Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Den vítězství je 9. květen: Před 70 lety skončila v Praze válka. Miloš Zeman zachraňuje v Moskvě čest Evropanů. Čeští kolaboranti ječí. Sjednotíme se za mír?

Den vítězství je 9. květen: Před 70 lety skončila v Praze válka. Miloš Zeman zachraňuje v Moskvě čest Evropanů. Čeští kolaboranti ječí. Sjednotíme se za mír?

09.05.2015

Proč je vítězem v britských volbách Pussy Riot? Famózní výsledek volebním systémem zaříznutého UKIP. Skotsko mění Londýn za Brusel. Stane se povolební Edinburgh Mekkou bolševického humanismu? Vstříc referendu o vystoupení z EU

Proč je vítězem v britských volbách Pussy Riot? Famózní výsledek volebním systémem zaříznutého...

Noční vlci i Marine Le Penová v Praze: Evropská unie je monstrum, které musí být zničeno. S ruskými motorkáři se na Olšanech modlil i Jaromír Jágr. V Bratislavě a ve Vídni je vítaly tisíce lidí. Naděje na mír stále žije

Noční vlci i Marine Le Penová v Praze: Evropská unie je monstrum, které musí být zničeno....

USA: Donutíme vás zatoužit po válce. Umíme to na deset způsobů a vždy na tom vyděláme. Vlastníme média i přisluhovače. Stoletý vrak parníku Lusitania má aktuální poselství

USA: Donutíme vás zatoužit po válce. Umíme to na deset způsobů a vždy na tom vyděláme....

Nejmocnější zbraň proti zvůli a tyranii: Měna krytá zlatem. Může zlatá koruna vzkřísit naši státnost?

Nejmocnější zbraň proti zvůli a tyranii: Měna krytá zlatem. Může "zlatá koruna" vzkřísit...

Vražda v Egyptě má nečekané pokračování: Přes nové důkazy o nevině zůstává Petr Kramný za mřížemi. Kdy bude odtajněna zakázaná kniha? Hyenismus českého bulváru. Další Kájínek?

Vražda v Egyptě má nečekané pokračování: Přes nové důkazy o nevině zůstává Petr Kramný...

Pokládal se za Mojžíše, ale uzavřel smlouvu s ďáblem: Sigmund Freud chtěl pohnout podsvětím. Člověk jako uzlíček pudů. Otec kultury smrti je populární zvláště v Americe. Proč asi?

Pokládal se za Mojžíše, ale uzavřel smlouvu s ďáblem: Sigmund Freud chtěl pohnout podsvětím....

Svatojiřský pochod odhodlaných nepohodlných: Extrémisté drze požadují mír. My jsme tady doma! volali před americkou ambasádou. Skrýval se velvyslanec Schapiro v té době v Čapím hnízdě u Andreje B?

Svatojiřský pochod odhodlaných nepohodlných: Extrémisté drze požadují mír. "My jsme tady...

Nesvatá válka havlistických extrémistů vůči vlastnímu národu: Konečné řešení otázky bílé rasy?  Nemáme se bát muslimů, nýbrž Rusů. Až naše města přemění imigranti na bojiště, budeme konečně světoví!

Nesvatá válka havlistických extrémistů vůči vlastnímu národu: Konečné řešení otázky bílé...

Václav Klaus: Konflikt mezi Ruskem a Západem je umělý. Ukrajinská krize je řízena zvnějšku. Kyjevské elity sázejí na útlak vlastních občanů a čekají na pomoc. Nepřijde. Rozpad Západu?

Václav Klaus: Konflikt mezi Ruskem a Západem je umělý. Ukrajinská krize je řízena zvnějšku....

Válka v Evropě je asi nevyhnutelná: Ukrajina mezi benzínem a hasičákem. Co Putin chce? Amerika potřebuje rozpoutat válku. Mír totiž znamená pro Rusko vítězství. Je ještě naděje?

Válka v Evropě je asi nevyhnutelná: Ukrajina mezi benzínem a hasičákem. Co Putin chce?...

Amerika v plamenech: Černá sedlina společnosti rabuje Baltimore za podpory starostky. Generální zkouška na nastolení totality. Trénují americké ozbrojené síly útok na Rusko nebo na své nepřizpůsobivé spoluobčany?

Amerika v plamenech: Černá sedlina společnosti rabuje Baltimore za podpory starostky....

Memento oděského masakru rok poté: Čeští náckové z havlistické kavárny již upalování nepohodlných civilistů veřejně tleskají. V sobotu se v Praze scházejí odpůrci válečných příprav

Memento oděského masakru rok poté: Čeští náckové z havlistické kavárny již upalování "nepohodlných"...

Řecko na pokraji odchodu z eurozóny: Jak proběhne státní bankrot? Volné ruce pro řeckou dohodu s Ruskem. Bruselská noční můra. Zablokuje Řecko protiruské sankce?

Řecko na pokraji odchodu z eurozóny: Jak proběhne státní bankrot? Volné ruce pro řeckou...

Když se křesťanská europoslankyně čertí: Volební program místo Desatera? Jde o prospěch strany, nebo o děti? Proč Hermanovi spojenci prohráli

Když se křesťanská europoslankyně čertí: Volební program místo Desatera? Jde o prospěch...

1 ... 329 330 331 332 333 ... 390


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.Další informace
Na začátek stránky