Každý má svou volbu: Pohodlně plout do otroctví, nebo vstoupit do PROTIPROUDU

Politika

Mark Levin: Zastavte federály, nebo je Amerika ztracena! Pokud se Spojené státy nechtějí přeměnit v totalitu, jsou nutné změny ústavy.

Mark Levin: Zastavte federály, nebo je Amerika ztracena! Pokud se Spojené státy nechtějí přeměnit v totalitu, jsou nutné změny ústavy.

17.08.2013

Seberozpustná sněmovní fraška má v podání ODS už pouze trapný rozměr. Hravý vzkaz Miloše Zemana míří totiž ke skutečným hráčům: Co se stane v úterý?

Seberozpustná sněmovní fraška má v podání ODS už pouze trapný rozměr. Hravý vzkaz Miloše...

V procesu s Davidem Rathem nejde o hledání spravedlnosti. Justice a média pouze na „živém vzorku“ testují citlivost veřejnosti. To hlavní teprve přijde. Půjde o všechno.

V procesu s Davidem Rathem nejde o hledání spravedlnosti. Justice a média pouze na „živém...

Primátor Hudeček otevřel svou rezidenci podivné společnosti. Proč?  Akce  D.O.S.T. vyzývá k účasti na demonstraci před francouzskou ambasádou a bojkotu „teplého“ piva.

Primátor Hudeček otevřel svou rezidenci podivné společnosti. Proč? Akce D.O.S.T. vyzývá...

TOP 09 se objala s ČSSD a spolu s komunisty prosazují předčasné volby. Směřoval právě k tomu prokurátorský puč, nebo jde o jeho „tvůrčí“ rozvinutí Miroslavem Kalouskem?

TOP 09 se objala s ČSSD a spolu s komunisty prosazují předčasné volby. Směřoval právě...

Jeden z významných zakládajících členů Občanské demokratické strany píše další článek Protiproudu: V roce 1991 jsem zakládal jinou ODS. Členové Výkonné rady by měli zvážit setrvání ve funkcích.

Jeden z významných zakládajících členů Občanské demokratické strany píše další článek...

Vybarvený pan Barvík, aneb proč je správné bojkotovat Staropramen? O čtenářské bouři kolem Miloše Zemana. A má pravicový volič ještě nějaký výběr? Jan Hus to není.

Vybarvený pan Barvík, aneb proč je správné bojkotovat Staropramen? O čtenářské bouři kolem...

Kdo je „zrádce“ ODS Tomáš Úlehla, jeden z těch, které Výkonná rada včera vyloučila ze strany? Proč stál na straně „rebelů“, které dnes pronásleduje Ivo Ištvan?

Kdo je „zrádce“ ODS Tomáš Úlehla, jeden z těch, které Výkonná rada včera vyloučila ze...

Václav Klaus: Do této ODS se rozhodně nevrátím. Proč? Jeden významný představitel této strany na to dává odpověď ve své zajímavé rekapitulaci: Jedna chyba za druhou...

Václav Klaus: Do této ODS se rozhodně nevrátím. Proč? Jeden významný představitel této...

Akce D.O.S.T. pokračuje ve své kampani proti homosexualistickému festivalu Prague Pride. V rámci bojkotu piva Staropramen připravila videoklip „Staropramen - Zvrhlé pivo do zvrhlé doby“. Video zde.

Akce D.O.S.T. pokračuje ve své kampani proti homosexualistickému festivalu Prague Pride....

Pane primátore: I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec nikdo! Otevřený dopis Akce D.O.S.T. Tomáši Hudečkovi  v souvislosti s festivalem Prague Pride

Pane primátore: I díky vám již nemůže v konzervatismus a pravicovost TOP 09 věřit vůbec...

ODS bojuje smrtelný zápas sama se sebou. Z někdejšího lídra české politiky je Klub sebevrahů. Ideálním vůdcem pochodu do záhuby je Miroslava Němcová. Proč to dělají? Nevíme.

ODS bojuje smrtelný zápas sama se sebou. Z někdejšího lídra české politiky je Klub sebevrahů....

Pavel Bém ve svém životním vystoupení ve Sněmovně: Můj příběh v rukou policejní, justiční a mediální mafie. Projev, který by měl číst každý.

Pavel Bém ve svém životním vystoupení ve Sněmovně: Můj příběh v rukou policejní, justiční...

Miloš Zeman povečeřel ČSSD a nyní si k dalšímu chodu griluje ODS. Prezidentův projev ve sněmovně byl jen kostí z jeho hodování hozenou hladovým psům. A ti po ní skočili.

Miloš Zeman povečeřel ČSSD a nyní si k dalšímu chodu griluje ODS. Prezidentův projev ve...

Nevídaná mediální bitva za Bohuslava Sobotku měla vážnější pozadí, než předstírala. A proč tragická ODS nevyužila svou poslední šanci „protestní“ podporou Rusnokovy vlády?

Nevídaná mediální bitva za Bohuslava Sobotku měla vážnější pozadí, než předstírala. A...

1 ... 386 387 388 389 390 ... 400

Na začátek stránky