Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Nevyhlášená válka již také u nás: Imigrantská vzpoura v Bělé. 50 milionů „uprchlíků“ pro novou „euroasijsko-negroidní“ rasu. Vláda na to přidá z našich daní. Vezmeme obranu domovů do svých rukou?

Nevyhlášená válka již také u nás: Imigrantská vzpoura v Bělé. 50 milionů „uprchlíků“ pro novou „euroasijsko-negroidní“ rasu. Vláda na to přidá z našich daní. Vezmeme obranu domovů do svých rukou?

31.07.2015

„Utajený“ summit tří: Protiváha Americe i NATO. Sankce jako šance Ruska na změnu světových poměrů. Pojedeme čínským rychlovlakem? A což takhle zakroutit dolaru krkem?

„Utajený“ summit tří: Protiváha Americe i NATO. Sankce jako šance Ruska na změnu světových...

V polovině prázdnin: Za pár dnů opět vypukne džungle před tabulí. Víme o tom? Vzdělávací estráda. Inteligentní modelína a necitlivé stádo. Prsaté a vousaté děti - budoucnost národa?

V polovině prázdnin: Za pár dnů opět vypukne "džungle před tabulí". Víme o tom? Vzdělávací...

Islámský stát: Recyklovaná Al Kajda stvořená CIA na pochodu. Kde berou džihádisté peníze a zbraně? Krvavé divadlo pro média. Koho vytáhnou globální elity příště? Budoucnost je naše

Islámský stát: Recyklovaná Al Kajda stvořená CIA na pochodu. Kde berou "džihádisté" peníze...

Tribunál OSN k vyšetření tragédie MH/17: Fraška a pokrytectví. Viníci chtějí zahladit stopy. Strach z ruských důkazů. Možný vrah vyšetřuje a má právo veta. Byly to izraelské rakety?

Tribunál OSN k vyšetření tragédie MH/17: Fraška a pokrytectví. Viníci chtějí zahladit...

Byznys ze Syřanama začina: Přivezte jich milijon. Hystoryje obvini Sobotku z multykulturni kolaborace. Penize a dotace, z kerych žiju neziskovky, nesmrdi

Byznys ze Syřanama začina: Přivezte jich milijon. Hystoryje obvini Sobotku z multykulturni...

Neziskovky a vláda – versus lid naší země: Kdo k nám tlačí „uprchlíky“? Platí si Německo a Brusel zdejší Pátou kolonu? Luxusní život z našich daní. V čím zájmu?

Neziskovky a vláda – versus lid naší země: Kdo k nám tlačí „uprchlíky“? Platí si Německo...

Suché léto něco připomnělo: Jsme na prahu války o modré zlato? Pitné vody ve světě ubývá. Může se to brzy dotknout každého z nás. Opravdu je situace tak vážná?

Suché léto něco připomnělo: Jsme na prahu války o modré zlato? Pitné vody ve světě ubývá....

Černé seznamy v Kyjevě: Zakázané filmy, televize i hudba. Depardieu a 600 dalších umělců Západu má stopku. Drancování černého zlata. Válka jako krycí manévr. Čeká nás to také?

Černé seznamy v Kyjevě: Zakázané filmy, televize i hudba. Depardieu a 600 dalších umělců...

Hormonální válka proti dětem: Pijeme zženštělou vodu? Hermafrodit s ploutvemi. Rakovina prsu a epidemie neplodnosti. Dokázal by estrogen zkrotit Hitlera?

Hormonální válka proti dětem: Pijeme zženštělou vodu? Hermafrodit s ploutvemi. Rakovina...

Teroristé v Tunisku? Báječné! Nový-starý spojenec Spojených států. Západ plánuje „balkánskou“ válku. Trojcestný ventil jménem ISIS. Týká se i nás

Teroristé v Tunisku? Báječné! Nový-starý spojenec Spojených států. Západ plánuje „balkánskou“...

Záhadná Archa u Ptyče: Sem se uprchlíci nedostanou. Kryt pro vyvolené? Jezdí oligarchové na dovolenou  se zlatými cihlami? Vzplane poslední bitva v roce 2017?

Záhadná "Archa" u Ptyče: Sem se uprchlíci nedostanou. Kryt pro vyvolené? Jezdí oligarchové...

Čeští záložáci proti válce: Budí se nové blanické vojsko? Rozporuplné začátky skutečné národní obrody. Plukovník vrátil vyznamenání. Američtí veteráni zlořečí NATO. Jsme na prahu změny?

Čeští záložáci proti válce: Budí se nové blanické vojsko? Rozporuplné začátky skutečné...

Velká vesmírná loupež: Vrátí se Pluto do první ligy? Lze věřit snímkům americké sondy? Co když ani Země není planeta? Politicky korektní košile a střelba pod okny

Velká vesmírná loupež: Vrátí se Pluto do první ligy? Lze věřit snímkům americké sondy?...

Pokyn z evropské Kominterny: Rusko má prolévat nevinnou krev. Trůn i oltář říkají NE. Morbidní kšefty na klinikách strýčka Sama. Obamův Nejvyšší soud versus Putinova „Opravdová rodina“

Pokyn z evropské Kominterny: Rusko má prolévat nevinnou krev. Trůn i oltář říkají NE....

1 ... 320 321 322 323 324 ... 389


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky