece tak mňam mňam...

Báječný mladý svět: Právo dětí na fet. Výroba narkomanů. Syntetická marihuana do každé...

Němci v Hitlerově duchu: Stavte doma protiatomové kryty! Válka s Ruskem se blíží! Podle tajného dokumentu k ní má dojít už v létě 2025. Naverbujte i migranty! Ten řev ale vypovídá jen o strachu a zbabělosti válečných štváčů

Němci v Hitlerově duchu: Stavte doma protiatomové kryty! Válka s Ruskem se blíží! Podle...

Plán splněn: Lockdowny idiotizovaly mládež. Více voličů liberálních fašistů? Distanční katastrofa. Smrt reality. Virtuální školou k jistotě degenerace? Recept na tmu - více much jednou ranou. Velký Bratr jde za svým cílem

Plán splněn: Lockdowny idiotizovaly mládež. Více voličů liberálních fašistů? Distanční...

Vláda zbabělců a pokrytců: Servilní vůči Bruselu. Které znásilnění vadí? A které je naopak pokrokové? (Pře)výchova před Verdunem. Zastrašit a rozložit. Padáme na dno, ale prioritou je korespondenční volba a euro

Vláda zbabělců a pokrytců: Servilní vůči Bruselu. Které znásilnění vadí? A které je naopak...

1 ... 6 7 8 9 10 ... 389


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky